Systemförslag: Topptipset 6/12 – härlig mix!

Topptipset promo
Rosengård går mot ett fiaskoartat CL-gruppspel och behöver vinna mot ett spelskickligt Benfica för att åtminstone rädda lite värdighet. Action från Segunda División, National League, portugisiska Ligacupen och framförallt VM infinner sig även på detta Topptips. Vägen mot åtta rätt tar ni del av nedan. Let’s go!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Portugal - Schweiz 1

Ett intrikat möte stundar på Lusail Iconic Stadium. Portugal har på pappret den vassare truppen men den iberiska nationen har tidigare haft svårigheter mot Schweiz. Tre segrar vardera har det blivit på de senaste sex inbördes där hemmafavören har spelat en avgörande roll i dessa. Här är det som bekant neutral mark som gäller där små marginaler sannolikt kommer fälla avgörandet. Med en formstark Bruno Fernandes ska portugiserna gälla som favoriter och med den leende vänsterspringaren Rafa Leão redo för ett avgörande inhopp ter sig spikettan som vettig.

2. Leganés - Mirandés 1X2

Spanska Segunda División näst på tur där vi inleder med bataljen på Estadio Municipal de Butarque. Leganés är i gott slag och har inte förlorat ett ligamöte sedan mitten av oktober månad. I sin hemmaborg har “Los Pepineros” gått segrandes ur fyra av de senaste fem och visst finns goda förutsättningar att fortsätta på inslaget spår när bortasvaga Mirandés kommer på besök. Gästerna har endast skrapat ihop tre pinnar på åtta bortamatcher vilket är lägst i hela ligan. Formen i stort är emellertid på tydligt uppåtgående och när ettan streckas mot skyarna är helgardering och skrälljobb det enda rätta.

3. Real Oviedo - Las Palmas 2

Höga berg och djupa dalar sammanfattar Real Oviedos höst väl. För stunden befinner sig arrangören i en bra period och har samlat ihop tio poäng från de senaste fyra omgångarna. En rejäl värdemätare väntar dock denna afton då ligaledarna Las Palmas kommer på besök. Gästerna är solida bakåt och saknar inte direkt offensiva hot där bland andra stortalangen Alberto Moleiro och Vitolo finns att tillgå. Blott två nederlag från de inledande 18 omgångarna är starka siffror och tvåan agerar tydlig utgång. Vid eventuella komplement förespråkas krysset.

4. Albacete - Real Zaragoza 1X

Albacete har det tufft för stunden och tappade konceptet helt borta mot Mirandés senast. I sin hemmaborg är arrangören generellt sett solida och en bra insats kommer krävas mot ett Real Zaragoza på uppgång. “Los Maños” besitter ett högre kunnande än vad tabellen indikerar och är på rätt spår med poäng i tre raka matcher. Lyckas nytillskottet Makhtar Gueye, som haft problem med att acklimatisera sig till den spanska fotbollen, dessutom komma tillrätta torde de blåvita klättra i tabellen. Svårtippat möte där vänstersidan sticker ut värdemässigt. 1X liras.

5. Boreham Wood - Oldham X2

Cupspecialisterna i Boreham Wood slog till igen mot Bristol Rovers (2-0) men har inte samma flyt i National League. Tre raka torsk och tydliga svårigheter med målskyttet är alarmerande för gänget som lirar på Meadow Park. Lee Ndlovu firar födelsedag i förskott under tisdagsaftonen men är väl ensam där framme. Oldham må ha lika usel form som värdarna och en klart sämre tabellposition, men det är inte helt rättvisande. Målskillnaden skvallrar om idel jämna matcher och i den haltande serien har “Latics” goda möjligheter att klättra. Den fräcke testar X2 till fenomenalt värde, men det är ingen dum idé att inkludera hela spannet om möjligt.

6. Halifax - Dorking Wanderers 1X2

Kring mitten av den engelska femtedivisionen tampas fjolårsfyran Halifax och nyligen uppflyttade Dorking Wanderers. Detta får anses vara en ordentlig skräll givet förutsättningarna, men faktum är att hemmalaget inte alls fått till det egna spelet. Fyrtornet Emmanuel Dieseruvwe sticker ut då han ensamt stått för nästan hälften av baljorna. Gästande Wanderers är extremt beroende av den multikompatibla centralfiguren James McShane som i fjol förde det sydengelska laget med den Atlético-inspirerade skruden till sin första säsong på denna nivå. Här är det ovisst så det förslår och en helgardering kommer väl till pass.

7. Estoril - Torreense 1

Estorils facit så långt i den portugisiska Ligacupen är undermåligt och förlusten mot Viseu (2-3) gör att avancemanget känns långt borta. Fjolårets positiva överraskning inledde även denna säsong lovande, men har fallit tillbaka. Hos “Kanariefåglarna” finns dock gott om kvalitet, likt halv-venezuelanen Alejandro Marqués som stod för bägge pytsar i ovan nämnda match. Torreense har obegripligt svårt att hitta nätet och parkerar i botten av andradivisionen. Således var uddamålssegern (1-0) mot Famalicão en rejäl skräll, men det vore naivt att tro att det går att repetera här. Ettan är högst trolig.

8. Rosengård - Benfica X

Rosengård har varit ur säsong mycket länge och mötet för knappa två veckor sedan slutade i fullständigt haveri. Resultatet skrevs bara till 0-1, men det var sannerligen bara ett lag på planen. Visserligen kan det tillskrivas det tuffa skadeläget hos skånskorna som må ha lättat en aning. Benfica är emellertid ett oerhört spännande lag och befäste sin position som inhemskt dominanta med sin 3-0-vinst mot Braga. Här väntas “Örnarna” vara mer reserverade och då är spikkrysset en fräck lösning. Är det någonstans de tre poängen ska delas ut är det sannolikt till portugisiskorna.

Kupongens bank! - Estoril

Saker har inte stämt på sistone för Estoril och det är tydligt att prioriteringarna läggs på annat, men nu börjar ligaspelet närma sig och detta är en bra genomkörare. Mot ett ofantligt trubbigt Torreense ska det vara ordentlig klasskillnad. Ettan är trygg!

Dagens rensare! - Oldham

Boreham Wood har inte visat någonting på slutet för att bli så här betrodda. Ligaformen är oerhört sval och klasskillnaden gentemot gästande Oldham är mindre än vad strecken antyder. X2 är av högsta vikt när nedflyttade Athletic har god poängchans.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
2
1
X
2
3
2
4
1
X
5
X
2
6
1
X
2
7
1
8
X

216 rader

1
1
2
1
X
2
3
X
2
4
1
X
5
1
X
2
6
1
X
2
7
1
8
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
200% upp till 1000 kr
7.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.