Vi bjuds på härlig fotboll från inte mindre än sju olika länder runt om i Europa när Topptipskupongen skall betas igenom. Kupongen både inleds och avslutas i Storbritannien, men däremellan hinner vi besöka Italien, Belgien, Tyskland, Frankrike och Portugal. Längs vägen hittas allt ifrån lås, värdespikar och tänkbara skrällar. Häng med!

Spelstopp: 20:29

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Coventry City AFC Bournemouth
1. Coventry City - AFC Bournemouth Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Vi inleder i The Championship där nykomlingen Coventry tar emot “Körsbären” från Bournemouth. Hemmalaget, med en lång och besvärlig skadelista att förhålla sig till, lyckades inte producera ett enda skott på mål i sin senaste match mot Barnsley, som slutade mållöst och således med delad poäng mellan lagen. Joshua King och hans kamrater har, som väntat, inlett säsongen på ett bra sätt och placerar sig på en fjärdeplats för tillfället. Inget snack om att gästerna är det bättre laget här. Tvåan ser med det sagt ut att bli aningen överstreckad, och då är det ingen dum idé att koppla på både hängslen och livrem och kasta in även krysset för ett fint lås.

ACF Fiorentina Sampdoria Genoa
2. ACF Fiorentina - Sampdoria Genoa Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

I Florens tar fina Fiorentina emot Albin Ekdals Sampdoria. Trots två fina framspelningar av Franck Ribéry och en 3-2-ledning mot Inter i den 87:e minuten senast, så kunde inte Fiorentina ens säkra upp en poäng. Besvikelse såklart även om det fanns en hel del ljusglimtar från matchen. Här förväntar sig hemmalaget sannolikt en mer tacksam uppgift när ett iskallt Sampdoria kommer på besök. För “Il Doria” blev det torsk senast hemma på Stadio Luigi Ferraris mot nykomlingen Benevento. Under all kritik sett till klubbens förväntningar, förstås. Här ska viss klasskillnad råda, men däremot inte så stor som strecken vill antyda. Samtliga tecken bockas i och förhoppningen är att Claudio Ranieri gjuter mod i sitt manskap – som trots allt besitter fin kapacitet – inför den här viktiga drabbningen.

Union Berlin FSV Mainz
3. Union Berlin - FSV Mainz Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Landslagsaktuella Sebastian Anderssons gamla klubb Union Berlin gästas av den flyttberyktade Robin Quaisons Mainz denna fredagskväll. Två lag, som förväntas sluta på den undre halvan av tabellen när säsongen summeras, ser nog sina chanser till att kunna håva in tre livsviktiga poäng här. De rödklädda gästerna, med noll poäng och 2-7 i målskillnad efter två omgångar, reser till huvudstaden med självförtroendet i botten. Saken blir inte heller bättre av att laget har tre spelare i karantän, samt fransmannen Moussa Niakhaté avstängd efter att ha dragit på sig ett rött kort senast. Nej, värdarna från Berlin skall gälla som favoriter här och lämnas ensamma på kupongen upp till cirka 40 procent. Fin spik.

Paris Saint-Germain FC Angers SCO
4. Paris Saint-Germain FC - Angers SCO Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Botten mot toppen – i vanliga fall kanske. I nuläget placeras däremot giganterna PSG och lilla Angers endast en tabellplacering ifrån varandra, på sjunde- respektive åttondeplats. Majoriteten av de stora stjärnorna i det Qatar-ägda huvudstadslaget är dock tillbaka i truppen nu efter diverse avstängningar, coronakarantäner och skador. Något som också synts på resultatraden då Frankrikes giganter kommer från tre raka vinster med noll insläppta mål. Det svartvitklädda bortalaget från västra Frankrike ska inte ha en chans här, hur mycket vi än vill jobba in skrällscenariot. Bombspiken hamras in, trots skyhög procent.

