Systemförslag: Topptipset 30/8 – PL och The Championship!

Topptipset promo
Premier League och The Championship delar broderligt på utrymmet under tisdagen. Vecko-omgången från de brittiska öarna bjuder på flera fina skrälldrag, bland annat i Londonderbyt på Selhurst Park. Häng med!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Southampton - Chelsea X2

Chelsea studsade tillbaka starkt efter nederlaget mot Leeds. Trots Gallaghers röda kort i den 28:e minuten kunde Tuchels mannar gå ifrån till 2-0 och sedermera besegra Leicester. Sterlings doppietta blev matchavgörande och insatsen som helhet påminde en del om matchen mot Tottenham häromveckan. En liknande nivå garanterar poäng även mot Southampton. Hassenhüttls herrskap har inte imponerat hittills och mycket tyder på att en bottenstrid står i annalkande denna säsong. Tvåan streckas aningen hårt, men längre än kryss går vi inte i garderingsväg.

2. Leeds - Everton 1

Everton har fått med sig två poäng på fyra försök. Det är sannolikt mer än laget förtjänat. Lampard är delvis ursäktad med tanke på den enorma skadeproblematik som finns, men det ändrar inte faktumet att de blåa både här och nu samt ett tag framöver kommer ha stora bekymmer. Leeds gör det bättre. Marsch män lyckades visserligen inte rå på Potters segertåg i Brighton, men insatserna imponerar. Senaste hemmamatchen, då Chelsea besegrades med 3-0, inte minst. Rodrigo, Aaronson och övriga värdar är befogade favoriter på Elland Road. Spik.

3. Crystal Palace - Brentford 1X2

Londonderby från Selhurst Park där Crystal Palace inlett säsongen starkt både resultatmässigt men framförallt prestationsmässigt mot tufft motstånd så som Arsenal, Pool och City. Vieiras värdar kommer närmast från en 2-4-förlust borta mot de sistnämnda. En match de ledde med 2-0 innan den ostoppbare norrmannen Erling Braut Haaland tog över showen. Brentford är såklart ett enklare motstånd, men med det sagt är gästerna långt ifrån chanslösa. Ponnes gäng har som bekant asfalterat bland annat Manchester United med 4-0 och när ettan drar iväg råder garderingstvång. Alla tecken och skrälljobb.

4. Fulham - Brighton X2

Sett till förutsättningarna är Brighton det lag som kanske imponerat mest av samtliga under inledningen. Potters gäng är extremt svårslaget och även om det ofta blir målsnålt, vilket en samlad målskillnad om 5-1 vittnar om, spelas fin fotboll. Fulham föredrar en öppnare matchbild, men känslan är att det är Brighton som kommer diktera villkoren denna gång. Visst blir Mitrovic en svår motståndare för gästernas försvar att hantera, men nog klarar Brightons kollektiv åtminstone ett kryss i detta möte. X2.

5. Birmingham - Norwich 2

Norwich startade aningen slött men är nu på gång. Pukkis topptippade gäng har plockat tre raka trepoängare mot starkt motstånd, allra senast med 1-0 borta mot svårspelade Sunderland efter Sargents ensamma kasse. Birmingham är precis som väntat ett lag för andra änden av tabellen. Troy Deeney med övriga åldermän har otroligt svårt att göra mål – sedan premiärsegern har de gått mållösa i tre av fyra matcher varpå blott en poäng har bärgats som en följd. Tvåan streckas hårt men är en tänkbar singel på små system.

6. Cardiff - Luton 2

Vidare till Wales där Luton ser ut att underskattas. Gästerna var med i toppen i fjol och efter en seg säsongsinledning börjar de visa varför. Senaste bortaresan gav tre poäng mot Cardiffs lokalrival Swansea (2-0) och ny seger låg i korten mot Sheffield senast, även om The Hatters till slut fick nöja sig med kryss. Motigare då för värdarna som fortsatt har stora problem, framförallt offensivt. Tre raka mållösa matcher har lagts till handlingarna och det borgar givetvis också för en skral poängskörd. Strecka från höger.

7. Watford - Middlesbrough 1X2

Watford har inte riktigt kommit loss. Resultatmässigt klarar de sig hyggligt, men det var trots allt bara en tidsfråga innan första förlusten skulle inkasseras. 2-3 hemma mot QPR var tungt och även om kvalitetsspelare som Joao Pedro finns att tillgå har värdarna mycket att jobba på. Samma gäller förvisso även Middlesbrough men säsongens första seger, 2-1 hemma mot Swansea, är moralhöjande. Boro är precis som förra säsongen ett lag med kapacitet att utmana om playoff och kan definitivt stå upp mot ett överstreckat hemmagäng. Helgardera.

8. Wigan - West Bromwich 2

Det är nya tider i West Brom. Steve Bruce sällskap spelar framåtlutad fotboll och målen står som spön i backen både framåt och bakåt. Elva mål på de två senaste matcherna noteras inför mötet Wigan. Det hemmahörande herrskapet är aningen mer sparsmakade, 2-3 var den samlade målskillnaden innan genomklappningen med 1-5 mot Burnley senast. Det ska sägas att siffrorna kanske inte riktigt speglade matchbilden fullt ut, men med sargat självförtroende torde nykomlingen få det tufft emot även här. Tvåan singlas.

Kupongens bank! - Leeds

Everton ser riktigt svaga ut för stunden och mot ett fartfyllt Leeds får Lampards lag svårt att hänga med. De vita vinner på Elland Road.

Dagens rensare! - Brentford

Palace har imponerat, men detsamma kan också sägas om Brentford. Frågetecken finns dessutom på Zaha vilket försvagar värdarna ordentligt. Till dessa streck är högersidan ett måste.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
X
2
2
1
3
1
X
2
4
X
2
5
2
6
2
7
1
X
2
8
2

216 rader

1
X
2
2
1
3
1
X
2
4
X
2
5
X
2
6
1
X
2
7
1
X
2
8
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.