Systemförslag: Stryktipset vecka 50

Stryktipset promo
Helgens Stryktips är märkligt med stor covidoro och just nu sex inställda och därmed lottade matcher. Ställs en match till in blir hela stryktipsomgången inställd, men för tillfället ser det ut att bli spel. Med jackpott och konstiga omständigheter tror jag att det finns stora möjligheter till finfin utdelning om det nu blir en kupong alls!

Topptipskupongen är däremot inställd och därmed blir det bara en stryktipsrekommendation denna vecka.

Veckans singelstreck: Jag litar egentligen inte på Arsenal, men med tanke på Leeds skadestatus tycker jag tvåan är fin så länge strecken håller sig under 60 procent.

Veckans helgardering: Blackburn är bra, men streckas stenhårt hemma mot Birmingham. Alla tecken!

Veckans mest överstreckade: Just Blackburn, som nämns ovan, streckas just nu till 74 procent. Med tanke på att oddsmarknaden håller ettan till omkring 50 procent är krysset och tvåan högintressanta.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


Leeds United Arsenal FC
1. Leeds United - Arsenal FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Leeds United har fortsatt extremt stora skadeproblem och trots avsaknad av covidpositiva test läser jag att Bielsa ska ha färre än elva spelare friska från A-truppen så som den såg ut i inledningen av säsongen. Stjärnorna Cooper, Phillips och Bamford i centrallinjen är fortsatt skadade och bland annat Shackleton och James har tillkommit. Firpo är avstängd. Intressante Joe Gelhard lär få chansen tillsammans med Raphinha i anfallet. Robin Koch ska vara åter, men har varit borta länge och startar möjligen på bänken. Tredje matchen på en vecka för Leeds och motståndet har varit Chelsea (stark insats), Manchester City (katastrofalt resultat) och nu Arsenal. Tufft!

Arsenal ser förbättrade ut (måste jag motvilligt erkänna) och har nu två raka segrar på hemmaplan. Stark insats mot West Ham, men de blev också delvis hjälpta av en utvisning för West Ham efter dryga timmen. Men på hemmaplan har Arsenal bra resultat hela säsongen. Borta ser det värre ut med raden 2-1-5 och tre raka förluster. Visst, det var mot Liverpool och Manchester United före den onödiga förlusten mot Everton, men än så länge har Arsenal inte visat tillräckligt på bortaplan. Lacazette in och Aubameyang ut från startelvan tror jag bara är bra för Arsenal.

Jag litar som sagt inte på Arsenal ännu, speciellt inte på bortaplan, men med tanke på statusen i Leeds tycker jag att tvåan till omkring 55 procent är högintressant. Spik!

Aston Villa Burnley FC
2. Aston Villa - Burnley FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Aston Villa har förändrats under Steven Gerrard! Spelar nu med tre relativt sittande mittfältare och liter mer offensiva ytterbackar och har på det sättet stabiliserat defensiven ordentligt. Det var ungefär så Gerrard gjorde i Rangers också. Villa visar stark form med fyra segrar på de senaste sex och förlusterna är med uddamålet mot Manchester City och Liverpool.

Burnley är trubbiga och har svårt att vinna matcher, men jag tycker samtidigt de stabiliserat spelet ordentligt de senaste veckorna. Fyra kryss i de senaste fem matcherna och flera av matcherna har varit tuffa på förhand. En del marginaler med sig i matcherna, men jag tycker mig se det gamla Burnley igen. Har släppt in 21 mål på 16 matcher, vilket är bra för ett bottenlag. Maxwel Cornet saknades senast och är högst osäker här också.

Allt tyder på Villa här, men till de här strecken (75 procent på ettan) är det bara att gardera eller helt gå emot. Jag fegar med 1x.

Southampton FC Brentford
3. Southampton FC - Brentford Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Southampton - Brentford lottas till fördelningen 43-28-29 procent. Jag väljer bort ettan och får två ganska lågt streckades tecken med 57 procents chans att träffa rätt. Men invänta streckfördelningen till strax före spelstopp!

Watford FC Crystal Palace FC
4. Watford FC - Crystal Palace FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Watford - Crystal Palace lottas till fördelningen 33-28-39 procent. Med exakt samma resonemang som i match 3 spelar jag 1x här. Men invänta streckfördelningen till strax före spelstopp!

West Ham United FC Norwich City FC
5. West Ham United FC - Norwich City FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

West Ham United - Norwich City lottas till fördelningen 67-20-13 procent. Just nu streckas ettan för hårt till 78 procent, men jag gissar att den kommer ned lite och med få sannolika vinnare på kupongen lämnas den ensam. Men invänta streckfördelningen till strax före spelstopp! Om ettan fortsatt står i 75+ procent är det bara att tänka om.

Bristol City Huddersfield Town
6. Bristol City - Huddersfield Town Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Bristol City har jag inte hållit speciellt högt, men på slutet tycker jag mig sig förbättring. Speciellt på hemmaplan där först spelade 1-1 med mersmak mot formtoppade Blackburn och därefter besegrat Stoke och Derby. En aning bättre nu än tidigare under säsongen?

Huddersfield Town är svårtippade och jag tycker inte att de gör det speciellt bra just nu. Tappade 1-0 till 1-1 på tilläggstid mot Coventry senast, men kvitteringen var mer än rättvis. Har bara vunnit två av deras elva bortamatcher så här långt.