Royal Antwerp FC Yellow-Red KV Mechelen
5. Royal Antwerp FC - Yellow-Red KV Mechelen Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Svenskgänget Mechelen, där vi hittar både Gustav Engvall och Kerim Mrabti, reser till Antwerpen och Bosuilstadion för denna drabbning i Jupiler League. De två svenskarna stod för ett fint samarbete då den förstnämnde assisterade den sistnämnde till 1-0-målet mot Genk i lagets näst senaste bortamatch. Tråkigt nog lyckades de rödgula inte hålla spelet intakt utan förlorade till slut med 1-3. Royal Antwerp, som placerar sig på en fin sjätteplats i ligatabellen, är stabila i sin hemmaborg och har dessutom goda inbördes resultat här historiskt sett mot gästerna. Här är det bara att inleda från vänster och backa upp med krysset på större system.

Vitoria Guimarares FC Pacos Ferreira
6. Vitoria Guimarares - FC Pacos Ferreira Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

När den 37-årige Ricardo Quaresma återvände till hemlandet efter spel i den turkiska ligan föll valet på Vitória SC. Någon succé har det däremot ännu inte blivit för det Guimarães-baserade laget som placerar sig på en 14:e-plats i Primeira Liga efter två spelade omgångar och noll vinster. Denna afton hoppas nog värdarna att det ska bli ändring på detta när 15:e-placerade Paços de Ferreira kommer på besök. De Pepa-ledda gästerna står även de utan vinst hittills i ligaspelet. Med andra ord är det två formsvaga lag som drabbar samman här, och båda parter hoppas nog på att kunna glömma det som varit och inkassera säsongens första fullpottare. Kapaciteten och det självklara favoritskapet hittas hos hemmalaget, medan de gulgrönklädda gästerna definitivt har goda chanser att skrälla här. Samtliga tecken åker med.

Dundee United Livingston FC
7. Dundee United - Livingston FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Vi återvänder till Storbritannien där vi började, men närmare bestämt Skottland och Premiership denna gång, där vi får bevittna detta mittenmöte. Gary Holts Livingston har haft det svårt på bortaplan och lär få så även denna kväll, även om det säkerligen finns goda förhoppningar till både en och tre poäng. Hemmalaget Dundee United har verkligen presterat över förväntan sedan laget tog klivet upp i högstaligan och ser nog ingen anledning att luta sig tillbaka. Här får vi med stor sannolikhet bevittna en match som kan svänga åt båda håll, och det är inte helt oväntat om de två kombattanterna får dela på poängen när slutvisslan ljuder. Ett svagt favoritskap tilldelas hemmalaget och 1X bör räcka fint, men större system kan säkra upp med samtliga tecken.

Kilmarnock FC Motherwell FC
8. Kilmarnock FC - Motherwell FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Motherwell, som blev trea i ligan bakom Glasgow-giganterna Celtic och Rangers föregående säsong, har inte alls öppnat den här säsongen i samma anda. Senast blev det en 1-5-förlust mot Rangers, och innan det har ligamatcherna präglats av idel poängtapp. Två vinster på nio spelade matcher är inte alls godkänt sett till de målsättningar som finns. Värdlaget från södra Skottland kommer senast från en 1-0-vinst mot tabelljumbon St. Mirren efter mål av lagets interna skyttekung med det härliga namnet Nicke Kabamba. Här finns dock anledning att tro att svenska folket kommer stirra sig blinda på tabellen. Vi ska komma ihåg att det är ett rejält formsvagt bortalag som reser till Kilmarnock denna kväll, men att det samtidigt finns gott om kapacitet kvar i laget sedan den förra säsongen. Faktum är att det här på förhand är en helt jämn match, och när “The Steelmen” streckas lågt, ja då börjar vi fräckt från höger. Finns stålar över är gaffeln också ett hyggligt alternativ.

Kupongens bank! - PSG

Ett återhämtat PSG förlorar inte den här matchen. Tråkigt nog har övriga svenska folket också insett detta, men kvällens superbank är ändå ett faktum!

Dagens rensare! - Sampdoria

Tydlig hemmafavorit i Florens gör att gästerna blir för lågt betrodda. Albin Ekdal leder sina mannar ute på planen till denna rensare.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

36 rader

1
X
2
2
1
X
2
3
1
4
1
5
1
6
1
X
2
7
1
X
8
2

216 rader

1
X
2
2
1
X
2
3
1
4
1
5
1
X
6
1
X
2
7
1
X
2
8
1
2

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Ett inlägg av