Systemförslag: Topptipset 25/6 – flera tydliga favoriter!

Topptipset promo
Lördagens upplaga av Topptipset innehåller någonting för alla smaker. Damer gör sällskap med herrar, landslag med klubblag och Europa med Sydamerika. På damsidan ska det vässas klor inför stundande EM. Klubblagskamper ligger under luppen i Norge, Argentina samt Brasilien.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Norge - Nya Zeeland 1X2

Det råder Ada Hegerberg-feber i vårt västra grannland. Världens bästa forward har gjort comeback i landslaget och hon behövs sannerligen för i övrigt har inte Martin Sjögren särskilt mycket klass att bolla med. Norge ska vara nöjda om de avancerar från sin bleka EM-grupp. Därmed kan konstateras att nuvarande 72 procent i vänskapsmatchen mot Nya Zeeland är på tok för högt. Gästerna beger sig till Oslo med minnet från 2019 års inbördes landskamp då Nya Zeeland 1-0-triumferade. Högersidan rensar ljuvligt!

2. Spanien - Australien 1

Desto sundare streck ser ut att landa i Huelva. Spanien ska tveklöst gälla som tydliga favoriter, de Barcelona-späckade paella-vurmarna är i princip alltid favoriter nuförtiden. Iberiska halvöns gulröda representant bär favoritkepsen i EM-turneringen och bör kunna fälla Australien utan darr på ribban. Gästerna anförs av blågula duon Tony Gustavsson och Jens Fjellström och med senaste tävlingsmatchen i minne är det enkelt att gå emot australiensiskorna. Nederlaget mot Sydkorea bådar illa inför besöket hos Europas vassaste nation. Spiketta.

3. Haugesund - Viking 2

I vårt västra grannland har Haugesund haft en mustig vår. Hemmafacit 1-1-3 är ingenting som Fiskmåsarna kan skrämma någon kråka med. Än mindre skräms Vikingarna från Stavanger som intagit en framskjuten placering i Eliteserien. Veton Berisha i den blodröda fronten jagas ihärdigt av Malmö FF, den 28-årige maskinen erbjuder snudd på målgaranti. Denna garant är Haugesund smärtsamt medvetna om efter besöket i Stavanger under våren då Berishas hattrick lade grunden för Vikingarnas 5-1-slakt. Upp till 55 procent är tvåan en singel.

4. Rosenborg - Kristiansund 1X2

Frågan är om Liridon Kalludra längtar hem till Ljungskile. Snidaren i Kristiansund har har visserligen bidragit med tre framspelningar på åtta framträdanden för de blåklädda besökarna men kollektivt sett är säsongen en enorm missräkning. De så kallade Ugglorna i bortalägret återfinns längst ner i det norska finrummet, förvisso med färre spelade matcher än alla övriga. Rosenborg har inte heller infriat förväntningar men är åtminstone förlagda på den övre halvan. Att Kjetil Rekdals trollungar endast vunnit tre gånger på tio försök är fog för att dra i handbromsen när ettan streckas över 65 procent. Fjolårssexan är starkare än vad den nuvarande tabellen ger sken av. Bred blick och rensarjobb!

5. Talleres de Córdoba - Central Córdoba 1X

Den sydamerikanska fronten rivstartar med ett derby på Estádio Mario Alberto Kempes. Blott fyra omgångar är lagda till handlingarna i Argentinas fräsigaste fotbollsrum så det är svårt att dra några större växlar. Båda dessa bataljoner från Córdoba har kammat in fyra poäng genom identisk resultatrad. I kraft av hemmaplan ska Talleres bära favoritskapet, här fick Sarmiento smaka 2-0-kaka och här brukar Central ha svårt att hävda sig. De gästande zebrorna har å andra sidan lyckats fälla maffiga Boca Juniors under inledningen. 1X bör räcka.

6. Defensa y Justicia - Vélez Sarsfield 1

Buenos Aires ställer också till med en derbydust lördagen till ära. 1-1-2 lyder facit för gästerna på Estádio Mario Alberto Kempes. Vélez Sarsfield har ännu inte smakat segersötman på resande tass och ska vara nöjda om de löser en pinne denna afton. Defensa y Justicia är ett solitt sällskap som prioriterar defensiven. Tre raka oavgjorda resultat synas hos de solgula i Liga Profesional. Båda 2021 års inbördes bataljer slutade likaledes med delad ära. Ettan först, krysset följer vid större byggen.

7. Criciúma - Vila Nova 1X

På tal om oavgjorda inbördes bataljer kommer vi osökt till Estádio Heriberto Hulse. Tre raka delade potter synas mellan dessa klubbar. Vila Nova skulle ta emot en ny singelpinne med glatt humör, konstigt vore annars när man blott hissat segerflagg vid ett tillfälle efter att Série B betat av 13 rundor. Åtta(!) oavgjorda resultat vittnar visserligen om att den gästande jumbon har förmågan att stå upp väl. Criciúma återfinns på den övre halvan trots att värdklubben bara är fem poäng rikare än gästerna. Trenden talar för hemmalaget som besegrat såväl Sampaio som Chapecoense i närtid. 1X.

8. Bahia - Novorizontino 1

Bahia må vara ett topplag i den brasilianska andradivisionen men det är knappast någon segermaskin som huserar i Salvador. Två raka tävlingsmatcher har slutat i moll för de blårödrandiga trots spel på eget gräs. Då är det högläge att gardera den övertrasserade ettan även om det är beskedliga Novorizontino som gästar. Nykomlingarna har hävdat sig klart godkänt i den nya miljön, poängplock i fyra av sex bortamatcher vittnar om detta. Utgångsettan garderas efter krämen i lädret.

Kupongens bank! - Spanien

På spansk mark kan vi plocka fram spikklubban utan något nämnvärt nervdaller. Spanien är en stormakt med EM-guld i sikte, Sydkoreas skördeoffer ska inte kunna stå emot.

Dagens rensare! - Nya Zeeland

Både Kristiansund och Nya Zeeland ska ges chansen att stöka till det bland kupongerna. Damerna från de rykande vulkanernas rike är absolut inte någon munsbit för Norge.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
X
2
2
1
3
2
4
1
X
2
5
1
X
6
1
7
1
X
8
1

216 rader

1
1
X
2
2
1
3
2
4
1
X
2
5
1
X
6
1
X
7
1
X
8
1
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 200% upp till 1200 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.