Systemförslag: Topptipset 3/10 – 250 000 kronor extra!

Topptipset promo
Hälften svenskt och hälften europeiskt på måndagens Topptips som förutom det häftiga västderbyt mellan IFK Göteborg och Elfsborg bjuder på 250 000 kronor i extrapengar. Fina skrälldrag och stabila spikar gör saken ännu bättre. Vi kör!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Leicester - Nottingham 1

Det ska spelas ett jumbomöte på King Power Stadium mellan två lag som verkligen inte har fått till det. Speciellt inte defensivt där det ramlar in bollar i parti och minut. Både Leicester och Nottingham har faktiskt släppt in tolv mål på de tre senaste omgångarna. Då är det svårt att vinna fotbollsmatcher. Leicester har åtminstone högre kapacitet än vad de har visat hittills med Evans, Faes, Ndidi, Tielemans och Maddison i centrallinjen. Vad som är centrallinjen i Forest vet knappt tränaren själv och frågan är om han har lärt sig namnet på alla nyförvärv som den grekiska ägaren plockat in under sommaren. Hemmalaget kommer klättra i tabellen och den klättringen kan mycket väl börja nu. Ettan inleder och får sällskap av krysset först på större system.

2. IFK Göteborg - Elfsborg 2

IFK Göteborg kommer från två raka förluster, mot Helsingborg och Djurgården, vilket har gjort att kampen om Europaplatsen kändes mer eller mindre körd. I helgen tappade dock samtliga topplag poäng och helt plötsligt är det bara sju poäng upp till tredjeplatsen. Jag tycker dock att Blåvitt känns för ostabila för att utmana om den placeringen på allvar. Elfsborg har å andra sidan kommit igång och har tre raka segrar i bagaget. En vinst här tar faktiskt boråsarna förbi IFK i tabellen och då Elfsborg har vunnit de fyra senaste derbyna mellan lagen känns det som ett troligt scenario. Tvåan är en fin värdespik.

3. Värnamo - Mjällby X2

Två lag som gör det väldigt bra med små resurser drabbar samman i den småländska myllan. Värnamo har tre raka triumfer i ryggen och har nätat sju gånger på dessa fajter. Den magiska Marcus Antonsson har stått för fem av dessa baljor och är givetvis det stora hotet även i denna match. I övrigt känns dock Kamraternas trupp något svagare än gästernas dito. Mjällby har tagit poäng i sju av elva bortamatcher och bara släppt in åtta mål på dessa bataljer. Gräs är dessutom ett underlag som passar besökarna utmärkt. Detta torskar inte gänget från Blekinge. X2 räcker.

4. Trelleborg - Jönköpings Södra 1X2

Allt har gått fel för Jönköpings Södra under 2022 och smålänningarna riskerar i allra högsta grad att trilla ur Superettan. Det blev förlust senast mot Brommapojkarna, men insatsen var inte så pjåkig och J-Södra hade dessförinnan tagit poäng i fyra raka omgångar. Hamidovic, Book och Moenza är tre spelare som är för bra för att tillhöra ett lag så här långt ner i tabellen. Trelleborg slåss om kvalplatsen uppåt och ska gälla som favoriter hemma på Vångavallen, men ettan ser ut att streckas lite väl hårt. Det skiljer inte speciellt mycket mellan dessa två trupper och då måste skrällen plockas med. Helgardera och gå vidare.

5. Trollhättan - Oddevold 1

Ett häftigt derby i Ettan Södra tar vid härnäst och det är också ett viktigt toppmöte. Det är två minst sagt formstarka lag som jagar Falkenberg på kvalplatsen som möts. Oddevold har fem segrar på de sex senaste, men är mänskliga utanför Uddevallas stadsgräns. Fyra förluster på tolv resor vittnar om detta. Trollhättan har varit helt omöjliga att besegra under sommaren och början av hösten. Senast FCT åkte på stryk var i mitten av juni. Med spelare som Berner, Kasumovic och inte minst Alibek Aliev ska värdarna hållas något högre i detta möte. Strecka från vänster.

6. Hellas Verona - Udinese 1X

Udinese går fram som en slåttermaskin i Serie A och har fem raka vinster i ryggen inför måndagens möte med Hellas Verona. Både Inter och Roma har besegrats under den perioden och de svartvita mår verkligen bra för tillfället. Deulofeu och Pereyra trollar friskt medan Beto är en jobbig centertank att möta. Ett starkt lag, men här har streckningen spårat ur fullständigt. Även om Udinese spelat bra är det inga övermänniskor som ställer upp. Hellas Verona har haft en tuff start på säsongen, men kunnandet finns där och känslan är att det bara är en tidsfråga innan det släpper för de blågula. Supervärde på 1X gör att det ritas ned först, men på större system åker även tvåan med.

7. Rayo Vallecano - Elche 1X2

Elva insläppta mål på de tre senaste omgångarna har såklart gett tre förluster och Elche har bara tagit en ynka pinne under hösten. Jumboplatsen är därmed gjuten och här är Verdú avstängd. Allt är dock inte nattsvart, argentinarna Ponce, Pastore och Boyé kan mycket mer än de har visat hittills. Rayo Vallecano har tre förluster på sina fyra senaste och torskade dessutom när dessa lag möttes i våras. Förutom Falcao har värdarna en ganska anonym trupp och här övervärderas Rayo rejält. Helgardera och injobb av skräll är rätt väg att gå.

8. Nordsjälland - Randers 1

Nordsjälland ser spännande ut med sina ynglingar där blott 18-årige norrmannen Schjelderup stuckit ut mest. Med fem mål på tio omgångar är tonåringen lagets bästa målskytt. Gänget från Farum ligger tvåa i tabellen fast alla andra lag har spelat en match mer. Alla utom ett det vill säga och det är serieledande Randers som står för motståndet här. Carlgren har spikat igen målet och Randers har sett oerhört stabila ut. De brukar dock ha svårt på den här arenan och det har inte sprakat om bortaspelet. Spännande etta som lämnas ensam.

Kupongens bank! - Nordsjälland

Någon bank är det inte snack om, men Nordsjälland är normalt sett starka hemma och ska ses med toppchans mot detta Randers.

Dagens rensare! - Hellas Verona

Tipparna verkar förväxla Udinese med Barcelona. Även om Zebrorna har imponerat är det helt orimligt att de står i över 60 procent borta mot Hellas Verona. Ettan är ett givet rensartecken att få med på kupongen.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
2
2
3
X
2
4
1
X
2
5
1
6
1
X
7
1
X
2
8
1

216 rader

1
1
X
2
2
3
X
2
4
1
X
2
5
1
X
6
1
X
2
7
1
X
2
8
1


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 1000 kr
9.8
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
120 kr gratisspel
9.0
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 500 kr
9.4
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 500 kr

+10 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Bethard

100% upp till 1000 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se