Systemförslag: Stryktipset vecka 6 – 12 miljoner i jackpot!

Stryktipset promo
12 millar finns i jackpotten denna Stryktipslördag och som vanligt är det brittisk fotboll för hela pengen. Som vanligt ser också City ut att vara en säker spik, men på andra håll ska det kunna rassla till. Inte minst i Middlesbrough där Derby möter upp. Trevlig helg!

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

1. Norwich - Manchester City 2

Norwich har ryckt upp sig markant mot slutet. Kan de hålla uppe resultaten och spelet räcker det med största sannolikhet till ett nytt kontrakt, vilket kändes rejält osannolikt fram till för bara några veckor sedan. Det räcker dock inte mot Man City. Pep Guardiolas grabbar håller en extremt hög nivå i sin ligalunk där det i stort sett inte verkar spela någon roll vilken elva som mönstras. Så även här, när ytterligare ett steg mot titeln tas. Given tvåa.

2. Everton - Leeds 1X2

Efter succén i FA-cupen stod Everton för en riktigt tam insats mot Newcastle. 1-3 var inte det minsta orättvist och det är uppenbart att Lampard har en hel del att skruva på hos de blå, kanske inte minst vad gäller allmän mentalitet och aggressivitet. Just dessa två egenskaper är något Leeds har i drivor. Mycket kan sägas om Bielsa men när hans lag kommer ut är det full patte som gäller. Formen är också på uppåtgående, med blott en torsk på de senaste fyra fajterna. Känslan är att det både kan bära och brista mot Everton, som vi inte riktigt vet var vi har. Helgarderingen är motiverad.

3. Brentford - Crystal Palace X2

Brentford föll såklart i onsdagens match mot Manchester City. Ett alldeles givet resultat på förhand. Inte bara för att City är flera klasser bättre utan också för att Brentford i det närmaste faller fritt. Sex raka förluster noteras, på vilka Ponne och gänget släppt in hela 18 mål. Det är ett målfacit som förvisso med stor sannolikhet förbättras mot ett snålt spelande Palace, men frågan är hur långt det räcker i nuläget. Patrick Viera med vänner agerar för det allra mesta oerhört stabilt och är svårslagna. X2 i utgång.

4. Watford - Brighton 2

På tal om att agera stabilt. Brighton är nästan i en klass för sig vad gäller hög lägstanivå. Totalt sett är det bara topptrion som förlorat färre fajter i Premier League och blott ett nederlag noteras under de tio senaste omgångarna. Då ska man komma ihåg att Potters gäng bland annat mött lag som Liverpool, West Ham och Chelsea i bortaborg. Watford har även de fått upp lägstanivån under Roy Hodgson men att värdarna ska vålla Brighton några jätteproblem under lördagen känns inte troligt. Tvåan går först, större system säkras upp med krysset.

5. Barnsley - QPR 2

Poya Asbaghi hänger på en skör tråd. Med tanke på resultaten är det I ärlighetens namn förvånande att han fortsatt har förtroendet. Barnsley har vunnit två matcher av 29 denna säsong, den senaste var i början av november. Än värre är att laget inte ens tagit poäng sedan mitten av december. Visst, det finns ett par uddamålsförluster där värdarna inte varit mil ifrån men man ska också komma ihåg att de bara gjort ett mål på de fem senaste fajterna i alla turneringar. Ett nytt kontrakt ligger långt borta och detta är ett möte QPR, som plockat 16 av 18 möjliga bortapoäng sedan november, normalt sett bara ska vinna i jakten på direktuppflyttning. Tvåan kan tänkas bli något överstreckad men agerar ändå given start.

6. Birmingham - Luton 2

Birmingham har det kämpigt. Murbräckan Troy Deeney går alltjämt skadad och någon annan har inte klivit fram. I onsdags gick värdarna på pumpen mot Bournemouth (1-3) och mycket tyder på att de går på ännu en mina under lördagen. Luton har imponerat stort denna säsong och sett till underliggande statistik skulle de kunna ligga ännu bättre till i tabellen än vad de gör. En seger här skulle dock också kunna göra susen. Går andra resultat vägen tar Luton klivet upp på playoff-plats. Visst gör gästerna sitt. Bra tvåa.

7. Blackpool - Bournemouth X2

Bournemouth har tagit sig igenom sin svacka och ser nu åter ut att vara huvudkandidat till den andra direktplatsen. Värvningarna av Todd Cantwell och Nat Phillips har inte skadat det intrycket. Ovan nämnda seger mot Birmingham, i vilken Solanke gjorde sin 19:e kasse för året, var lagets fjärde på sex försök. Det blir tuffare emot under lördagen då ett hemmastarkt Blackpool står för motståndet, men visst ska besökarna gälla som favoriter ändå. X2.

