Systemförslag: Topptipset 13/5 – playoff från tre länder!

Topptipset promo
Under fredagskvällen är det stort fokus på de nervdallrande kvalkamperna i Italien, Spanien samt Skottland. Andra halvan av Topptipset präglas av Irlands finaste fotbollsrum där cirkus 15 omgångar lagts till handlingarna. Ett par läckra rensare borgar för god utdelning!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Luton - Huddersfield 1X2

Först ut är playoffspelet på Kenilworth Road, här inleds dubbelmötet i semifinalen med målet att nå Premier League. Luton avslutade The Championship med ett resultat av vardera valör, 7-0 i ändan mot Fulham var en näsbränna modell större. Hattmakarna fick även däng mot Huddersfield i april men de fem senaste inbördes kamperna visar jämnt skägg. De gästande terrierna gjorde bokslut på seriespelet med fyra raka trepoängare. Favoritkepsen ska sitta på Hattmakarnas hjässa men det här kan sluta precis hur som helst. Det är inte läge att ta några fångar på första raden. Heltäckt direkt.

2. Ascoli - Benevento 1

Benevento har en trist ingång i slutspelet från Serie B med hopp om skutt uppåt i hierarkin. Efter en stark höst från de rödgula blev det en dipp under vintern och trenden på vårkanten är illavarslande. Samuel Armenteros forna förening har förlorat fyra av sina fem färskaste fighter. Därmed ska Ascoli anses ha god chans till vinst i kvartsfinal-kvalet som avgörs i ett enkelmöte. Milan-lånet Frank Tsadjout bombade in ett hattrick i 4-1-vinsten mot Ternana senast för Ascoli vars fina form visar 4-1-0. Värdlaget vann mot Benevento på Stadio Ciro Vigorito i februari och lockar till spik när såväl streck som odds ligger plant. Etta!

3. Real Sociedad B - Almería 1X2

På baskisk mark har Segunda División nått fram till sitt slutskede. Tre omgångar återstår och Almería toppar den spanska andradivisionen. Formen är solid hos Henok Goitoms gamla gäng men mot de högmotiverade värdarna går inte besökarna säkra. Real Sociedad har hittat en högre växel när bottenstriden dragits till sin spets. Legendaren Xabi Alonso har lotsat de blåvita baskerna till tre raka trepoängare, nu är det endast två pinnar upp till nytt kontrakt. När tvåan passerat 55 procent måste vi dra i handbromsen. Heltäckningsmattan rullas ut.

4. Arbroath - Inverness 1X

Det finns skev streckning och sedan finns streckningen på Gayfeld Park. Arbroath är strået vassare än Inverness, något som både visade sig i The Championships tabell och när värdlaget löste ett mållöst resultat i det vändande mötet på Tulloch Caledonian Stadium i tisdags. Inverness nollades även av Arbroath på denna matta i januari. De vinröda värdarna har bara förlorat en enda hemmamatch på hela säsongen och erbjuder nu ljuvlig rensning bland bongarna. Ettan och krysset är vitala tecken!

5. Shelbourne - Drogheda 1

Första arrangemanget på irländskt territorium står mellan tabellgrannar. 15 respektive 13 poäng har inkasserats efter Premier Divisions första 14 rundor. Drogheda har sett snäppet sämre ut än under fjolåret, en stor anledning är givetvis tappet av stjärnan Mark Doyle som stack till St. Patrick’s. Shelbourne har uppträtt förtroendeingivande med sina mått mätt, nykomlingen har bland annat besegrat Drogheda på bortabana. Kommer The Auld Reds upp i samma nivå som mot Sligo Rovers senast så lär Dublins rödvita trojka kamma in full pott igen på Tolka Park. Vänsterfattning.

6. Shamrock Rovers - Derry City 1

I den irländska huvudstaden ska det spelas seriefinal under fredagskvällen. Derry City agerar tabelltvåa efter ha gått obesegrade genom de första 15 utmaningarna. De rödvitrandiga gästerna har dock svalnat en smula på slutet med dubbla poängtapp och nu väntar tuffast tänkbara uppgift. Shamrock Rovers har inte stått att känna igen på främmande gräs men leveransen på Tallaght Stadium är skoningslös. 7-1-0 är ett blytungt facit från de regerande mästarna som snittar över två strutar per arrangemang. Rovers kan spikas trots viss hausse i västerled.

7. Dundalk - Bohemians 1

På Oriel Park återfinns också ett knippe hemmakatter, extremister inom denna konstform. Dundalk har genomfört sju utflykter utan att hissa sin liljevita fana. Omvänt läge råder i Leinster där The Railwaymen gått obesegrade efter lika många kamper, fem av sju har renderat i full pott för Stephen O’Donnells adepter. Bohemians är mer jämna i sina prestationer även om besökarna brukar ha svårt att hävda sig sett till motsvarande möten, en vinst på nio försök är illavarslande. Ettan är givet starttecken.

8. Finn Harps - UC Dublin X2

På ändhållplatsen har i skrivande stund 68 procent satt sina pesetas på hemmalaget och då börjar man undra hur det är ställt ute i stugorna. UC Dublin har förvisso inte lyckats suga in någon segersötma i finrummet än men de lärda från huvudstaden står inför sin mest optimistiska resa. Finn Harps är nästjumbo och bataljonen från Ballybofey misslyckades med att hitta in bakom gästernas burväktare Lorcan Healy på UCD Bowl. Högersidan är en gåva.

Kupongens bank! - Shamrock Rovers

Regerande mästarna har revansch att utkräva efter nederlaget borta mot Derry City i februari. Hemma på Tallaght Stadium är Shamrock Rovers oerhört pålitliga, med Graham Burke i storslag finns ingen tvekan.

Dagens rensare! - UC Dublin

Streckningen på sista raden ger sken av klasskillnad men ingen kan påstå att Finn Harps är ett gäng som vinner på beställning. Jumbofinalen kan gå åt vilket håll som helst.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
X
2
2
1
3
1
X
2
4
1
X
5
1
6
1
7
1
8
X
2

216 rader

1
1
X
2
2
1
3
1
X
2
4
1
X
5
1
X
6
1
7
1
X
2
8
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 2000 kr
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
120 kr gratisspel
9.3
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
7.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Upp till 500 kr
9.4
18+ Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 2000 kr

eller 800 kr tillbaka vid förlust

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
888 Sport

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se