Systemförslag: Topptipset 28/9 – Champions League-kval för damer!

Topptipset promo
Vi bjuds på en onsdag full av damfotboll. Kvalet till Champions League står i sitt avgörande skede där Jonas Eidevalls Arsenal är pressade att vinna. Ett derby på de brittiska öarna från Women’s Super League tar vid innan vi avlutar med en kvartsfinal i den argentinska hettan. En annorlunda men ack så spännande kupong att bita i och vi dyker ner direkt. Mot åtta rätt!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Rosengård - Brann 1X

Rosengård går oerhört bra ut för tillfället. Skånskorna toppar Damallsvenskan och agerar stabilt match ut och match in. Första mötet slutade 1-1 i Norges näst största stad, en match som Rosengård förde men hade problem med effektiviteten. Det råder inga tvivel om att Slegers tjejer agerar favoriter i detta returmöte och har Olivia Schough en bra dag på jobbet så ska hon kunna avgöra detta. Norskorna är med detta sagt ingen slagpåse och ser sig inte slagna på förhand. Ettan inleder men gardera gärna efter plånbok, om möjligt hela vägen över!

2. Häcken - PSG 2

Häcken gjorde en gedigen insats i första mötet men föll till slut rättvist med 1-2 i Paris. Statistisk och spelmässigt så rådde dock klasskillnad och med lite bättre skärpa från fransyskorna så hade siffrorna stuckit iväg. PSG har radat upp bra resultat under säsongsinledningen i den inhemska ligan och undertecknad har väldigt svårt att se hur Häcken ska lyckas stänga ner Martens och Bachmann denna afton. I skrivande stund erbjuder tvåan magiskt värde och då finns det inte mycket att tveka på. Spiktvåa på Bravida Arena!

3. Ajax - Arsenal 12

Trots mål av Stina Blackstenius så nådde bara Arsenal 2-2 i hemmamötet mot Ajax. Arsenal är titelutmanare i WSL och har en stark trupp med spelare som Mead, Hurtig och tidigare nämnda Blackstenius, men här krävs det en rejäl uppryckning om de rödvita från London ska ta sig vidare. Resultatet i England var inte på något sätt orättvist och hemma i Amsterdam trivs nederländskorna. Romee Leuchter stänkte dit två mål senast och kommer hon upp i liknande nivå så kan hon vålla stora problem i besökarnas försvar. Här tror jag att vi får se en vinnare och då gör sig gubbgarderingen, etta-tvåa, väldigt bra.

4. St. Pölten - Kuopion Palloseura 1X2

Kuopion Palloseura, eller KuPS som bortalaget kallas, förlorade oturligt med 0-1 i första mötet och siktar här på att revanschera sig. Finskorna höll i bollen väl med närmare 60 procents bollinnehav och etablerade under perioder av matchen ett rejält tryck mot St. Pöltens mål med bland annat inte mindre än tolv hörnor. Värdarna för kvällen har gått som tåget inledningsvis i österrikiska högstaligan och står på fyra segrar av fyra möjliga. Här blir dock motståndet något annat och ettan är en favorit i fara. Heltäckningsmattan rullas ut och vi jobbar in damerna från grannlandet ända in i kaklet!

5. Benfica - Rangers 1

Benfica lyckades till slut vinna mötet i Glasgow men segern satt långt inne. En underhållande och böljande match slutade med en 3-2-seger till Örnarna från Portugal, ett resultat som inte på något sätt dock var givet. Rangers visade att de är ett fysiskt starkt lag som är livsfarliga när tillfälle att kontra ges och i Kayla Mcoy har de en pålitlig målspottare. Hemma i Lissabon är Filipa Patãos adepter urstarka och ettan agerar utgång, men ett varningens finger höjs ändå för brittiskorna och den värdemässigt fina tvåan får gärna ackompanjera om möjligt.

6. Juventus - Köge 1

Danskorna från Själland reser till “stöveln” med ett oavgjort i bagaget från första mötet. En stor portion tur låg dock till grund för detta och här tror jag att det blir respass för “Svanarna”. Turinlaget är bättre på varje position och är ett lag som håller för gruppspelet i Champions League. En rejäl anstormning är att vänta på Stadio Giuseppe Moccagatta och då har inte bortalaget mycket att hämta. Ett förbättrat Juventus vinner detta. Ettan klarar sig på egna ben i norra Italien!

7. Chelsea - West Ham 1

Derby vankas i London när Magdalena Erikssons Chelsea tar emot West Ham. Fjolårsmästarna Chelsea kommer från en stabil 2-0-seger över titelkonkurrenten Manchester City och är här megafavorit när lillasyster från östra delarna av London kommer på besök. Det råder inga tvivel om att The Blues, med en trupp av världsklass, ska hållas som väldigt troliga vinnare hemma på Kingsmeadow och favoritettan plitas ner först, men när densamma streckas upp mot 90 procent så får gärna skrällkrysset följa med för chansen på totalt kupongrens!

8. Independiente - Talleres de Córdoba 1X2

Vi avslutar onsdagens kupong i Argentina. Två formstarka lag ska gå i clinch med varandra då det stundar kvartsfinal i den inhemska cupen. Värt att notera är att matchen spelas på neutral plan. Båda lagen har gjort defensiven till sitt signum de senaste matcherna, fyra raka utan nederlag och endast varsitt insläppt mål är resultatraden och det är inte omöjligt att en tillknäppt och jämn tillställning väntar. Här vågas inget lämnas något åt slumpen och hela brädet är med från start!

Kupongens bank! - Juventus

Hur mötet i Danmark slutade oavgjort är en gåta. Här kommer Sembrant och company att trampa igång från minut ett och då ska inte danskorna hänga med. Banketta!

Dagens rensare! - Kuopion Palloseura

KuPS förtjänade inte att förlora det inledande mötet och reser till alplandet med stor revanschlust. Här ska finskorna kunna störa hemmalaget rejält och vi helgarderar och jobbar skrällen till höger. Mene mene KuPS!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
X
2
2
3
1
2
4
1
X
2
5
1
6
1
7
1
8
1
X
2

216 rader

1
1
X
2
2
2
3
1
2
4
1
X
2
5
1
2
6
1
7
1
X
8
1
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 200% upp till 1200 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.