Systemförslag: Topptipset 24/6 – midsommar med damer och irländare!

Topptipset promo
Som om det inte vore nog med sill och nubbe så kryddas fredagskvällen med en varierande bong som bjuder oss på alltifrån högt till lågt. Damernas EM-slutspel hägrar och på vägen dit ska tre av Sveriges främsta guldkonkurrenter synas. Dessutom ska det spelas CL-förkval i Reykjavik och som grädde på moset så ska det glidtacklas på “den gröna ön”. Glad midsommar!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Danmark - Brasilien 1

Ett kokande Parken bjuder in till högklassig underhållning då världssjuan Brasilien anländer till danskt territorium. De rödvita värdarna laddar just nu upp inför ett annalkande EM och Danmark får i allra högsta grad ses som en av utmanarna till guldet. Pernille Harder och company sprang igenom EM-kvalet med hisnande 48-1 i målskillnad och bortsett från två plumpar i Algarve Cup i februari så är förlusterna lätträknade på senare år. Brasilien, som coachas av allas våran Pia Sundhage, har på sistone inte nått upp till den skyhöga standard som Marta och dennes lekkamrater tidigare skämt bort oss med. Stjärnorna stavas numera Debinha, Geyse och Nunes, och är inte fullt så skräckinjagande som föregående generation. Ett heltänt Danmark besegrar sambagänget för första gången sedan 2011!

2. England - Nederländerna 1X2

Vi rider vidare på uppladdningsvågen inför EM och denna match-up skulle rentav kunna föreställa finalen som spelas sista dagen i juli. England går in i mästerskapet i egenskap av hemmanation och truppen kryllar av spelare från den inhemska ligans största klubbar. De engelska damerna sprang nyligen igenom VM-kvalet och med åtta raka segrar samt 68-0 i målskillnad så bör det inte vara något fel på självförtroendet. Här stöter dock Lucy Bronze och company på en tuff opponent i form av Nederländerna, som befinner sig ett par hack ovanför “The Three Lionesses” på världsrankingen. Vivianne Miedema heter damen som ska göra det för “Oranje” och gästerna har utan tvivel kapaciteten för att sätta käppa i hjulet för Englands planer. Heltäckning rekommenderas på Elland Road.

3. Ukraina - Skottland X2

Ukrainas damer ska för första gången sedan invasionen utbröt i februari spela landskamp igen, en synnerligen viktig sådan. Skulle det bli torsk här så kan Ukraina med största sannolikhet vinka hej då till VM-avancemanget medan en seger hade gett Lluís Cortés lagbygge ett intressant läge inför kvalets fortsättning. Ingen av nationerna är kvalificerade till det stundande EM-slutspelet och för Skottland får det absolut ses som en missräkning. Truppen består nämligen av en mängd Super League-lirare (motsvarigheten till herrarnas Premier League) och här ska således gästerna kunna ta tag i taktpinnen från start. Matchen spelas dessutom i polska Rzeszow och således utgår hemmafördelen för Ukraina. X2 räcker långt denna afton.

4. Inter Club d’Escaldes - Vikingur 2

Finaldags i förkvalet till Champions League-kvalet. I tisdags så körde Vikingur Reykjavik över stackars Levadia från Tallinn. Tennissiffrorna 6-1 var ett faktum efter 90 spelade minuter. De isländska vikingarna har en monumental fördel av att hela förkvalet går av stapeln hemma på ön. Hemmaplan råder således även här och motståndarna från Andorra ska ses som ett överkomligt hinder. Inter Club d’Escaldes tog sig hit som inhemska mästare och kunde efter mycket om och men brotta ner La Fiorita (2-1) från San Marino för ett par dagar sedan. Veteranen Soldevila frälste då furstendömets stolthet med två baljor, men här tar CL-äventyret slut för Inter Club d’Escaldes när ett tungt Vikingur gör processen kort i den isländska huvudstaden.

