Systemförslag: Topptipset 10/6 – Nations League med ligakrydda!

Topptipset promo
Nations League fortsätter att dominera utbudet dessa sommartider. Männen från Minklandet och de regerande mästarna ska bland annat upp i ringen den här fredagskvällen. I övrigt står argentinsk och irländsk ligaboll på menyn. Välkomna!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Danmark - Kroatien 1

Fredagsmyset inleds i goda (o-)vänners lag. Minklandet bjuder in Kroatien till kamp på andra sidan sundet och tar man tidigare tendenser i beaktande är det dansken som sitter i tydlig pole position. Hjulmands gäng har tagit full pott efter två gånger 2-1 mot Frankrike respektive Österrike – Kroatien har mött samma motståndare och bara plockat en poäng. Det brister både framåt och bakåt hos de schackrutiga, vars enda kasse kommit från elva meter, och som släppte in tre mål hemma mot nyss nämnda alpnation. Smörrebröderna visar fantastisk form och är en bra spik på Parken.

2. Österrike - Frankrike 1X2

Snigelätarna ska såklart inte myggas av, men visst har det mesta sett förskräckligt ut på senare tid. Utpressarkungen Benzemas intåg har, även om han tillsammans med Mbappé är den enda som visat någorlunda form i år, knappast höjt lagmoralen och det finns en liten smygkänsla av att fransoserna är på väg tillbaka mot att vara ett kraftigt underpresterande lag i förhållande till material. Mot Kroatien saknades bägge superstjärnor och om så blir fallet även här är det upp till Griezmann och Ben Yedder att leda linjen. Det skrämmer inte ett inspirerat Österrike som visat sig från sin absolut bästa sida efter Ragnicks intåg. Alla tecken och skrälljobb blir valet på Ernst-Happel-Stadion.

3. Albanien - Israel X

Så till skyddsrummens förlovade land, Albanien, där det går fyra man på en bunker. Det är förvisso av mindre nytta nu när ryssen av förklarliga skäl inte kommer till spel i B-divisionen Grupp 2, men icke desto mindre häpnadsväckande. Matchen mot Israel lär med det sagt bli mindre intressant. En jämn och målsnål tillställning ligger i korten när dessa kryssglada manskap, som båda delat på poängen mot Island, möts i Tirana. Gästerna saknar sin stora offensiva stjärna, Zahavi, medan albanerna i samklang med nationen i stort har sin styrka i defensiven. Spännande spikkryss på mindre system.

4. Andorra - Liechtenstein 1

D-divisionen i Nations League håller riktigt dassig nivå. Att en nation som Andorra ställs ut som tämligen klara favoriter under fredagskvällen säger väl det mesta. Bergsbestigarna från Pyrenéerna håller amatörmässig nivå och räcker så gott som aldrig till mot någorlunda kvalitativt motstånd. Liechtenstein tillhör dock inte denna kategori. Bröderna Frick och company har torskat 15 av de 16 senaste landskamperna. I de inledande förlusterna mot Lettland och Moldavien har Liechtenstein knappt skapat en målchans. Ettan är en fullt rimlig spik.

5. Gimnasia - Patronato 1X

I den argentinska ligan är vi framme vid omgång 2. Hemmagänget Gimnasia kommer till spel i gott slag. La Plata-klubben har gått riktigt bra under våren i Copa de la Liga Profesional där “Vargarna” slutade på femte plats. I ligapremiären borta mot storklubben Estudiantes grejade även Gimnasia en pinne. Patronato har ett tyngre år bakom sig och brukar ha svårt för just Gimnasia. Med det sagt var insatsen premiären mot Vélez Sarsfield (1-1) en lovande sådan. Hemmasegern ligger närmast till hands men streckas Gimnasia över 50-strecket är det inte dumt att gardera.

6. Wexford - Treaty United 1

Över till den gröna ön där Division 1-fotbollen är i full rullning. Wexford och Treaty United är två tabellgrannar som slåss för den åtråvärda femteplatsen tillsammans med Bray. Gästande Treaty kommer till spel i uselt slag och slår helt klart ur underläge här. United är segerlösa i sju raka matcher och på bortagräs har inte gästerna segrat sedan februari. Lägg därtill att bästa målskytten Enda Curren haft stora skadebekymmer de senaste månaderna. Den troliga ettan är en vettig utgång.

7. Longford - Bray Wanderers 1X2

Fyran Longford befinner sig i ett litet ingenmansland i tabellen. Avståndet ner till femman Treaty United är nio poäng, samtidigt finns inte riktigt stabiliteten för att kunna utmana topptrion. I den senaste hemmamatchen fick Longford stryk med hela 0-3 hemma mot Waterford. Bray Wanderers är ett gäng med en del potential som var ett etablerat mittenlag i Premier Division för bara ett par år sedan. De grönvita har varit svårslagna på slutet och bör ses med hyfsat god poängchans mot ett relativt ojämnt Longford. Garderingar välkomnas från start.

8. Athlone - Cobh Ramblers X2

Sist ut är ett jumbomöte. Athlone Town är tvärsist i serien och ingenting talar för att värdlaget kommer att börja klättra i tabellen. Efter 16 omgångar har The Town endast skrapat ihop två poäng. Säsongens två tidigare möten mot Cobh Ramblers har slutat med 2-3-förluster. Gästande Ramblers, som supportas av legendaren Roy Keane, har ett något större kunnande i laget och får gälla som favoriter här trots bortaplan. Så länge inte The Rams överstiger 45 procent känns det givet att utgå från tvåan.

Kupongens bank! - Danmark

Männen från Minklandet gör det mesta rätt. Laget håller hög kvalité över hela banan och hemma på Parken är de oerhört svåra att tas med. Bra etta mot ett överskattat Kroatien.

Dagens rensare! - Österrike

Österrike ser riktigt spännande ut under Ralf Rangnick. 3-0-segern mot Kroatien imponerade stort och även mot Danmark var en poäng nära. Frankrike är formsvaga och kan mycket väl få problem ånyo.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
2
1
X
2
3
X
4
1
5
1
X
6
1
7
1
X
2
8
X
2

216 rader

1
1
2
1
X
2
3
1
X
2
4
1
5
1
X
6
1
X
7
1
X
2
8
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.