Systemförslag: Topptipset 22/11 – VM i fokus!

Topptipset promo
Tisdagens Topptips består till hälften av VM-fighter. Giganterna Frankrike och Spanien äntrar scenen och ställs mot överkomligt motstånd, och även den regerande silvermedaljören Kroatien ska ses med fin chans. Tyskland är däremot en favorit i fara. Ett gäng matcher från de brittiska öarna kompletterar bongen. Nu tar vi sikte mot åtta gröna bockar!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Frankrike - Australien 1X

De regerande världsmästarna Frankrike kliver, trots stora skadebekymmer, in i mästerskapet med en offensiv som verkligen inte går av för hackor. Griezmann, Mbappé, Giroud, Coman och Dembélé finns alla att tillgå. Vilket försvar i världen ska kunna stoppa den uppställningen? Australien får det oerhört kämpigt att hänga med Nationen från andra sidan jordklotet tog sig hit efter att ha slagit ut Peru i en nervig straffläggning, men har inte en enda spelare som hade tagit plats i Les Bleus trupp. Den stora favoritettan är mycket trolig, men i jakten på utdelning är rensarkrysset en nyckel.

2. Crawley Town - Gillingham 1

I den ångestmättade bottenstriden i League Two, där nedflyttning till Non-League finns i potten, befinner sig Gillingham i dagsläget under strecket. “The Gills” riskerar isåfall att åka rakt igenom, efter att ha ramlat ur tredjedivisionen i fjol på målskillnad. Medsex(!) mål på 18 försök är det onekligen svårt att vinna matcher. Crawley Town har sina primära problem i den andra änden av planen, och mittbacken Ludwig Francillettes avstängning späder på bekymren. Längst fram finns Ashley Nadesan som varit instrumental för lagets offensiv och legat bakom mer eller mindre allt. Hemmaformen är stark och det är tydlig vänsterlutning på Broadfield Stadium.

3. Halifax - Dorking Wanderers 1X

Det får bära eller brista för Dorking Wanderers vars offensiv mäter sig med topplagen samtidigt som defensiven är ihåligast i klassen. 2-3 mot Bromley trots tidig utvisning för motståndarna är inte tillräckligt bra för National League-nykomlingarna från sydöst. Halifax öppning har inte alls motsvarat förväntningarna efter det starka fjolåret och nye tränaren Chris Millington svettas nog en aning. Trenden är emellertid uppåtgående. Två vitt skilda fotbollsfilosofier drabbar samman på The Shay. Ettan öppnar men goda skäl finns till att måla på efter storleken på lädret.

4. Plymouth - Charlton 1X2

Kanske har Plymouths tur tagit slut. I en jämn match mot bottenlaget Burton kunde motståndarna till sist få valuta för sin forcering och kvittera i matchens sista skälvande sekunder (2-2). Nu väntar Charlton i en EFL Trophy-fight som kommer bli ett tillfälle för “The Pilgrims” att rotera. Gästerna behövde straffar i förra rundan för att knocka ut Stevenage som huserar ett trappsteg ner i den engelska pyramiden. Formen är knackig men i en öppen affär där värdarna sannolikt blir överbetrodda är det inte fel att rulla ut heltäckningsmattan.

5. Ipswich - Portsmouth 1

Ipswich går som tåget för stunden och den långa kräftgången tycks äntligen gå mot sitt slut. Här lär de yngre förmågorna ges tillfälle att visa upp sig och där finns en sådan som Gassan Adhame som spåddes en ljus framtid när han handplockades av Norwich 2019. Portsmouth löste avancemang från gruppen i turneringen bakom League Two-gänget Wimbledon och övertygade inte. 0-0 hemma mot Derby var ytterligare ett i raden av resultat som får pannan att veckas på coach Cowley, trots att mycket stämmer spelmässigt. Stannar ettan under 50 prollar är det en lockande spik!

6. Marocko - Kroatien 2

Kroatien ska som regerande vice världsmästare upp i elden under onsdagen. Det finns enormt med talang i denna trupp, precis som för fyra år sedan, där mittfältet med Perisic, Brozovic, Modric och Kovacic sticker ut. Pasalic är en annan spelare som trivs centralt. Frågetecken finns för bägge de sista tredjedelarna och här ställs schackrutorna på ett ordentligt kraftprov. Marocko har ett högkapabelt lag där spelare som Hakimi, En-Nesyri, Ziyech och Saïss under många år gjort det bra i stora europeiska klubbar. Med balkangängets tyngd i beaktning inleds streckningen från höger.

7. Tyskland - Japan 1X2

Hansi Flick är ansvarig för Tyskland som nu ska ta revansch för den usla turneringen för fyra år sedan där de slutade efter Sverige och Mexiko i gruppen. Stundtals har de spelat bra fotboll under året, men försvaret ser ihåligt ut. Dessutom finns det ingen utpräglad målskytt i laget vilket är ett stort problem. När Oman slogs tillbaka med 1-0 var det debutanten Füllkrug som hoppade in och fixade biffen. I Japan finns kvicka, tekniska spelare som Minamino, Mitoma, Kubo och Doan som kommer skapa oreda i tyskarnas försvar. Detta är definitivt inte någon lika säker etta som strecken gör gällande. Måla på med alla tecken och håll en extra tumme för Sven Jerrings japaner, japaner, japaner.

8. Spanien - Costa Rica 1

Costa Rica lever fortfarande på minnet från den fantastiska VM-turneringen i Brasilien för åtta år sedan då den lilla nationen tog sig till kvartsfinal anförda av en magnifik Keylor Navas mellan stolparna. Lika bra gick det inte för fyra år sedan då de rök i gruppspelet och det är ett högt troligt scenario nu också. Stommen är ganska lik den för åtta år sedan med Borges, Navas och Campbell i centrallinjen. Totalt sett är dock truppen för tunn. Spanien har ingen målkung i sin trupp, men här kommer de huffa och puffa tills Costa Ricas mur till sist faller. Ettan är oundviklig.

Kupongens bank! - Spanien

Luis Enriques landslag är kupongens största favorit av mycket goda anledningar. Den ungdomliga entusiasmen är överväldigande samtidigt som det centralamerikanska motståndet är ålderstiget och lever på gamla meriter. Given etta i match 8!

Dagens rensare! - Japan

“Die Mannschaft” har en av turneringens vassaste offensiver men i de defensiva leden är det inte lika namnstark. Japanerna känns som en pigg utmanare i denna tuffa grupp. Lågt streckade X2 är av högsta vikt.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
X
2
1
3
1
X
4
1
X
2
5
1
6
2
7
1
X
2
8
1

216 rader

1
1
X
2
1
X
3
1
X
2
4
1
X
2
5
1
6
X
2
7
1
X
2
8
1


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.