Systemförslag: Topptipset 30/6 – spännande mix!

Topptipset promo
Torsdagens Topptips blandar seriespel och cup, svenskt och amerikanskt. Här hemma blir det Division 1 samt Svenska Cupen och på andra sidan Atlanten väntar bland annat en publikfest i Charlotte och sydamerikanska Copa Libertadores. Trevlig torsdag!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Piteå - Team TG 1

Efter två matcher där Umeålaget Team TG “bara” förlorade med en och två bollar gick botten återigen ur hemma mot Sollentuna. 1-6 är glasklara siffror och det finns ingenting som tyder på att det går bättre för hängbjörkarna, som efter 14 spelade omgångar står på fyra poäng och minus 31 i målskillnad, nu. Piteå har lagt sin trötta inledning bakom sig och kommer närmast från en 3-0-seger borta mot Motala efter ytterligare mål av formstarke Fredrik Johansson, som pytsade för tredje fajten i följ. Känslan är onekligen att han utökar den siffran till fyra här. Ettan spikas.

2. Ängelholm - Tvååker 1

Vidare till Ängelholm och Svenska Cupen där hemmahörande herrskap får sällskap av seriekonkurrenten i Söderettan, Tvååker. Gästerna från Halland ligger ett par poäng efter ÄFF med 14 omgångar spelade men går trots detta in som streckfavorit. Värdarnas bortaförlust med 0-7(!) mot Falkenberg senast kanske har något med saken att göra. En svala gör dock ingen sommar och bortser man från den plumpen och tittar till spelet i egen borg hittas fem segrar och två kryss på årets sju matcher. Därtill kan fyra raka nollor läggas. I min bok är ettan en given utgång, dessutom till fin procent vad det verkar.

3. Räppe - Rosengård X2

Toppmöte från Division 2 Södra Götaland. Räppe har gått starkt mot slutet och de har närmat sig topplagen som en följd. Det ska dock sägas att lagets tre senaste segrar tagits mot bottentrion och att formen kan vara aningen missvisande. Serieledande Rosengård har stött på tuffare motstånd i närtid och kommer närmast från 0-0 borta mot tabelltvåan Ariana, vilket var lagets femte raka utan förlust på resande fot. Jag tror sviten håller i sig, Rosengård är i grunden ett bättre lag. X2 går först.

4. Charlotte - Austin 1

Över till MLS största arena, BofA Stadium i Charlotte, där nytt publikrekord á 74,479 personer noterades så sent som i mars. Värdföreningen har varit på resande fot stora delar av den senaste månaden vilket inneburit någon förlust för mycket. Den enda matchen av fem som spelades på eget gräs gick å andra sidan betydligt bättre då de tog sin sjätte hemmaseger på åtta försök genom att besegra New York Red Bulls med 2-0. För Austins del är hemmafaktorn inte lika viktig, laget presterar ungefär på samma nivå oavsett spelplats, men resultatraden 2-2-3 är med det sagt svag. Vettig etta.

5. New York Red Bulls - Atlanta United 1X2

Öppet möte från ”Äpplet”. New York Red Bulls visar inte samma höjd som förr där både spel och spelare är tämligen slätstrukna. Störste stjärnan är 26-årige skotten Lewis Morgan, som var för dålig för Celtic och således fick flytta västerut för två somrar sedan. På Red Bull Arena har Tjurarna vunnit två av nio matcher i år. Atlanta har sladdat en del under året även de men då värdarna varken erbjuder garanti eller värde är heltäckningsmattan ett tidigt val.

6. Fortaleza - Estudiantes 1

Casa Castelão, eller Estádio Governador Plácido Aderaldo Castelo, bjuder på en kamp från Copa Libertadores. Fortaleza har fått en riktigt dålig start på ligaspelet i sambastaten, men det kontinentala cupspelet har varit en annan femma. Brassarna roffade åt sig slutspelsplatsen framför näsan på det chilenska storlaget Colo Colo och med hemmafansen i ryggen ska även Estudiantes kunna få problem. De tillresta argentinartna litar till 37-årige Boselli för målen men han har blivit alldeles för ensam på senare tid och formen dalar i den allmänna måltorka som råder. Ettan hittas till klart rimliga priser och lämnas ensam på små system.

7. Universidad Católica - São Paulo X2

Så till systertuneringen Copa Sudamericana, motsvarande Europa League. Gästande män från miljonstaden kliver in i dubbelmötet mot chilenska Universidad Católica som favoriter. Brassarna är i gott slag denna säsong och även om sju kryss är några för många på 14 matcher i ligan så imponerade man i gruppspelet av denna turnering, där 16 av 18 möjliga poäng togs. Católica tog sig i sin tur till detta slutspel via Copa Libertadores där fyra poäng på sex matcher förvånansvårt nog räckte för att bärga tredje tillika tröstplatsen i Grupp H. Känslan är att värdarna får problem. X2.

8. Club Olimpia - Goianiense 1X2

Den som spar han har och i den sista matchen kopplar vi på hela spannet. Club Olimpia från Paraguay ligger trea i den inhemska tabellen, men samtidigt är det en bra bit upp till suveräna Libertad kontinentalt så det kan bli problem. Brasilianska Atlético GO matchar mot ett betydligt tuffare motstånd under veckorna och ska i grunden hålla minst samma nivå som värdarna. Målfarlige mittfältaren Rato kommer hålla värdarna sysselsatt och när tvåan streckas lågt är det helgardering och skrälljobb som gäller.

Kupongens bank! - Piteå

Jättejumbon Team TG är inte tillräckligt bra. Detta visas vecka efter vecka och bortamatchen mot Piteå är inget undantag. Ettan spikas.

Dagens rensare! - Goianiense

Club Olimpia stöter på tufft motstånd i Asunción. Goianiense är ett kompetent lag som förtjänar större förtroende än de fått och till rådande procent är tvåan ett måste.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
2
1
3
X
2
4
1
5
1
X
2
6
1
7
X
2
8
1
X
2

216 rader

1
1
2
1
X
3
X
2
4
1
5
1
X
2
6
1
X
7
1
X
2
8
1
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.