Systemförslag: Topptipset 1/9 – skrällchans i Bergamo!

Topptipset promo
Blandad kompott på torsdagens Topptips. Premier Leagues och Serie A:s vecko-omgång bjuder tillsammans på tre kamper och sedan bär det av till bland annat Belgien, Nederländerna och Brasilien. Let’s go!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Leicester - Manchester United 2

Efter en urusel start har Manchester United säkrat två segrar i följd. En viss förbättring går att skönja, men än är Ten Hags herrar långt ifrån där de vill vara. Några garantier finns inte varken vad gäller prestation eller resultat. Leicesters start är ännu sämre, Rodgers gäng ligger sist i serien och frågetecken finns både vad gäller tränaren själv och flertalet spelare. Wesley Fofana medverkar exempelvis inte i denna match då han är nedflyttad till reservlaget i väntan på Chelsea-flytten. Jag håller United som favoriter, men större system kan med fördel garderas.

2. Atalanta - Torino 1X2

Atalanta överträffar förväntningarna så här långt. Sju poäng på tre fajter är ett fint facit för laget som av fjolåret att döma var på nedgång efter flera fina säsonger. Gasperinis grabbar lär utmana om en plats bland de fyra främsta även denna gång. Torino är med det sagt inget enkelt motstånd. Även gästerna står på sju poäng inför, bland annat via ett kryss mot Lazio. Defensiven är svårforcerad och offensivt visar spelare som Sanabria framfötterna. Detta blir sannolikt jämnare än de vänstervridna strecken gör gällande. Alla tecken.

3. Bologna - Salernitana 1

Bologna jagar sin första seger efter en kämpig start på säsongen. Motståndare som Milan och Lazio har precis som väntat visat sig vara i tuffaste laget. Svårighetsgraden sjunker dock betänkligt när Salernitana kommer på besök. Gästerna fick sanslöst bra betalt senast mot ett svagt Sampdoria, men dessförinnan hade de knappt ens varit nära att göra mål trots exempelvis en hel halvlek i numerärt överläge mot Udinese. Bologna är en klar favorit på Renato Dall’Ara, Arnautovic löser biffen!

4. Anderlecht - Gent 1X2

Anderlecht gick på pumpen mot Royale Union Saint-Gilloise senast och förstärkte därmed det ojämna intryck man gett under inledningen. Tränarskiftet, där Vincent Kompany ersatts av just Union SG:s succétränare Felice Mazzù, känns som en mycket fin rockad men än har det inte riktigt satt sig. Normalt sett är Anderlecht svårslagna på egen matta, men mot Gent kan det ändå uppstå vissa problem. De tillresta är ett lag som hugger strax bakom den absoluta toppen och när högersidan erbjuder så fint värde som den gör är en heltäckande lösning att föredra.

5. AZ Alkmaar - NEC Nijmegen 1

AZ Alkmaar är heta för stunden. Europakvalspelet imponerade enormt och efter tre omgångar i ligan står de med maximala nio poäng i hand. När viktiga Jesper Karlsson, som stod för en doppietta i motsvarande 3-1-möte i fjol, gått skadad har greken Pavlidis klivit fram. NEC kommer närmast från 1-1 hemma mot Groningen efter att Cissoko agerat poängräddare i den 88:e minuten. En insats som inte alls övertygade och med den inbördes kvalitetsskillnad som råder mellan dessa lag ser det tufft ut för gästerna. Ettan streckas hårt men garderas först på större system.

6. Telstar - De Graafschap 2

Holländska andradivisionen Eerste Divisie tar vid med mötet mellan Telstar och De Graafschap. Ett bottenmöte för stunden, men på sikt är de sistnämnda ett lag för andra änden av tabellen varpå favoritskapet i denna kamp får anses väl befogat. Gästerna, med store mittfältstalangen Camiel Neghli i fin form, nådde uppflyttningsplayoff i fjol medan Telstar kom näst sist, drygt 20 poäng bakom. Styrkeförhållandet har inte förändrats över en sommar och till streck under 55 procent är tvåan en utmärkt spik.

7. Irland - Finland 1X

Andraplatsen bakom gruppettan Sverige står på spel i VM-kvalet. Irland och Finlands damlandslag har endast två matcher vardera kvar att spela och eftersom blott en poäng skiljer dem åt är denna fajt av direkt avgörande karaktär. För Irland gör rådande poängdifferens ihop med respektive lags kvarvarande spelschema att krysset sannolikt räcker medan FInland behöver vinna. Det ser dock tufft ut för grannlandet i öst, formen är usel och när lagen möttes i det blåvita landet drog Irland längsta strået. 1X torde räcka här.

8. Goianiense - São Paulo X2

Så till Brasilien där Série A-sällskapen Goianiense och São Paulo gör upp i semifinal av Copa Sudamericana. Två lag med pejl på varandra och där styrkeförhållandena är relativt väl belagda. Gästerna gör inte sin bästa säsong, men den är ändå klart bättre än Atlético GO:s dito. De hemmahörande ligger näst sist i det inhemska seriespelet med blott 22 inspelade poäng på 24 omgångar. São Paulo stod också som segrare senast lagen möttes på denna arena i juli, då stjärnan Luciano var tungan på vågen med sin doppietta. Halvgarderingen till höger ska räcka.

Kupongens bank! - De Graafschap

Bank är att ta i men på en lurig kupong är De Graafschap en hyfsat trygg hamn. Telstar är ett tvättäkta bottenlag som kommer få det tufft. Finfin tvåa!

Dagens rensare! - Torino

Torino underksattas i Bergamo. Tjurarna gör det riktigt bra för stunden och med sitt fina försvarsspel ska de kunna ställa till besvär för Atalanta. Tvåan testas tidigt.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
2
2
1
X
2
3
1
4
1
X
2
5
1
6
2
7
1
X
8
X
2

216 rader

1
1
X
2
2
1
X
2
3
1
4
1
X
2
5
1
X
6
2
7
1
X
8
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.