Systemförslag: Stryktipset vecka 35 – 13 miljoner i jackpot!

Stryktipset promo
Ett superbt Stryktips går oss till mötes under lördagen. Premier League bjuder på fler fina och därtill ovanligt många matcher innan The Championship som brukligt tar bongen i mål. 13 miljoner finns i jackpotten, välkomna!

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

1. Aston Villa - Manchester City 2

En fråga som ställdes inför säsongen var hur Haaland skulle klara sig i Premier League. Not. Svaret var lika givet som utgången av denna match. Big Braut har kört över de stackars försvararna i England och har nu gjort hattrick två halvlekar i rad. Messis omöjliga målrekord från säsongen 2011/12, med 50 mål på 37 ligamatcher, är kanske inte längre omöjligt att slå? Aston Villa går på knäna under Stevie G som börjar se alltmer uppgiven ut. 1-2-förlusten mot The Gunners var i rejäl underkant och detta blir minst ett par resor värre. Tvåan spikas såklart.

2. Brentford - Leeds X

Ponny fick en läktarplats på Selhurst Park, från vilken han fick se sitt lag kryssa mot Palace. Svensken går skadad och är osäker även här. Desto säkrare är dock den förväntade matchbilden, jämnt lär det nämligen bli. Dessa lag har, med varsitt undantag mot Manchester United respektive Chelsea, spelat snålt under inledningen med många oavgjorda resultat. Jesse Marsch mannar kommer närmast från en 1-1-match mot Everton, samma siffror som Brentford noterade mot samma motstånd omgången innan. Tänkbart spikkryss.

3. Chelsea - West Ham 1X2

Chelsea har det kämpigt, men det mesta kan som bekant lösas med en stor säck pengar. Får de blå som de vill kommer de spendera i runda slängar 4 miljarder denna sommar. En investering som behövs. Sterling har visat fina framfötter, men han har varit för ensam i ett formsvagt sällskap. Så inte minst borta mot Southampton senast då Tuchels tillresta förlorade med 1-2. Någon given viktoria väntar inte heller i detta derby och även om det bör brasklappas för Thilo Kehrer, som varit en enorm säkerhetsrisk för The Hammers hittills, ska West Ham ha fin poängchans i denna match. Helgardera och håll tummarna för en knall.

4. Tottenham - Fulham 1X

Fulham har varit bäst av nykomlingarna, om detta råder ingen tvekan efter segern mot Brighton. Mitrovic går från klarhet till klarhet och poängen som bärgats är inte någon slump. Insatserna har rakt igenom varit väldigt fina. Detsamma kan inte riktigt sägas om Tottenham. Det finns mycket mer att ta av Contes sällskap som haft väldigt fin utdelning utan att spela särskilt bra. Krysset mot West Ham var inte oväntat och när derbyna duggar tätt ska ännu ett poängtapp inte uteslutas. 1X går först, tvåan fyller på om det finns löd i lädret.

5. Newcastle - Crystal Palace X2

Miljöombytet kanske var precis vad Alexander Isak behövde. Svenskens senaste dryga år i Real Sociedad var sannerligen ingen solskenshistoria och priset Newcastle betalade kändes rejält i överkant. En öppen matchbild mot en högt ställd och mer än hyfsat arrogant Van Dijk/Liverpoolbacklinje passade dock som handen i handsken i debuten. 1-0 skickades upp i nättaket och 2-0 var bara några VAR-millimeter bort. Istället inkasserades dock en dyster förlust med 1-2 och dystert kan det bli återigen då Palace står för motståndet. Ett annat typ av lag som kommer bjuda på betydligt mindre ytor vilket passar Skatorna klart sämre. Med en formstark Zaha emot går det hypade och fortsatt skadedrabbade hemmalaget inte säkra. X2 är en rövare som lockar, helgardera för sinnesro.

6. Nottingham - Bournemouth 1X2

Alla ska med! 18 spelare in, 2 miljarder ut. Men, för att i valtider citera näringslivspampen Leif Östling – vad f-n får vi för pengarna? Svaret är Morgan Gibbs-White, Jesse Lingard och Renan Lodi på lån. Känslan på rak arm när man hör siffran 18 är att det inte finns någon plan alls, de vill bara öka sin body-count, och som så ofta borde pengarna kunna spenderats bättre i England. Det är långt ifrån säkert att sällskapet från Sherwoodskogen ens besegrar Bournemouth, som på sin senaste resa alltså förlorade med 0-9. Reaktionen efter kölhalningen lovade gott för de tillresta och det var troligen bara bra att det inte finns några körsbär att plocka från deras senaste 0-0-match mot Wolves. Jag håller detta möte öppet, alla tecken spelas.

7. Wolverhampton - Southampton X

Wolverhampton fick som förväntat problem med Bournemouth. De brandgula ser osannolikt trubbiga ut framåt och är tillsammans med krisgängen Everton och Leicester det enda lag som inte lyckats vinna. Mot ett ungdomligt Southampton, som tar kliv för var match som går, kan det köra ihop sig igen. Som ovan nämnts kommer sällskapet från sydkusten närmast från en seger mot Chelsea och i min bok finns poäng att plocka även denna gång. Det är ingen skräll att krysset går först när Wolves är med, men i andraläget är det främst tvåan som lockar i jakten på de stora pengarna.

8. Blackburn - Bristol City 12

The Championships bäste spelare, Ben Brereton, gick mållös gånger tre och helt naturligt förlorade Blackburn tre raka kamper med totalt 0-7 i målskillnad. Mot Blackpool hittade chilenaren nät igen och lika naturligt tog Blackburn tre poäng. Lärdomen är att om man håller reda på Big Ben håller man också reda på Blackburn. I Bristol är det fler som delar på ansvaret. Weimann/Coway är en fin duon, men när Huddersfield besegrades i onsdags var det Wells och Semenyo som klev fram. Gästerna är obesegrade i fem raka fajter, på vilka de gjort tio mål. Lurigt. Gubben först, men fyll gärna på.

9. Luton - Wigan 1

Luton fick inte med sig resultaten i den omedelbara inledningen. Spelet såg dock fint ut och fullt logiskt börjar trepoängarna nu trilla in. Sju pinnar på tre fajter finns i facit, varav den senaste med 2-1 i Wales mot hemmastarka Cardiff. Mot Wigan är segerchanserna återigen goda. Nykomlingen har fått med sig ett par kryss, men totalt sett har inte offensiven, där Will Keane är otroligt ensam, riktigt räckt till. Strecka från vänster.

10. Millwall - Cardiff 1

På tal om Cardiff. Marig match väntar walesarna som tar sig från draklandet till Lejonkulan, The Den, i London. Cardiff har sett svaga ut i allmänhet, men i synnerhet så på resande fot där statistiken tydligt visar att de har oerhört svårt att komma till. Millwall har stött på mycket tufft motstånd tre gånger i rad i form av Burnley, Reading och Norwich, men när svårighetsgraden nu sänks ser det ljusare ut. Ettan är en tänkbar singel i min bok.

11. Preston - Birmingham 1

2-0. Det är inte Prestons segersiffror från senast utan deras totala målskillnad sju omgångar in. Sanslösa siffror på alla sätt och det skulle förvåna om Birmingham blir första lag att bryta igenom Ryan Lowes enormt försvarsstarka lag. Gästerna har svårt att skapa framåt samtidigt som de släpper till en hel del bakåt vilket inte varit någon större framgångsfaktor hittills. En poäng på de senaste fem skrämmer inte. Preston kan gott singlas trots höga streck.

12. Rotherham - Watford 2

Watford vände och vann mot Middlesbrough i tisdags. En fin seger som gör att Ken Semas sällskap hänger på i toppen efter en mindre svacka. Segertåget kan ta ytterligare fart mot nykomlingen Rotherham som efter sex raka utan nederlag gick rejält på pumpen mot Sunderland (0-3). En förlust som legat i luften. Ett etablerat Watford, med en av seriens starkaste trupper, ska hållas som det betydligt bättre laget. Tvåa.

13. Swansea - QPR 12

Öppen match från Wales mellan två gäng som blandar och ger. För Swanseas del är det positivt att få vända hem till Liberty Stadium, där de normalt sett är starka, men några garantier finns inte när QPR kommer på besök. Londonlaget hade fin utdelning i matcherna mot Hull och Watford och kan de nå upp i samma nivå kan Willock, Chair och company ställa till besvär även här. Jag utesluter inget av lagen, etta-tvåa agerar utgång.

Kupongens bank! - Man City

Motivering överflödig när Erling Braut beträder Villa Park med sitt City. Spik!

Dagens rensare! - West Ham

West Ham är ett klart bättre lag än inledningen gjort gällande och mot ett synnerligen skakigt Chelsea finns segerchans. Högersidan måste med.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Systemförslag:

144 rader

1
2
2
X
3
1
X
2
4
1
X
5
X
2
6
1
X
2
7
X
8
1
2
9
1
10
1
11
1
12
2
13
1
2

1296 rader

1
2
2
X
3
1
X
2
4
1
X
2
5
X
2
6
1
X
2
7
X
2
8
1
2
9
1
X
10
1
11
1
12
2
13
1
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 1000 kr
9.8
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
120 kr gratisspel
9.0
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 500 kr
9.4
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 500 kr

+10 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Bethard

100% upp till 1000 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se