Ettan är överstreckad vid jämförelse mellan streck och odds, men jag tar en åsna här och chansspikar ettan kring 45 procent. Ett sätt att få bort proffsen till ett till synes dåligt streck?

Coventry City Stoke City
7. Coventry City - Stoke City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Coventry City - Stoke City lottas till fördelningen 41-30-29 procent. Liksom motiverat ovan väljer jag bort den knappa favoriten till denna typen av fördelning. Men invänta streckfördelningen till strax före spelstopp!

Millwall FC Preston North End
8. Millwall FC - Preston North End Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Millwall - Preston North End lottas till fördelningen 40-30-30 procent. Det är väldigt tidigt nu, men ettan ser ut att kunna streckas några procentenheter för mycket. Liksom motiverat på liknande matcher ovan chansar jag på x2 på detta tidiga system, men inväntar streckfördelningen vid strax före spelstopp!

Blackburn Rovers Birmingham City
9. Blackburn Rovers - Birmingham City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Blackburn Rovers är stekheta och vinner mer eller mindre allt efter 0-7 mot Fulham i början av november. Kanoninsats mot Bournemouth, men då fick de kontra, något de är mycket bra på. Ingen vidare insats mot Preston före det (trots segern) när de skulle föra spelet själva. Blackburn är bra, men nu möter de ett lag som är svåra att få hål på och jag gissar att det kan bli frustrerat.

Birmingham City har varit sämre på slutet, och senast tappade de oväntat segern efter att ha varit 2-0 upp hemma mot Cardiff (kvittering på tilläggstid). Är egentligen stabila och trygga bakåt och jag gissar att de kommer ligga lågt här och hoppas att de kan kontra in ett mål eller trycka in en nick efter hörna.

Blackburn kommer streckas över 75 procent här, men ges ca 50 procents chans av oddsmarknaden. Jag tar alla tecken och jobbar tvåan till omkring 10 procent.

Blackpool FC Peterborough United
10. Blackpool FC - Peterborough United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Blackpool såg ut att ha fått lite form för några veckor sedan, men nu har de tre raka förluster utan att ha hittat målet en enda gång. Före det 0-0 hemma mot West Brom vilket betyder att de har fyra raka matcher utan mål framåt. Bra chans att hitta tillbaka här såklart, men odds strax över 2 gånger pengarna känns tveksamt.

Peterborough United tog en blytung seger hemma mot Millwall senast (efter att ha hamnat i underläge) och såg riktigt bra ut. Men det är på hemmaplan Peterborough plockar poäng. Borta har de raden 1-0-10...

Blackpool streckas till nästan 60 procent här och då jobbar jag streck från höger trots Peterboroughs bortafacit.

Nottingham Forest Hull City
11. Nottingham Forest - Hull City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Nottingham Forest ser riktigt bra ut under Steve Cooper och vägrar mer eller mindre förlora. En förlust på de senaste femton matcherna och den kom mot ett Fulham som bara flög fram just då. Swansea fick känna på sin gamle manager när de dominerade spelet kraftigt senast, men förlorade med 1-4.

Hull City är också formtoppade och har sex raka utan förlust efter fyra raka segrar och två oavgjorda på slutet. Tappade ledning till 2-2 på tilläggstid senast.

Jag var inne på att spika Forest här, men de överstreckas kraftigt vid jämförelse mellan streck och odds och då får jag tänka om. Jag vågar inte plocka bort ettan utan får nöja mig med 1x.

Reading Luton Town
12. Reading - Luton Town Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Reading - Luton Town lottas till fördelningen 30-28-42 procent. För att få lite ombyte i de lottade matcherna plockar jag här favorittecknet först. Jag garderar med krysset som än så länge streckas betydligt lägre än ettan. Men invänta streckfördelningen till strax före spelstopp!

Ipswich Town Sunderland AFC
13. Ipswich Town - Sunderland AFC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Ipswich Town har varit en besvikelse i år med en tolfte plats och supportrarna är mer än missnöjda. Resultatraden på slutet ser inget vidare ut med fem raka utan vinst, men faktum är att tre av dessa har varit cupmatcher som Ipswich inte lagt någon vikt vid. Kieran McKenna har lämnat Manchester United för huvudtränarjobbet i Ipswich, men ska vara på läktaren på lördag. Men att managerfrågan är löst är positivt och jag tror att Ipswich kan vara lite på gång, 1-1 borta mot Wigan senast indikerar det.

Sunderland AFC ligger trea i tabellen med två poäng upp till Rotherham i topp och kommer göra allt för att (äntligen) gå upp i Championship igen. Kommer från en bra period med sex raka utan (liga)förlust, men fyra av dessa har varit hemma på Stadium of Light. Den förlustfria perioden började hemma mot just Ipswich. 2-0 då, men faktum är att båda målen kom i matchens slutskede och överlag var Ipswich det något bättre laget. Sunderland är inte alls lika starka borta som hemma.

Jag har en känsla för ettan här och när Sunderland blir överstreckade chansar jag stort med singelettan. På ett större system hade krysset åkt med direkt.


Spelförslag till Stryktipset på 768 rader:

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1
2
2
1
X
3
X
2
4
1
X
5
1
6
1
7
X
2
8
X
2
9
1
X
2
10
X
2
11
1
X
12
X
2
13
1


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.