Systemförslag: Topptipset 17/3 – åtta olika ligor!

Topptipset promo
Fredagens Topptips utgörs av en mixad påse. Åtta ligor från sju länder är inblandade och svenskintresset är påtagligt. Ska Alexander Isak ånyo visa sig värdig av en startplats i Newcastle och kan Amin Sarr tysta tvivlarna och visa att han inte är ett felköp? Hans Lyon är i vilket fall en storfavorit i fara. Nu tar vi sikte mot åtta gröna bockar!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Nottingham - Newcastle 2

Mittbackskrisen i Nottingham gör sig påmind gång efter annan och de svaga resultaten mot slutet har bidragit till att Steve Cooper och company blickar ned mot nedflyttningsstrecket med svetten porlandes i deras pannor. Borta mot Tottenham hade de som väntat inget att hämta (1-3), och som lök på laxen gick offensiva stjärnan Johnson sönder. Dessutom saknas Gustavo Scarpa som är i Brasilien på jakt efter de pengar han blivit av med i ett kryptobedrägeri. Newcastle brottade ned Wolves utan att glänsa (2-1). Där var en glädjande detalj att Alexander Isak fick chansen från start och verkligen tog den. Han leder vägen när Skatorna plockar tre fräscha pinnar. Säker tvåa.

2. Atalanta - Empoli 1X2

Efter juluppehållet lirade Atalanta drömfotboll. Lookman svävade på moln och nätade på allt, samtidigt som ungtuppen Rasmus Höjlunds insatser gav eko i hela fotbollsvärlden. På senaste tiden har det emellertid blivit platt fall och även om det går att hävda att såväl Milan som Napoli på bortagräs är kniviga möten har resultaten varit bedrövliga även på Gewiss Stadium. Empoli är inget formlag, men inte heller några dunungar. Gänget från Toscana har en förmåga att göra livet surt för de bästa i klassen och är evigt underskattade. Alla tecken!

3. Mönchengladbach - Werder Bremen 1

Mönchengladbach är inne i en riktigt deppig period med 0-7 på sina senaste tre försök. Varken Thuram, Pléa eller Hofmann hittar rätt och den gamle Norwich-tränaren Daniel Farke får inte ordning på “Fölen”. Mycket bättre tillfälle att vända på trenden får de dock inte än ett möte hemma på Borussia-Park mot bleka Werder Bremen. Allt handlar om Füllkrug i det grönvita lägret och även om han nätade senast och alltjämt toppar skytteligan har vi svårt att se gästerna räcka till. Etta, eller 1X om råd.

4. Valladolid - Athletic Bilbao 2

Valladolid försvarade 1-0-ledningen mot Elche, som Cyle Larins tidiga balja innebar, med liv och lem nästan hela vägen in i kaklet. Kvitteringen kom till deras förtret en bra bit in på tilläggstiden och när Roque Mesa tog sin andra ostskiva i matchens sista skälvande sekunder flög topplocket på Martin Hongla som följaktligen gick samma öde till mötes. Inga gubbar som ersätts i en handvändning. Athletic Bilbao stod upp på ett imponerande vis när Barcelona kom på besök och hade inte Inaki Williams kvittering i slutminuterna blivit bortdömt på grund av en högst diskutabel hands hade de fått med sig en meriterande pinne. Sviten är tung, men prestationerna har varit långt ifrån så dåliga som resultaten antyder. Klasskillnad råder och tvåan står stadigt på egna ben.

5. Lyon - Nantes X2

I en svängig historia vid den belgiska gränsen kunde Lyon hämta upp ett tvåmålsunderläge (3-3). Poängräddare blev specielle målskytten Lacazette som den gången agerade inhoppare, och nu lär förpassa Amin Sarr till kvisten. Svensken har ännu inte gjort skäl för prislappen och stod för en slät figur senast trots alla mål som föll. Nantes stod upp utmärkt i lagens tidigare möte under säsongen (0-0) men kommer med ett par förluster under västen. Samtidigt har spelschemats svårighetsgard varit mördande och när kontinentalspelet är ute ur bilden ligger laserfokus på ligan. Prioritera den lågt streckade högersidan och inkludera ettan först på större system.

6. Sheffield Wednesday - Bolton 1X2

Sheffield Wednesday stormar mot en Championship-comeback. På två fighter färre än Plymouth har skrapat ihop tre fler pinnar och inte minst “Ugglornas” defensiv är i särklass. Med det sagt har de senaste tre kamperna slutat i någorlunda svettiga 1-0-segrar och vi har svårt att skriva under på att de skulle vara en storfavorit att luta sig mot. Bolton har haft en liten dipp efter att ha ångat på, men ligger trots det bra till i playoff-racet. Det mesta i offensiv riktning handlar om målspottaren Dion Charles, som med sin löpvillighet orsakar problem för de flesta backlinjer. Helgardering och skrälljobb är vägen att vandra.

7. Cercle Brugge - Genk 2

Cercle Brugges nästan två månader långa förlustfria svit fick ett abrupt slut när de hälsade på Lotto Park och Anderlecht. Islam Slimani sänkte rättvist Miron Muslic gäng med två påsar. Centertanken Kévin Denkey, som har flest målkontributioner av alla i truppen, såg rött efter en onödig trampning på ett motståndarben. Det gör värdarna påfallande uddlösa. Således uppdagar sig ett fint tillfälle för Genk att återvända till vinnande vägar. Resultatraden rimmar inte med att vara suverän serieetta och fortsätter det nedför samma stig är det en tidsfråga innan Union Saint-Gilloise är ikapp. Samtidigt lovar spelet mer och lirare som Paintsil och Trésor ska kunna ordna ett vettigt resultat här. Utgångstvåan sällskapas av krysset på lite större system.

8. Santa Clara - Rio Ave 1X

Santa Clara föll i det ångestmättade jumbomötet med Pacos de Ferreira och parkerar därmed allra längst ned i Primeira Liga. En enorm besvikelse för öborna som tisslat och tasslat kring Europaplatserna de senaste åren. Värt att bära med sig är att spelet med resväskan i hand jämfört med det hemma på Azorerna normalt sett är som natt och dag. Rio Ave har överpresterat sett till prestationerna och såvida inte Jhonatan bestämmer sig för att spika igen buren fullständigt får de svårt att hävda sig på Estádio de São Miguel. 1X ramar in detta väl.

Kupongens bank! - Newcastle

En Alexander Isak på frammarsch adderar den ingrediens som Eddie Howe och hans manskap har saknat vid flertalet poängtapp mot slutet. I stimmet är svensken ren klass och Nottinghams vikarierande mittbackspar har inte en sportmössa. Spika på!

Dagens rensare! - Nantes

Överskattade Lyon var hypereffektiva när de hämtade upp till 3-3 mot Lille. De fortsätter svaja rent spelmässigt. Nantes var långa stunder bättre senast lagen drabbade samman. Ludovic Blas har hittat gammalt gott slag sedan dess och skrällchansen är god.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
2
2
1
X
2
3
1
4
2
5
X
2
6
1
X
2
7
2
8
1
X

216 rader

1
2
2
1
X
2
3
1
X
4
2
5
1
X
2
6
1
X
2
7
X
2
8
1
X


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.4
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.2
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Få 100 kr gratisspel
9.1
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 1000 kr

+10 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.