Systemförslag: Topptipset 6/4

Topptipset promo
Champions League på Toppet!

Tisdag och ett varierat Topptips står för dörren. Två underbara kvartsfinaler i Champions League inleder. Efter det ska två The Championship-kamper analyseras innan vi beger oss till League Two och dubbla fighter. Avslutar gör två matcher från den skotska andradivisionen The Championship. Ett par roliga skrällar har vaskats fram så häng med i analysen mot åtta gröna sköna bockar.

Spelstopp: 19:29

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Real Madrid Liverpool FC
1. Real Madrid - Liverpool FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Två giganter i sammanhanget drabbar här samman i kvartsfinal av Champions League. Båda lagen har med deras mått mätt haft det ganska tungt i år men skulle också kunna rädda all heder med att plocka hem CL-bucklan. Real Madrid är förvisso inte avsågade från La Liga-titeln, och skulle de lösa den biten kan ju säsongen trots allt summeras succéartat. Att slåss på dubbla fronter är dock inte enkelt och sliter på truppen. Här saknas kaptenen Ramos. Liverpool lider också av avbräck i defensiven men verkar ändå ha hittat en ganska fin lösning bakåt, och kommer från tre raka vinster utan släppa in mål. På de mindre kupongerna blir det spik på tvåan till hyfsat värde men den som har råd garderar vidare.

Manchester City FC Borussia Dortmund
2. Manchester City FC - Borussia Dortmund Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Manchester City är i nuläget Europas klart bästa fotbollslag och när truppen är fulltalig som nu så är de näst intill omöjliga att besegra. Det strålar av arbetsro, lugn och harmoni över årets The Citizens och coach Guardiola har angenäma problem varje gång startelvan ska plockas ut. Årets upplaga av Dortmund är som lag betraktat ett av de blekare uppsättningarna på flera år, och när Haaland försvinner (för det gör han väl?) så ser det riktigt magert ut. Tyskarna får mycket svårt att fixa Champions League-spel till nästa säsong och verkar rent allmänt ha några tunga år framför sig. I denna match lär de i vilket fall inte ha mycket att hämta och spikettan är gjuten!

Norwich City FC Huddersfield Town
3. Norwich City FC - Huddersfield Town Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Huddersfield har tagit sig i kragen och tätat till det bakåt, vilket resulterat i endast tre insläppta mål på de fem senaste matcherna i vilka de är obesegrade. The Terriers har allt att spela för och behöver plocka ytterligare några pinnar för att vara helt säkra från bottenstriden. Norwich har övertygat hela säsongen och är om inget extraordinärt händer klara för Premier League till nästa säsong. Om det är en viss mättnad som infunnit sig eller tillfälligheter är svårt att sia kring, men de gröngula har efter att ha radat upp nio raka vinster nu släppt poäng ifrån sig mot mediokert motstånd i de två senaste. Detta bör man ta med sig, allra helst när strecken på ettan är på väg mot astronomiska höjder. Därmed får rensarkrysset göra ettan sällskap på alla kuponger.

Brentford Birmingham City
4. Brentford - Birmingham City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Brentford har sett svajigt ut på senare tid och har endast vunnit tre av sina tio senaste matcher, därmed verkar direktplatsen till Premier League ha glidit dem ur händerna. “Bina” får nu istället inrikta sig på den betydligt jobbigare vägen till PL via kval. Även om tabellen är kraftigt haltande så råder det inget tvivel om att Birmingham är indragna i bottenstriden och riskerar att få respass till League One. Blånäsorna har flörtat med nedflyttningsstrecket flera år i rad för att till slut klara sig med liten marginal, känslan är att de reder ut det även i år. För att vara ett bottenlag har de fina stats på resande fot där de bara torskat fem av 19 matcher. Med detta sagt är det svårt att inte lockas av värdet i öst. Reken blir därmed heltäckt och skrälljobb!

