Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


Rosenborg BK NK Maribor
1. Rosenborg BK - NK Maribor Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

AIK var ytterst nära att lösa avancemang hemma mot Maribor men ett litet misstag i förlängningen grusade deras drömmar. Rosenborg lär defenitivt inte göra samma misstag som dessutom har 1-3 att gå på från förra mötet. Vi tror att omställningar och kontringar lär passa norrmännen bra ikväll. Etta!

FC Köpenhamn Röda stjärnan
2. FC Köpenhamn - Röda stjärnan Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Ett sent straffmål för Köpenhamn i förra mötet gjorde att danskarna fick med sig 1-1 hem. Inget rättvist resultat sett till matchbilden, även om danskarna höjde sig i andra halvlek. Serberna är helt annat lag hemma än borta men är inte alls uträknade inför kvällens möte. Det lär skapas ytor för danskarna när Crvena måste framåt och göra minst ett mål.

AFC Ajax FC PAOK Thessaloniki
3. AFC Ajax - FC PAOK Thessaloniki Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

En av de starkare spikarna på dagens kupong anser vi på 1x2. Ajax var det bättre laget i förra mötet men lyckades på något sätt ändå "bara" får med sig 2-2. Vi vet att Ajax är starka hemma trots några tapp av spelare inför säsongen. Korrekt spelad etta i skrivande stund.

Celtic FC CFR 1907 Cluj
4. Celtic - FC CFR 1907 Cluj Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Förra matchen slutade 1-1 nere i Rumänien och det känns som ett ganska rättvist resultat men vi lär få se en helt annan matchbild ikväll där Celtic troligtvis kommer vara det bättre laget samtidigt som gästerna Cluj nu måste göra minst ett mål. Vi tror att det kommer bli jobbigt för Cluj där Celtic går vinnande ur striden. Visserligen räcker 0-0 här men många av matcherna har innehållit mål sista 20 min där ett av lagen jagar mål. Ettan är överstreckad med 4-6% just nu.

FC Dynamo Kiev Club Brügge
5. FC Dynamo Kiev - Club Brügge Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Efter 1-0-segern senast för Club Brügge får man påstå att de kopplat ett litet grepp om detta dubbelmöte. Men bara lite.. Dynamo Kiev ska inte räknas bort på hemmaplan där vi sett de göra fina insatser förut. Hemmalaget spelade en tuff match för tre dagar sedan mot Shakhtar Donetsk där man förlorade med 1-2. Kan det påverka kvällens match? Ettan är understreckad med ca 4-6%.

Ferencvarosi TC NK Dinamo Zagreb
6. Ferencvarosi TC - NK Dinamo Zagreb Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Gästerna Zagreb måste framåt ikväll då förra mötet slutade 1-1. En missberäkning för Dinamo Zagreb. Hemmalaget från Ungern överraskade oss något när man slog ut Ludogorets. En ganska öppen match sett till streckfördelning och odds.

LASK FC Basel 1893
7. LASK - FC Basel 1893 Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Ett något oväntat resultat där LASK fick med sig 1-2 från förra mötet. Basel måste göra minst två mål för avancemang. Värdet ligger till vänster.

Olympiakos Basaksehir FK
8. Olympiakos - Basaksehir FK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Olympiakos från Grekland hade bra med tur i första mötet som de lyckades vinna med 0-1. Basaksehir missaden en straff och pressade på duktigt mot slutet men lyckades inte trycka in kvitteringen. Vi lär inte få se samma matchbild i kvällens möte men om vi ska hitta någon utdelning alls ikväll så måste fler tecken med än favoritettan.


Dagens system landar på 48 rader. Ta med fler tecken och reducera alt. spelar ni med en större radinsats ikväll. Det gör vi!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1
1
2
1
2
3
1
4
1
5
1
2
6
1
X
2
7
1
X
8
1
2

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Ett inlägg av