Med 250 000 kronor extra att tävla om blir tisdagens redan intressanta Topptips än mer spännande! La Liga, Premier League, The Championship och Serie A bjuder på högoktaniga fighter i jakten på åtta gröna bockar. Häng med!

Spelstopp: 19:29

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Brighton & Hove Albion Manchester United
1. Brighton & Hove Albion - Manchester United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi inleder på den engelska sydkusten där Brighton har fått en kanonstart på sommaren. Fiskmåsarna drämde först och främst till Arsenal med 2-1 efter en imponerande vändning och följde upp den bedriften med att kryssa borta mot Leicester trots att Maupay bommade en straff. Graham Potters mannar är på god väg att säkra kontraktet i finrummet. Manchester United ställde upp med en B-betonad elva borta mot Norwich som höll på att kosta dem ett avancemang i FA-cupen. Här lär säkerligen Rashford, Pogba och Martial vara tillbaka i Solskjaers startuppställning. Brighton har vunnit två raka hemma mot United, skrällen ska därmed inte uteslutas. Alla tecken plockas med tidigt.

FC Barcelona Atlético Madrid
2. FC Barcelona - Atlético Madrid Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Vidare till Kataloniens huvudstad där ett stekhett toppmöte står på agendan. Atlético har endast noterats för fem bortasegrar på 16 försök i La Liga denna säsong. Två av dessa har dock kommit i juni månad när arenorna stått tomma runt om i Spanien. Simeones manskap har å andra sidan endast kammat noll fyra gånger totalt så visst är det en tuff uppgift Barcelona har framför sig. Ligatvåan fick bara ett oavgjort resultat med sig från mötet med Celta Vigo, Messi och company har knappast råd att tappa fler poäng då Real Madrid känns otroligt svårrubbade för stunden. 1X torde räcka hela vägen på Camp Nou.

CD Leganes Sevilla FC
3. CD Leganes - Sevilla FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Sevilla är precis som Atlético Madrid ett svårslaget lag. Gänget från Andalusien ståtar med nio raka utan förlust i ligan. Ett imponerande facit av Lopeteguis mannar som dock behöver säkra ett par trepoängare för att cementera Champions League-platsen. Med spelare som Ocampos, De Jong och Banega ska Sevilla kunna rulla ut ett Leganés som sjunger på den sista versen i det spanska finrummet. Med tanke på gästernas benägenhet att dela på äran är krysset ett rimligt komplement på större system.

RCD Mallorca Celta de Vigo
4. RCD Mallorca - Celta de Vigo Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Celta Vigo har sannerligen tagit tillvara på det långa uppehållet på bästa sätt. Célticos är ett av ligans formstarkaste lag sett till både resultat och prestation i juni månad. 6-0 hemma mot Alavés, 1-0 borta mot Real Sociedad och 2-2 på hemmaplan mot Barcelona är siffror som inte går att snacka bort. Mallorca är det lag som närmast jagar Celta ovanför nedflyttningsstrecket så kampen på semesterön kan i princip avgöra hela bottenstriden. Värdarna har helt kommit av sig och är inte i närheten av samma lag utan publiken i Palma. Tvåan är en spik att hålla i handen.

Genoa CFC Juventus FC
5. Genoa CFC - Juventus FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Juventus har kopplat ett stadigt grepp om Scudetton då både Lazio och Inter tappade poäng för en vecka sen. Klubben från Turin har emellertid inte imponerat spelmässigt. Dubbla nollor i Coppa Italia mot Milan och sedan Napoli, som sedermera blev mästare, finns bland annat i färskt minne. I den vackra hamnstaden Genua har ”Den gamla damen” stött på patrull tidigare. Genoa har vunnit två av de senaste tre inbördes mötena i hemmaborgen och var på vippen att sno en poäng när lagen möttes i Turin. Värdet i väst lockar i utgång även om samtliga tecken rekommenderas.

Torino FC SS Lazio
6. Torino FC - SS Lazio Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Simone Inzaghi har fått ordning på Lazio som alltjämt är den stora utmanaren till Juventus i kampen om Scudetton. Fyra poäng skiljer upp till Turin-laget för Inzaghis mannar, tränaren som för övrigt är avstängd här. I lördags lades Fiorentina på rygg efter att målkungen Immobile och formstarka Luis Alberto stått för varsin påse i 2-1-segern. Torino såg inte speciellt bra ut mot Cagliari i den förra omgången. Robin Olsen kunde från sin plats på bänken se sina lagkamrater vinna komfortabelt med 4-2. Om Lazio lyckas hålla Torinos giftiga anfallare Andrea Belotti utanför målprotokollet ska de kunna greja tre poäng. Fatta pennan från höger och täck upp med krysset om kosingen räcker.

Wigan Athletic Stoke City
7. Wigan Athletic - Stoke City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Vidare till The Championship som tar tisdagstrippen i hamn med två fighter. Stoke har underpresterat enormt sett till materialet. Det så nesliga nedflyttningsstrecket kommer allt närmare för The Potters som senast åkte på stryk hemma mot Middlesbrough trots att de ägde mest boll och skapade klart flest chanser. Kapaciteten finns där och nu gäller det att O'Neill får sina adepter att lyfta. Wigan är ett av de formstarkaste lagen i ligan, men att The Latics ska målas upp som stora favoriter är direkt felaktigt. Spelare för spelare håller Stoke en högre nivå så när tvåan ser ut att ge klart bäst avkastning fattar vi pennan österifrån. Gardera efter plånbok.

Queens Park Rangers Fulham FC
8. Queens Park Rangers - Fulham FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Loftus Road öppnar upp portarna för ett Londonderby som avslutning på kupongen. Queens Park Rangers ligger och skvalpar i ingenmansland och verkar längta efter semester. Åtminstone om man ska tyda insatserna mot Barnsley och Charlton. QPR fick inte mycket uträttat i någon av dessa matcher efter corona-uppehållet som resulterade i dubbla nederlag (0-1 i båda kamperna). Fulham har även dem fått vika in hovarna dubbla gånger sedan återstarten, men det har varit mot topplagen Brentford och Leeds. The Cottagers har massor att spela för så motivationen torde vara stark. Vettig tvåa till, vad det verkar, trevligt spelvärde.

Kupongens bank! - Celta Vigo

Celta Vigo flyger fram för stunden och kommer närmast från en vunnen poäng hemma mot Barca. Mallorca har tagit en pinne sista fem och får finna sig i att börja om i Segundan nästa säsong. Spelvärd tvåa!

Dagens rensare! - Genoa

Juventus målas upp till gigantiska favoriter borta mot Genoa som vet hur man bemästrar en gammal dam. Två hemmasegrar sista tre fighterna mot tisdagens opponenter gör att skrällettan inte går att blunda för. Forza I Rossoblu!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

36 rader

1
1
X
2
2
1
X
3
2
4
2
5
1
X
2
6
2
7
X
2
8
2

216 rader

1
1
X
2
2
1
X
3
X
2
4
2
5
1
X
2
6
X
2
7
1
X
2
8
2

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Ett inlägg av