Systemförslag: Topptipset 10/8 – svenska tredjedivisionen i fokus!

Topptipset promo
Onsdagens Topptips tar fart i Helsingfors där det vankas mästarmöte. Därefter mellanlandar vi i Schweiz innan sex intressanta duster från svenska Ettan tar det hela i mål. Let’s go!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Real Madrid - Eintracht Frankfurt 1X2

Oliver Glasners Eintracht Frankfurt skrällde sig till en Europa League-titel förra säsongen. På resan mot bucklan skickades både Barcelona och West Ham ut från turneringen. Minst sagt imponerande från tyskarna. På tal om skrällar så lyckades även Real Madrid trotsa oddsen i fjol då Carlo Ancelottis maränger besegrade både Manchester City och Liverpool innan Champions League-pokalen kunde hissas. Nu möts dessa två mästare i en uppgörelse i Helsingfors där UEFA Super Cup ska avgöras. Karim Benzema och company ser som väntat ut att målas upp till gigantiska favoriter, men cirka 75 procent på ettan är i högsta laget. Glasners örnar stod som sagt för flera starka prestationer i fjol och bör kunna pressa spanjorerna i denna “final”. Alla tecken i de tusen sjöarnas land!

2. Luzern - Grasshoppers 1

Resultatmässigt har Grasshoppers startat bra i schweiziska Super League, men storklubben har med det sagt inte imponerat spelmässigt. “Gräshopporna” satte sig i knipa mot St. Gallen senast och såg länge ut att tappa poäng på hemmaplan. Den till synes otrygga defensiven kan orsaka problem mot ett topplag som Luzern. Värdarna besegrade Lugano på bortaplan i den förra omgången. Har firma Dorn/Beloko en bra dag på jobbet även i denna match ligger gästerna från Zürich pyrt till. Håller sig ettan runt 50 procent åker spikpistolen fram ögonaböj!

3. Oddevold - GAIS X2

GAIS siktar på att göra sejouren i Division 1 kort. Göteborgarna toppar inte helt oväntat den södra divisionen efter 16 omgångar och stjärnor som Michael Kargbo och Axel Henriksson har sett glödheta ut. Nu väntar ett västkustderby mot Oddevold, på Bravida Arena ska tilläggas. Det gynnar givetvis GAIS. Värdarna är ett topplag och bör inte underskattas, men då de tillresta Makrillarna befinner sig på en egen nivå för tillfället är det ändå svårt att se att de lämnar denna uppgörelse utan poäng. X2 räcker.

4. Trollhättan - Vänersborgs IF 1

Trollhättan har radat upp tre raka vinster i Ettan Södra och kryper allt närmare topptrion. En seger mot tian Vänersborg skulle kunna ta de rödsvarta värdarna upp till en andraplats. FCT tappade som bekant skyttekungen från i fjol, Yoann Fellrath, inför denna säsong, men även fast hemmalaget nu gör färre mål är den solida defensiven ofta en bra räddningsplanka. Tre hållna nollor i rad är ruskigt starkt. Gästerna är inte alls på samma nivå som de svartröda och har dessutom haft svårt att leverera på resande fot. Sex poäng på sju bortamatcher är underkänt från Andy Kilners manskap. Ettan singlas!

5. Torns IF - Olympic 1X2

Vidare mot Lund där ett intressant Skånederby går av stapeln. Torns IF befinner sig lite i ett ingenmansland medan Olympic behöver börja plocka trepoängare om de ska hänga på toppstriden. Räkna med känslor på Tornvallen där en troligtvis jämn batalj är att vänta. Gästerna har som vanligt ett ess i rockärmen i Filip Bohman. 25-åringen toppar skytteligan med 15 gjorda mål, vilket är sex fler än tvåan. Den intelligente strikern är såklart en potentiell segermakare för gästerna. Men då hemmalaget ståtar med rutinerade lirare som Ludvig Bergman och Amin Al-Hamawi lär de knappast låta Bohman jobba ostört. Alla tecken känns bäst.

6. Piteå - Umeå FC 2

Norrlandsderby från LF Arena där Piteå och Umeå FC går i klinch med varandra. Värdarna förlorade Pashang Abdulla till Dalkurd inför denna säsong, ett svidande tapp då 28-åringen stod för 20 mål i tredjedivisionen i fjol. Norrbottningarna ser trots detta ut att kunna ordna en mittenplacering i Ettan Norra, mycket tack vare unge talangen Marcus Fahlgren-Hällström som stod för två mål senast. Gästerna från Västerbotten må husera längre ned i tabellen, men precis som oddsmarknaden antyder besitter Emmanuel Yeboah och company högre kapacitet än hemmalaget. Dessvärre för UFC är Gbenga Arokoyo avstängd, men blåkostymerna ska trots detta ses med god poängchans i denna drabbning. Tvåan är en trevlig värdespik på mindre bongar, men vid större systembyggen säkrar krysset upp.

7. Vasalund - Sandviken X2

Toppmöte från Ettan Norra där trean Vasalund (inför omgången) tar emot serieledaren Sandviken i Solna. Bägge sällskapen besitter en stark offensiv vilket bäddar för ett målkalas på “Skyttis”. På det stora hela känns dock gästerna från bandystaden som det bättre laget. De rödklädda visade inte minst att de ämnar att spela i Superettan nästa säsong då seriefemman Sylvia krossades med 4-0 senast. Naeem Mohammed har sett ostoppbar ut mot slutet då ghananen nätat i sex raka matcher. Vasalund bör absolut kunna bjuda upp till dans, men det lutar åt att gästrikarna återvänder hem med minst en pinne i bagaget.

8. Gefle - Stockholm Internazionale 1

Kupongen går i mål i Gävle där Gefle och Stockholm Internazionale ska mäta svärd med varandra. De förstnämnda verkar ha käkat taggtråd denna sommar då det blivit fem raka segrar sedan mitten av juni. Målsprutan Leo Englund och hans följeslagare är nu hack i häl på rivalen Sandviken som toppar tabellen vilket öppnar för en rafflande seriefinal på Gavlevallen om ett par veckor. Gästerna från huvudstaden har dock sett starka ut mot slutet och efter tre raka trepoängare råder det inga tvivel om att huvudstadsmännen har vad som krävs för att sätta käppar i hjulen för värdarna. Ettan inleder, men det är inte fel att gardera.

Kupongens bank! - Luzern

Luzern tog en övertygande seger mot Lugano på bortaplan i den senaste omgången och ska ses med god segerchans mot ett defensivt svajigt Grasshoppers. Spiketta!

Dagens rensare! - Eintracht Frankfurt

Real Madrid målas rättmätigt upp till favoriter inför Supercup-finalen i Helsingfors, men vi kommer alla ihåg vad Eintracht Frankfurt lyckades åstadkomma förra säsongen när tyskarna vann Europa League. Med hänsyn till värdet är X2 ett måste.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
X
2
2
1
3
X
2
4
1
5
1
X
2
6
2
7
X
2
8
1

216 rader

1
1
X
2
2
1
3
X
2
4
1
5
1
X
2
6
X
2
7
X
2
8
1
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 1000 kr
7.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
120 kr gratisspel
9.3
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.