Systemförslag: Topptipset 13/9 – Champions League och The Championship!

Topptipset promo
Den andra omgången av Champions League-gruppspelet sätter guldkant på tisdagens Topptips!. Samtliga hemmagäng ska ha rimliga chanser på tre poäng, dock lutar både Porto och framförallt Marseille åt att överstreckas. Utöver CL dyker vi ner i tre Championship-kamper. Mot full pott!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Bayern München - Barcelona 1

Tungviktsmöte på Allianz Arena där Robert Lewandowski ställs mot sin gamla klubb. Både Bayern München och Barcelona fick med sig tre poäng från den första omgången. Den tyska maskinen imponerade mest då de besegrade Inter med 2-0 på San Siro, utan minsta darr på ribban. Bayern har en förmåga att höja sig när det vankas CL och faktum är att tyskarna vann samtliga matcher i gruppspelet förra säsongen. Barca fick smörj av Bayern med 0-3 både hemma och borta i fjol. Katalanerna ser klart bättre rustade ut den här säsongen men på Allianz slår de ändå från tydligt underläge. Ettan är en given utgång.

2. Liverpool - Ajax 1

Goda råd börjar bli dyra för Jürgen Klopp och hans kumpaner. Liverpool har inlett säsongen uselt rent ut sagt. Förra veckan stod britterna för ett nytt bottennapp då de blev totalt överkörda i Neapel. Med det sagt kliver ändå Pool in som klara favoriter på Anfield den här aftonen. Skadeläget har börjat ljusna och då Thiago är åter i spel kommer Klopps gäng att få en helt annan trygghet på mitten. Sönderköpta Ajax har inlett säsongen väldigt lovande och holländarna såg riktigt fina ut i 4-0-segern mot Rangers. Ajax har dock tappat mängder av kuggar den här sommaren och borta mot en europeisk maktfaktor lär det bli svårt. Ettan spikas.

3. Bayer Leverkusen - Atlético Madrid 1

Bayer Leverkusen har haft extremt mycket stolpe ut under säsongsinledningen och det blev också förlust i den första omgången mot Club Brugge med 0-1. Tyskarna var väl så bra som Club Brugge och vann också xG med 0,93 - 0,43. Spelmässigt ser Leverkusen fina ut och det bör nog bara vara en tidsfråga innan Patrick Schick och hans lagkamrater får retroaktiv utdelning. Atlético Madrid fick med sig tre poäng i hemmapremiären mot Porto (2-1) där spanjorerna gjorde båda målen på stopptid. Insatsen från Atléti lämnade en hel del att önska och med en del skador i backlinjen är knappast den höga procenten på spanjorerna motiverad på BayArena. Ettan är en finfin utgång!

4. Porto - Club Brugge 1X2

Porto stod för en lovande insats i Madrid men fick ändå inte med sig några poäng. Målskytten Mehdi Taremi blev utvisad i slutskedet av matchen och är nu således avstängd vilket är ett tydligt avbräck. Tre poäng mot Club Brugge hemma på Dragao-stadion är mer eller mindre ett måste, med det sagt ser portugiserna ut att bli för högt streckat här. Club Brugge är en lurig opponent med stor rutin från dessa sammanhang som har vassa gubbar som trotjänaren Hans Vanaken samt nyförvärvet Ferran Jutglà att tillgå. Här bör storfavoriten garderas tidigt.

5. Marseille - Eintracht Frankfurt X2

Varken Marseille eller Eintracht Frankfurt fick med sig poäng från den första omgången. Att Frankfurt torskade hemma mot Sporting CP var en rejäl missräkning. De regerande Europa League-mästarna håller i grunden dock fortsatt en hög nivå och i de europeiska matcherna har alltid Eintracht ett sagolikt publikstöd. Marseille ska verkligen inte vara någon omöjlig motståndare, framförallt inte då Chancel Mbemba är avstängd medan statusen fortfarande är oklar kring stjärnan Dimitri Payet som haft skadeproblem. När allt spelvärde återfinns hos Frankfurt är det läge att jaga skräll på Stade Vélodrome!

6. Blackburn - Watford X2

Blackburn fick med sig ett par turliga vinster under de inledande matcherna men nu verkar verkligenheten ha sprungit ikapp Rovers. Fyra förluster har det blivit på de fem senaste omgångarna. Prestationerna har i mångt och mycket varit bleka, dock ska det sägas att anfallaren Ben Brereton Díaz fortfarande gör mål på det mesta. Watford är ett mer slagkraftigt lag som bara förlorat en match så här långt. Trots ett par spelarförsäljningar samt ett par skador kliver Ken Sema och company in som favoriter på Ewood Park. Strecka från höger.

7. Hull - Stoke 2

Likt Blackburn har Hull tappat fart efter den flygande inledningen. The Tigers har ett begränsat spelarmaterial samtidigt som skadeläget är prekärt. Inte mindre än nio spelare riskerar att missa den här matchen, däribland Docherty, Covil och Sayyadmanesh. Det finns ett större kunnande hos Stoke som har en trupp för det övre skiktet av tabellen. Trots en poängmässigt blek start ska ändå The Potters gälla som favoriter mot ett skadeskjutet Hull. Med fint spelvärde på Stoke är tvåan en tänkbar värdespik!

8. Huddersfield - Wigan 1X2

Succétränaren Carlos Corberán har lämnat ett stort tomrum bakom sig i Huddersfield. The Terriers har bara plockat poäng i två av de sju inledande matcherna och allt talar för att Hudds går mot en tuff säsong. De senaste insatserna mot Bristol City och Blackpool har det dock inte varit något större fel på. Hemma mot nykomlingen Wigan Athletic ska Hudds kunna stå upp bra. Wigan har förvisso övertygat så här långt men som både odds och procent gör gällande är det här en så gott som helt öppen match. Garderingar välkomnas.

Kupongens bank! - Liverpool

Ett utvilat och uppretat Liverpool hemma på Anfield, med ett förbättrat skadeläge dessutom, bör kunna kavla upp ärmarna och revanschera sig mot Ajax som är tydligt nedmonterat. Stabil etta!

Dagens rensare! - Frankfurt

Marseille må ha inlett säsongen fint men mot de regerande Europa League-mästarna ska fransmännen verkligen inte ses som någon storfavorit. Med strålande spelvärde på Frankfurt är det läge att jaga skräll på Stade Vélodrome!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
2
1
3
1
4
1
X
2
5
X
2
6
X
2
7
2
8
1
X
2

216 rader

1
1
X
2
1
3
1
X
4
1
X
2
5
X
2
6
1
X
2
7
2
8
1
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 1000 kr
7.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
120 kr gratisspel
9.3
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.