Carlisle United Scunthorpe United
5. Carlisle United - Scunthorpe United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Vi stannar kvar i England men hoppar ner två divisioner och landar i League Two. Scunthorpe har tagit sig samman det senaste och därmed lämnat bottenträsket genom att bara förlora en av sina åtta senaste ligakamper (2-5-1). Nu för de istället en undanskymd tillvaro i tabellens mitt utan särdeles mycket att spela för. Carlisle har efter en halvknackig period tagit två raka och övertygande segrar utan att släppa in mål, därmed har också hoppet om en positiv kvalplats återuppväckts. Sett till spelet på hemmaplan tillhör värdarna seriens klart bättre, och med motivationen som ytterligare argument spikas ettan till småmysigt värde.

Morecambe FC Southend United
6. Morecambe FC - Southend United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Southend ligger riktigt pyrt till under nedflyttningsstrecket av League Two och är nödgade att rada upp trepoängare för att inte halka än längre ner i seriesystemet. The Shrimpers, som fansen kallar dem, har höjt sig på sistone då de plockat poäng i sju av sina tio senaste framträdanden. Morecambe slåss i toppen och har viss sniff på en av de tre direktplatserna till League One, faller de inte igenom totalt borde iallafall en kvalplats kunna lösas. Även om värdarna torskat två av de fyra senaste så ska de ses som favoriter här, dock inte så stora som streckspelarna gör gällande. Så med utgång från det fina värdet till höger bör man gardera så långt finanserna tillåter.

Ayr United FC Dundee FC
7. Ayr United FC - Dundee FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Vi tar oss till Skottland och den näst högsta divisionen, The Championship, för ett möte mellan två lag som är inblandade i var sin streckstrid. Ayr United kämpar i den minst smickrande striden och behöver poäng för att undvika kval för existensen. På hemmaplan har det gått tungt på sistone med bara en inspelad poäng på de fem senaste försöken. Dundee FC krigar för uppflyttning till den skotska högstaligan. Gästerna är det bättre laget och ska ses med bra segerchans. Med något mer värde till höger agerar tvåan utgång men kompletteras med krysset så fort finanserna tillåter.

Greenock Morton FC Inverness Caledonian Thistle FC
8. Greenock Morton FC - Inverness Caledonian Thistle FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Vi stannar i Skottland och The Championship för att hantera kupongens avslutande match. Även här är de bägge lagen indragna i var sin streckstrid. Inverness visar mycket fin form och har tagit full pott i sina senaste fem tävlingsmatcher. Fortsätter “Höglandets stolthet” på inslagen väg torde de kunna fixa en kvalplats uppåt. Morton står på samma poäng som Arbroath som just nu ligger under kvalstrecket för att hänga kvar, men de har bättre målskillnad samt en match mindre spelad och därmed avgörandet helt i egna händer. Känslan är att inget av lagen skulle vara nöjt med annat än full pott här och därmed lämpar sig en gaffel (etta-tvåa) ypperligt.

Kupongens bank! - Manchester City

Manchester City är som en maskin som bara ångar på och när ett ovanligt svagt Dortmund kommer på besök lämnas inget åt slumpen. Känslan är att The Sky Blues avgör dubbelmötet redan här och vinner med god marginal, bank!

Dagens rensare! - Birmingham

Brentford verkar formlöst men streckas ändå väldigt hårt mot ett för existensen kämpande Birmingham. Här plockar Blånäsorna poäng bra mycket oftare än vad streckprocenten antyder!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

36 rader

1
2
2
1
3
1
X
4
1
X
2
5
1
6
1
X
2
7
2
8
1
2

216 rader

1
1
X
2
2
1
3
1
X
4
1
X
2
5
1
6
1
X
2
7
X
2
8
1
2

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1250 kr

Recension av bet365

9.2
Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas.

100% upp till 100 kr

Recension av 888 Sport

9.6
18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se

Sätt in 200 kr - få 100 kr

Recension av William Hill

9.8
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
9.7
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se

Få 100 kr gratisspel

Recension av LeoVegas

9.8
18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng