Både Allsvenskan och Premier League hittar in på måndagens Topptips som kompletteras med matcher från Danmark, Belgien och Turkiet. Värde finns det också gott om. Målsättningen är åtta rätt med hög utdelning. Vi kör igång direkt från Amex Stadium!

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Brighton & Hove Albion FC Chelsea FC
1. Brighton & Hove Albion FC - Chelsea FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Brighton fick slita för kontraktet i fjol som slutligen ändå säkrades tack vare en stark avslutning. Graham Potters fiskmåsar ser intressanta ut inför den nya säsongen sedan sydkustgänget bland annat knutit till sig en spelare som Adam Lallana. Chelseas trupp ser väldigt spännande ut med starka nyförvärv i form av Werner, Havertz, Chilwell och Silva. Silva och Chilwell ser dock ut att saknas här och dessutom är Kovacic avstängd. Brighton löste en poäng hemma mot Frank Lampards lirare föregående säsong och kan säkert komma upp med en bra prestation ånyo. Minst ett kryss bör ritas ner bredvid den överstreckade tvåan.

Sheffield United FC Wolverhampton Wanderers FC
2. Sheffield United FC - Wolverhampton Wanderers FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Chris Wilder kan blicka tillbaka på en fin säsong med sitt Sheffield United. Som nykomlingar landade slutligen The Blades på en respektabel niondeplats. Nu väntar det tuffa andra året för de rödvita som inleder hemma mot Wolverhampton. Wolves är ett habilt lag som tidigare i somras gick hela vägen till en kvartsfinal i Europa League. I år kommer Jiménez, Traoré, Neves och company enbart fokusera på Premier League och då ska “Vargarna” ha god chans att toppa sin sjundeplacering från föregående säsong. På Bramall Lane löser gästerna minst en poäng. X2.

BK Hacken IK Sirius FK
3. BK Hacken - IK Sirius FK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

I Allsvenskan fortsätter Häcken att ånga på i toppen av tabellen. Då Malmö endast plockat två av nio poäng sista tre omgångarna har göteborgarna ett gyllene läge att krympa avståndet ytterligare. Sirius är emellertid en tuff motståndare när Henrik Rydström håller i spakarna. Uppsala-klubben vann tre av de fyra avslutande matcherna innan uppehållet och har dessutom fått med sig minst en pinne från fyra av de fem senaste bortamatcherna. Duon Sugita och Vecchia kan göra kaos med vilket försvar som helst i Allsvenskan. Alla tecken åker in tidigt där både krysset och tvåan betalar bra.

Kalmar FF IFK Norrkoping FK
4. Kalmar FF - IFK Norrkoping FK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Det är ett formsvagt IFK Norrköping som bussar ner till Kalmar under måndagen. Peking kommer närmast från två torsk och ett kryss, men på Guldfågeln Arena har östgötarna ändå vettig chans att bryta den negativa trenden. Nästjumbon Kalmar FF har bara vunnit en hemmamatch på hela säsongen och som lök på laxen har Svante Ingelsson kallats tillbaka av Udinese. Lägg därtill att Nisse Fröling alltjämt återfinns i rehabrummet. Norrköping kan i princip mönstra starkast möjliga lag mot KFF. Trolig tvåa.

Ostersunds FK Orebro SK
5. Ostersunds FK - Orebro SK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Amir Azrafshan har gjort ett gediget jobb sedan han tillträdde som tränare i Östersund. Falkarna från Jämtland har rusat norröver i tabellen efter fyra segrar och ett kryss sista fem fighterna. På Östgötaporten häromsistens var ÖFK riktigt bra i andra halvlek och det hade knappast varit orättvist om Amirs män roffat åt sig samtliga poäng. 2-2 är hursomhelst ett riktigt bra resultat borta mot Norrköping. Örebro visar även de fin form. Deniz Hümmet har varit en pigg injektion i närkingarnas trupp. Känslan är ändå att Östersund ligger närmast segern. Tvåan kan vara en spännande gardering på större system då ÖSK är ett framåtlutat lag.

AGF Aarhus Vejle BK
6. AGF Aarhus - Vejle BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Danska Superligans första omgång kompletteras på Ceres Park under måndagskvällen. Aarhus, som landade in på en tredjeplats föregående säsong, har ett starkt lag med svenske William Eskelinen i mål och målskytten Patrick Mortensen på topp. Aarhus blir dock lite väl betrodda när nykomlingen Vejle kommer på besök. Gästerna har radat upp tre segrar i följd under försäsongen och adderade dessutom truppen med den svenske mittbacken Alexander Milosevic nyligen. Med magiskt värde österut åker alla tecken in i ett tidigt skede. Jobba Vejle!

K Beerschot VA KRC Genk
7. K Beerschot VA - KRC Genk Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Genk hade nog önskat sig en bättre start i den belgiska ligan efter fyra avverkade omgångar. Mästarna från säsongen 2018/19 har skrapat ihop en handfull poäng, men god chans till att utöka skörden torde finnas i Antwerpen. Efter en klassisk nykomlingsstart med tre raka segrar är nu Beerschot åter nere på jorden efter 0-3 hemma mot Standard Liège innan landslagsuppehållet. På pappret är Genk i klass med Standard och kommer spelare som Bongonda och Dessers upp i normal nivå ska det räcka till tre poäng. Tvåan spikas upp till 50 procent.

Hatayspor Istanbul Basaksehir FK
8. Hatayspor - Istanbul Basaksehir FK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Kupongen når dess ände i Turkiet och även här ska en nykomling ge sig i kast med ett förmodat topplag. Hatayspor vann andraligan i fjol och gör i samband med denna säsong klubbens allra första år i Süper Lig någonsin. “Stjärnorna från söder”, som nykomlingarna kallas för, ställs mot tuffast tänkbara motstånd omgående. Basaksehir är regerande mästare i det turkiska finrummet och förlorade enkom fyra bortamatcher under mästarsäsongen. Med klasslirare som Visca, Chadli, Topal och Rafael ska Basaksehir inte tappa poäng i Antakya. Given spiktvåa!

Kupongens bank! - Istanbul Basaksehir

De regerande turkiska mästarna Basaksehir öppnar upp ligaspelet med en behaglig resa till Antakya där ett gäng nykomlingar står och stampar. Hatayspor ska normalt inte ha en sportmössa mot Visca och gänget. Stabil spiktvåa.

Dagens rensare! - Vejle

Vejle torde ha betydligt större chans att ställa med oreda på Ceres Park än vad det svenska folket tror. Fint värde till höger som inte går att ignorera. Finnbogason avgör!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

36 rader

1
X
2
2
X
2
3
1
X
2
4
2
5
1
6
1
X
2
7
2
8
2

216 rader

1
1
X
2
2
X
2
3
1
X
2
4
X
2
5
1
2
6
1
X
2
7
2
8
2

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Ett inlägg av