Systemförslag: Topptipset 30/11 – Tar Kanada första VM-poängen?

Topptipset promo
VM:s sista gruppspelsrunda fortgår och avgörandet för världsrankingens tvåa och trea, Belgien respektive Argentina, finns med på onsdagens Topptips. Saker har inte direkt gått på löpande band för giganterna och inget annat än seger är gott nog. Upplösningen i det colombianska ligaslutspelet kompletterar en bong där allt ställs på sin spets. Häng på!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Polen - Argentina 1X2

Argentina gjorde återigen en ganska dålig insats mot Mexiko och det såg länge som förgjort ut att få hål på Ochoa. Då klev Messi fram och frälste sitt land. Det finns fortfarande möjlighet för världens bäste spelare genom tiderna att få avsluta landslagskarriären på topp. Nu ska han tillsammans med sina lagkamrater säkra gruppsegern. Polen leder gruppen med fyra inspelade poäng efter två omgångar och men har utan tvekan spelat gruppen sämsta fotboll. Szczesny fantomräddning och Lewas debutmål i VM-sammanhang fixade biffen mot ett bättre Saudi. Trots polackernas hädiska prestationer finns all anledning att inkludera samtliga tecken, då motståndet inte varvat upp.

2. Saudiarabien - Mexiko 2

Saudiarabien har imponerat med sitt sätt att spela fotboll, men står ändå inför en jobbig avslutning på gruppen efter att ha förlorat mot Polen med 0-2. Nu är de grönklädda i en sits där kryss troligen inte räcker för att avancera vidare från gruppen och därför måste de gå för seger. Något som borgar för en underhållande match då Mexiko definitivt måste vinna för att kunna avancera. Nordamerikanerna har inte gjort ett enda mål under mästerskapet, men de är välorganiserade och spelare som Lozano och Vega kommer få större ytor att utnyttja i denna match. Då tror jag att den duon, tillsammans med Jiménez, skjuter segern till Mexiko som tar sig vidare till åttondel för åttonde världsmästerskapet i följd. Tvåan singlas.

3. Tenerife - Real Oviedo 1

Mittenmöte i Segundan mellan två snåla klubbar som inte bjuder på särskilt mycket i någon riktning. Tenerife har vunnit två av sina tre senaste hemma på Kanarieöarna. 2-0 mot Huesca var övertygande och kom efter kassar från yttrarna Teto och Rubio. Real Oviedo har visserligen plockat en hel del poäng på slutet, men de har nästan uteslutande spelats in hemma i Asturien. Borja Bastón är den enda i truppen med näsa för mål och i övrigt är “Carbayones” mycket bleka. Ettan agerar tydlig utgång och om möjligt säkrar krysset upp den gröna bocken.

4. Deportivo Pasto - Independiente Medellín 2

Dags för den sista rundan i det märkliga fortsättnings-gruppspelet i colombianska Primera A där två gruppvinnare ska utses och därefter ställas mot varandra i finalen. Independiente Medellín sitter i förarsätet efter dubbla 2-1-vinster, där Luciano Pons gjort två pytsar och veteranbacken Andrés Cavidad klivit fram med sitt duellspel. Deportivo Pasto gav onsdagens gäster ödet i egna händer efter 4-3 mot grupptvåan Águilas Doradas. Dessvärre har de själva ingen möjlighet att nå finalen, men prestationen är ändå beundransvärd efter den svaga vårsäsongen. Såväl motivation som klass är större hos gästerna och detta ska “Hjärter Kung” kunna städa av. Spiktvåa!

5. América de Cali - Águilas Doradas X2

América de Cali har inte räckt till i gruppspelet även om de flesta bataljer som “De röda djävlarna” varit inblandade i har varit mycket jämna. Senast var värdarna det bättre laget mot Medellín, men Dortmund-bekantingen Adrián Ramos pyts räckte inte till mer än en uddamålstorsk (1-2). Águilas Doradas har alltjämt häng på finalplatsen trots två raka förluster. Grundseriens tvåa har krackelerat under pressen och lite talar för avancemang, i synnerhet som mittfältsankaret Jesús Rivas är avstängd här. Desperationen gör “De gyllene örnarna” till knappa favoriter, men finns kosing är det läge att täcka upp hela vägen.

6. Santa Fe - Millonarios 2

Santa Fe har fortsatt chansen att nå finalen men då krävs att resultaten går deras väg på annat håll. Det förödmjukande 1-5-nederlaget mot utmanaren Deportivo Pereira var säsongens kanske sämsta insats och den kom i helt fel läge. Millionarios fick bara 1-1 i hemmamötet som inledde gruppspelet men har sedan dess ångat på. Avstängningen på Andrés Llinás, kugge i mittlåset, oroar naturligtvis. De blåa har som helhet presterat bättre under säsongen. Därav råder högerlutning på Estadio El Campín, där bägge lag faktiskt huserar till vardags.

7. Kanada - Marocko 1X2

Bono tvingades kasta in handduken precis innan matchstart mot Belgien för problem med sina ögon, men hans ersättare Munir klev fram och höll nollan. Marocko såg välorganiserade ut och med kvartetten Mazraoui, Hakimi, Saïss och Aguerd i försvaret såg det mer eller mindre stängt ut. Ett kryss räcker nu för att säkra avancemanget för Marocko. Kanada är utslagna efter två raka förluster och orutinen lös igenom mot Kroatien där Lönnlöven blev totalt utmanövrerade centralt. Det finns dock gott om individuell kvalité hos spelare som Davies, David och Larin som mycket väl kan ge utslag här. Kanada kommer inte ge upp trots att de inte har något att spela för utan ge Marocko en rejäl match. Helgardera och jobba in skrällen.

8. Kroatien - Belgien 1X

Belgiens 0-2-förlust mot Marocko innebär att bronsmedaljörerna från 2018 troligen måste vinna mot Kroatien för att ta sig vidare. Det stora problemet för Martínez mannar är dock att de spelar riktigt dålig fotboll. Belgarna var helt blåsta av stolen mot Kanada och det var rena rama rånet att De Bruyne och company fick med sig alla tre poängen då. Mot Marocko fortsatte kräftgången. Lukaku lär starta här och även Mertens, som var pigg mot Marocko, bör få speltid, men jag tror inte det räcker. Kroatien visade klassen mot Kanada där Kovacic, Modric och Kramaric stod för storstilade insatser. De rödvita ser betydligt mer harmoniska ut och detta torskar inte silvermedaljörerna från Ryssland. 1X ramar in detta väl.

Kupongens bank! - Mexiko

Saudiarabien har varit en frisk fläkt men efter att ha bränt ett gäng gyllene lägen mot Polen är risken att tanken är tom. Mexico har, utan att måla, spelat fin fotboll och mot Renards högt stående gäng är segern trolig för “Rally” och hans lagkompisar.

Dagens rensare! - Kanada

Säga vad man vill om det katastrofala försvarsspel som visades upp mot Kroatien, Kanada har varit en frisk fläkt vars mästerskapsinsats var värd ett bättre öde. Här vill Davies och grabbarna avsluta snyggt och vänstersidan måste inkluderas.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
X
2
2
2
3
1
4
2
5
X
2
6
2
7
1
X
2
8
1
X

216 rader

1
1
X
2
2
2
3
1
X
4
2
5
1
X
2
6
X
2
7
1
X
2
8
1
X


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
200% upp till 1000 kr
7.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.