8. Nottingham - Stoke 1X

“Sherifferna” från Nottingham visar ruggigt fin form. Speciellt anfallsspelet är vasst, vilket både Arsenal och Leicester har fått smaka på i FA-cupen. Ett annat lag som smuttat på den sure är tabelltrean Blackburn som fick pisk med klara 2-0 i onsdags – Forests sjätte seger på de sju senaste. Stoke är aningen mer ojämna i sina prestationer men även om de tangerar sin högsta höjd är det svårt att se dem rå på Nottingham på bortagräs denna helg. Visst värde ser ut att torna upp sig kring tvåan, men 1X är ändå en given utgång.

9. Hull - Fulham 2

Nykomlingen Hull har gjort en hygglig säsong men ibland blir det ändå tydligt att de väger ganska lätt. Ett sådant tillfälle var senast mot Derby. Wayne “Wazza” Rooneys vänner dominerade och två minuter in i andra halvlek punkterade de matchen med sitt 3-0-mål. Släpper Hull tre mot ett såpass målsnålt lag som Derby är det svårt att se dem hålla Fulham stången. Snudd på omöjligt om vi ska vara ärliga. Mitrovic har ensam gjort fyra mål fler än Hull stått för som lag och Fulham som helhet har gjort hela 51 fler än värdarna. Det är inget att orda om, tvåan singlas trots förmodat tuffa streck.

10. Middlesbrough - Derby 1X2

Middlesbrough har fått nytt liv under Chris Wilder. Boro är återigen äckligt jobbiga att möta och enormt svåra att slå. Något Manchester United och QPR fått smaka på den senaste veckan. Ett annat svårslaget lag är “Wazzas” Derby, som man inte kan sluta att imponeras av. Mannen, myten, legenden som gick i bräschen för hårtransplantationer i fotbollsvärlden har inte bara trollat med helikopterplattan utan även med manskap och knän. Trots ekonomisk och truppmässig härdsmälta samt enorma poängavdrag lever hoppet om nytt kontrakt i allra högsta grad. Faktum är att gästerna hade haft häng på playoff om de inte hade börjat på minus. Här kommer Derby står upp bra och till dessa streck ska både kryss och tvåa med. Helgardera.

11. Millwall - Cardiff 2

Millwall har inte kommit upp i förväntad nivå denna säsong. Framförallt har det tidigare så tajta hemmaspelet lämnat väldigt mycket att önska och som en följd av detta återfinns Lejonen faktiskt på den nedre halvan, utan större hopp om något bättre ska sägas. Cardiff har på det stora hela gjort det sämre än förväntat även de men den senaste tidens resultat är positiva. Onsdagens 4-0-seger mot Peterborough var walesarna tredje raka och återigen visade vinterns dubbla anfallsförvärv Hugill/Ikpeazu vägen med varsin kasse. En duo som lär ställa till det även för Millwall. Värdespik på lilla lappen.

12. Peterborough - Preston X2

Nykomlingen Peterborough får besök av Preston denna lördag och väntas då ånyo få bekymmer. Formen är usel och som ovan nämnt var den senaste insatsen än sämre än så. I Championship-spel noteras blott en seger sedan oktober månad, och särskilt många enpoängare kan laget inte heller stoltsera med under nämnda tidsperiod. Kryss har andra sidan varit Prestons melodi, och däri ligger värdarnas stora chans. Att besökarna är det bättre laget råder inget tvivel om, men problem med målskyttet gör att de trots allt delat på poängen vid fem av åtta tillfällen. X2 räcker.

13. Reading - Coventry 2

Det är ett mycket rostigt Reading vi fått se denna säsong. Nederlagen står som spön i backen och frågan är om de senaste årens topplag ens klarar sig från nedflyttning när serien summeras. Under 2022 har de bara tagit en enda poäng och fler lär det inte bli mot Coventry, vars kurva går i motsatt riktning. Gyökeres och company är som skickligast i spelet på resande fot och gästerna tar sig an detta möte med stort självförtroende. Strecka från höger.

Kupongens bank! - Man City

Manchester City fortsätter att imponera, även när de inte imponerar. Det är precis det som gör det så imponerande. Norwich har inget att sätta emot här – tvåan spikas.

Dagens rensare! - Derby

Våran vän Wayne har skrällt hela säsongen och ska kunna göra så även fortsatt. Derby är jobbiga att få hål på och bör passa ett mindre spelskickligt lag som Middlesbrough ganska illa. Tvåan testas tidigt.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Systemförslag:

144 rader

1
2
2
1
X
2
3
X
2
4
2
5
2
6
2
7
X
2
8
1
X
9
2
10
1
X
2
11
2
12
X
2
13
2

1296 rader

1
2
2
1
X
2
3
1
X
2
4
X
2
5
2
6
2
7
X
2
8
1
X
2
9
2
10
1
X
2
11
X
2
12
X
2
13
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.