Systemförslag: Topptipset 22/6 – svensk fotboll för hela slanten!

Topptipset promo
Åtta svenska matcher utgör onsdagens Topptips som tar oss land och rike runt. Stockholms Inter ser ut att ha en finfin skrällchans i Örebro medan Karlberg går mot en ny trea på Stadshagens IP. Analysen är gjord, välkomna!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Örebro Syrianska - Stockholm Internazionale X2

Stockholms Inter startade säsongen med frenesi och goda resultat. Den senaste månaden har nykomlingen trillat tillbaka en aning, men kryss mot kompetenta lag som Karlstad och Vasalund är ändå inga dåliga papper i närtid. Örebro Syrianska är ett lag med liknande poängsnitt som nyss nämnda duo. Hemmaspelet är dock inte starkaste grenen – faktum är att värdarna noterar blott två segrar i Närke denna säsong. Senast förlorade de mot jumbon TTG, som i och med det tog sin första seger för året. Ettan fimpas helt till dessa streck, X2 spelas till fint värde.

2. Torns IF - IFK Malmö 1X2

Vidare till Söderettan där Lunda-laget Torns IF gjort det bättre än väntat. Med det sagt återfinns laget ändå på den nedre halvan och de är således inga som sköljer sina motståndare av banan. Det gör givetvis inte heller jumbon IFK Malmö, men chanslösa torde gästerna trots allt inte vara i detta Skånederby. Malmöiterna var en stopptidsminut från att lugga serieledande GAIS på poäng häromveckan och när ettan ser ut att sticka iväg bör garderingar ges både tid och rum. Helgardera och håll tummarna för en skräll.

3. Vänersborg - Tvååker 2

Tobbe Hyséns hallänningar i Tvååker trummar på. Det oavgjorda derbyt Falkenberg följdes upp av en stabil seger mot IFK Malmö där den offensive mittfältaren Peterson skickade in sin sjätte balja för året. En pålitlig målskytt som ett trött Vänersborgsförsvar kan få bekymmer med. Värdarna förlorade som väntat mot GAIS senast och med kuggarna Hellborg och Assam avstängda kan det bli tufft emot. Vi inleder till höger, men gardera gärna.

4. Lidköping - Stenungsund 1

Det skiljer bara en poäng mellan lagen men Lidköping har imponerat klart mer än Stenungsund. Vännerna från västkusten har fått i det närmast maxutdelning med uddamålssegrar i parti och minut och minusmålskillnaden är ett tydligt tecken på att tabellpositionen är mer framskjuten än den borde. Senast hemma mot Ahlafors blev de totalt utspelade, men räddningar på mållinjen och en straffreducering i matchens sista spark gjorde att Stenungsund “bara” torskade med uddamålet. Lidköping kliver in med tre raka segrar, bland annat borta mot nyss nämnda tabelltvåan Ahlafors, och ska ses som ett bättre lag. Ettan är en intressant singel, åtminstone på små system.

5. Karlberg - Sleipner 1

Karlberg har blandat och gett under första halvan av säsongen men det är lätt att hitta en röd tråd i prestationerna. Spelet i bortaborg håller inte måttet, på hemmaplan är det en helt annan femma. Här noteras 22-3 i målskillnad, sex segrar och ett kryss på sju matcher denna säsong. Senast besegrades Arameisk-Syrianska med hela 5-1. Sleipner tar sig i sin tur igenom en högst påtaglig formsvacka som, mycket tack vare ett helt bedrövligt försvarsspel, bara genererat en seger på fem försök. Det är svårt att se gästerna från Norrköping stå emot här, Karlberg spikas.

6. Landvetter - Sävedalen 2

Göteborgsderby från Landvetter där flygplansfantasterna har det jobbigt för stunden. Tre raka torsk finns i facit och som lök på laxen ser de grönvita ut att sakna uppemot ett dussin(!) spelare till denna match. Både bredd och spets blir såklart enormt lidande av detta och det kommer krävas en rejäl kämpainsats för att värdarna ska få med sig något från denna kamp. Sävedalen kliver in med åtta gjorda mål på sina två senaste matcher och totalt sett känns tvåan såklart mycket intressant.

7. Järfälla - Stocksund X2

Vidare till Division 2 Norra Svealand där vi följer serieledande Stocksund till Järfälla. En stor bidragande orsak till tabellplaceringen är anfallsstjärnan Ömür Pektas, som punkterat många försvar under våren. Med det sagt blir Järfälla ingen enkel match. Hemmahörande herrskap har bara tappat poäng i två fajter på hemmaplan denna säsong. Stocksund går in som favoriter, men åtminstone en kryssgardering bör man kosta på sig.

8. Sandvik - Sund IF 1X2

Den som spar hen har. Helgarderingen kommer väl till pass i detta formsvaga och ovissa bottenmöte från Division 2 Norrland. Båda kombattanter har gått segerlösa från sex av sina sju senaste matcher och man kan konstatera att varken försvar eller anfall rosat marknaden. Sandvik har släppt in näst mest mål i hela serien, men samtidigt gör de betydligt fler framåt än Sund som i sin tur är delat sämst i klassen sett till målskytte. Detta kan gå åt vilket håll som helst. Alla tecken, tack.

Kupongens bank! - Karlberg

Karlberg har varit dominanta på egen matta och den fina sviten ser ut att förlängas mot ett formsvagt Sleipner. Fin etta.

Dagens rensare! - Stockholm Internazionale

Stockholms Inter underskattas ordentligt i Örebro. Gästerna har visat god klass under våren och hemmasvagt Örebro Syrianska är inte alls ett lag att hålla i handen till dessa streck. Prio på högersidan!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
X
2
2
1
X
2
3
2
4
1
5
1
6
2
7
X
2
8
1
X
2

216 rader

1
X
2
2
1
X
2
3
1
X
2
4
1
X
5
1
6
2
7
X
2
8
1
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.