5. Drogheda - Sligo Rovers X2

Idel irländskt på kupongens nedre halva och vi inleder på östkusten. I hamnstaden Drogheda ska ett möte i Premier Divisions ingenmansland utspelas och värdarna har historiskt sett inte rosat marknaden mot gästande Sligo Rovers. Bortalaget har vunnit de tre senaste bataljerna lagen emellan och så sent som i mars så fick Drogheda skämmas inför de egna fansen efter att Rovers avgått med en komfortabel 3-0-triumf. Sligos Aidan Keena har hittills stått för nio strutar och det ger honom en framskjuten position i seriens skytteliga. Drogheda å sin sida sitter förvisso inne med fyra raka matcher i följd utan förlust där en meriterande pinne bärgades häromsistens mot Derry. Om Sligo ska ha någon som helst chans på Europaspel till hösten så krävs en seger här. Utgångstvåa, men krysset agerar följeslagare.

6. Shelbourne - Dundalk 2

Mesta mästarna Dundalk är kanske det lag som svenska folket främst känner igen tack vare ett gäng framträdanden i kvalen till de europeiska turneringarna de senaste åren. Om vi ser till nutiden så är Dundalk Irlands klart formstarkaste lag och att plocka trepoängare är numera vardagsmat för DFC. Sju segrar på de åtta senaste ligamatcherna har inneburit ett rejält kliv i tabellen och jakten på serieledande Shamrock har intensifierats. Här ställs topplaget mot ett Shelbourne som inte går att lita på. “The Real Reds” kryssar sällan och efter fyra gröna bockar i rad i maj så kan vi nu syna två negativa resultat i sekvens. Dundalk har dessutom ett kraftigt övertag på Shelbourne då nio av de tio senaste interna tillställningarna slutat i dur. Tvåan överstreckas något men känns bra i Dublin.

7. Shamrock Rovers - Bohemians 1X2

Nyss nämnda Shamrock Rovers är ett annat klassiskt lag från de gröna vidderna på Irland. Rovers har tagit back to back-titlar de två senaste säsongerna och Stephen Bradleys grabbar har ånyo satt sig i pole position för att ta hem bucklan till södra Dublin. På hemmaplan har “Hoops” varit omutliga i år och har, bortsett från ett kryss, sopat rent på Tallaght Stadium. Mandroiu och Burke har bildat en sylvass spjutspets så här långt, men det är fortsatt osäkert ifall den sistnämnde kommer till spel. Bohemians placerar sig en bra bit bakom Shamrock för tillfället och går givetvis in som underdogs, men ett varningens finger måste höjas för “The Gypsies” som har en förmåga att undkomma förluster och är allt annat än slagna på förhand här. Täck upp hela brädet och jobba in skrälltvåan!

8. Finn Harps - St. Patrick’s 2

Finn Harps går en oviss framtid till mötes. De blåvita har endast plockat elva poäng på 19 matcher och är tillsammans med UC Dublin fast förankrade i botten av tabellen. Det är svårt att hitta några särskilda ljusglimtar hos hemmalaget som till råga på allt sett rött i sju av de nio senaste matcherna, och det finns egentligen inget som talar för att “The Harps” ska orka kravla sig över strecket innan säsongen är över. Annat ljud i skällan hos St. Patrick’s som härjar i motsatt del av Premier Division. Eoin Doyle stod för två mål i den senaste viktorian och “Pats” är endast tre poäng från att nå kvalspel till höstens ECL. Allt att spela för således och det råder ingen tvekan om att gästerna går först. Det är däremot inte helt fel att slänga med krysset på större system.

Kupongens bank! - Vikingur

Vikingur får inte ett bättre läge än så här att ta sig vidare till nästa omgång i CL-kvalet. 6-1 senast vittnar om att vikingarna är påkopplade och allt annat än en seger mot Andorras kvalbidrag inför de egna supportrarna vore otänkbart.

Dagens rensare! - Bohemians

I ett derby kan allt hända och Shamrock har visat sig mänskliga på slutet. Bohemians har kvalitet för att såra serieledarna och ska inte räknas bort Tallaght Stadium. Come on, Bohs!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
2
1
X
2
3
X
2
4
2
5
X
2
6
2
7
1
X
2
8
2

216 rader

1
1
2
1
X
2
3
X
2
4
2
5
1
X
2
6
X
2
7
1
X
2
8
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.