Systemförslag: Stryktipset vecka 2 – 12 miljoner i jackpot!

Stryktipset promo
Lördagens Stryktips bjuder på en bong av klassiskt snitt. Fem gånger Premier League och åtta gånger Championship ger möjlighet till 13 rätt och en välbehövlig injektion i januarikassan. Vägen till de 12 jackpot-miljonerna gnuggas fram via analysen nedan, håll till godo!

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

1. Aston Villa - Manchester United 1X2

Repris från måndagens match i FA-cupen som Manchester United vann med knappa 1-0. Någon imponerande insats var det inte av de rödklädda och därefter har bland annat Ronaldo gått ut och sågat klubben som enligt portugisen, och alla andra för den delen, underpresterar grovt. Ralf Rangnick och hans hårt ifrågasatta amerikanska tränarstab har mycket att förbättra både offensivt och inte minst defensivt där bristerna hos Lindelöf & co fortsatt är mycket stora. Får de inte ordning på linjerna till matchen på Villa Park är en upprepning av måndagens resultat knappast given. Villa har plockat in klass under vinterfönstret i form av Coutinho och Digne. Den förstnämnda ser inte ut att komma till spel men värdarna står väl rustade inför våren. Lurigt. Alla tecken är att föredra.

2. Burnley - Leicester 2

Burnley har mycket att göra för att undvika nedflyttning. En uppgift som inte blivit lättare av att laget tappat sina två bästa spelare efter nyår. Cornet är iväg på Afrikanska Mästerskapen och anfallaren Chris Wood har sålts till nyrika Newcastle. Sean Dyche får trolla med knäna för att lösa kontraktet på sikt, och redan mot Leicester blir det tufft. Rodgers rävar har visserligen ett par kuggar i sjukstugan men Maddison, Tielemans med flera ska ändå besitta kvalitet nog att betvinga ett bedrövligt Burnley. Vettig tvåa.

3. Wolverhampton - Southampton X2

Wolverhampton har blivit en liten favorit i de svenska stugorna efter segern mot Manchester United häromveckan. Förtroendet för Bruno Lages män är stort inför lördagen. Då är det läge att, precis som hemmalagets trötta offensiv, dra lite i handbromsen. Stabiliteten är förvisso god i de bakre leden, men offensivt ser Jiménez med övriga hemmagubbar stabbiga ut, och om ett förmodat lågt stående Southampton gör försvarsjobbet som förväntat sätter vi frågetecken för Wolves förmåga att bryta sig igenom. Ihop med gästernas kontringsspel samt fina fasta situationer ska tvåan inte uteslutas i den mån som nu är fallet. Procenten till höger gör att X2 lockar först och främst.

4. Newcastle - Watford 1

Jaha, det blev pyspunka direkt. Newcastle ställde starkaste laget på banan i FA-cupmötet mot Cambridge men istället för en rungande seger i nystarten fick rikemanslaget tacka för sig efter 0-1. En rejäl näsbränna väntade säkerligen i kulisserna efter den insatsen och mot Watford väntar vi oss ett kraftigt förbättrat hemmalag. Skatorna saknar visserligen Callum Wilson på grund av skada, men som ovan nämnt har man länsat Burnley för att fylla luckan. Chris Wood är en spelare som ska kunna möta upp inläggen från ett annat fint förvärv, Kieran Trippier, och tillsammans med den flyfotade duon Saint-Maximin/Almíron håller skatornas offensiv hög klass för att vara ett bottenlag. Samma kan inte sägas om Watford som förlorat åtta av sina nio senaste matcher i Premier League och bara plockat poäng i två bortafajter sedan februari i fjol. Ettan först, krysset sedan.

5. Norwich - Everton 2

Jumbon Norwich har nog gjort sitt i Premier League. Ingenting är såklart skrivet i sten ännu, men det finns inget som talar för att de gröngula ska lösa nytt kontrakt. Spelet håller mot sämre lag, som i FA-cupen mot Charlton, men när nivån på motståndet höjs går kanarefåglarnas möjligheter åt motsatt håll. Samma visa väntas mot Everton som visserligen inte rosat marknaden denna säsong, men som ändå håller betydligt bättre klass än värdarna nu när lirare som Calvert-Lewin åter finns att tillgå. Tvåan spelas.

6. Huddersfield - Swansea 2

Huddersfield får stort förtroende. För stort. Visst har prestationerna varit bättre än förväntat denna säsong, men detta är trots allt en motståndare värdarna en normal säsong är sämre än. Russell Martins tillresta svanar kommer visserligen till spel med en ganska sunkig resultatrad i ryggen i stort men är det någonstans de visat fina tendenser är det på bortagräset, där två segrar bärgats på de fyra senaste försöken. FA-cupmatchen mot Southampton senast visade också att Swansea är smygformen på spåren och till dessa gravt skeva vänsterstreck är det kunnandet och procenten till höger som lockar. Tänkbar värdespik.

7. Derby - Sheffield United X2

Pride Park Stadium slår upp portarna för nästa möte, i vilket Sheffield United tar sig an den kroniska kaosklubben Derby. Lidandet är av allt att döma bara i sin linda för hemmafansen, för på tal om kroniskt kaos verkar Mike Ashley ligga nära ett övertagande av klubben vars minuspoäng stått som spön i backen denna säsong. Lugnare då i Sheffield som rider på en positiv våg i nuläget. Fyra raka Championship-segrar ligger närmast i facit hos besökarna och känslan är att Rooneys gäng, som ändå står upp föredömligt trots alla motgångar, får svårt att lösa mer än en pinne. X2 torde räcka.

8. Middlesbrough - Reading 1X2

Reading klappade ihop fullständigt mot Fulham, efter 0-7 blåser det snålt kring både lag och tränare Paunovic. Att spelarna ska ha fått en rejäl avhyvling efter veckans insats håller vi dock som högst sannolikt och kanske kan mötet med Middlesbrough innebära en vändning. Boro har rakat hem 16 av 18 möjliga poäng men känslan är ändå att de fått med sig lite mer än de förtjänat och förstärkningen av truppen inför andra halvan av säsongen imponerar inte jättemycket. Ettan ser ut att streckas hårt och då lockar en helgardering och skrälljobb mest.

9. Millwall - Nottingham 1X

Intressant kamp från The Den i London där två klassiska klubbar gör upp. En playoff-plats är inte omöjlig för något av lagen och de tre poäng som finns i potten under lördagen är därmed av största vikt. Med Millwalls enorma hemmafacit i ryggen får ettan anses ligga närmast. Lejonen har bara två torsk i egen borg denna säsong och förutom Nottinghams svala bortaform får gästerna antas ha bränt mycket krut i FA-cupsegern mot Arsenal. Vi lutar åt vänster i kampen mellan två i grunden ganska jämna lag, men ju fler tecken desto bättre.

10. Fulham - Bristol City 1

Kupongens bank hämtas från Craven Cottage. Fulham trampade gasen i botten mot Reading senast och som ovan nämnt rann det iväg till hela 7-0. Bristol är förvarnade och kommer med en 3-2-seger mot Millwall i ryggen efter Weimanns triss, men här lär inte gästerna räcka till när Mitrovic med övriga hemmaherrar kommer farandes i full karriär. Fulham är i magiskt slag och spikas därmed trots hård streckning.

11. Peterborough - Coventry X

Jämn match att vänta när nykomlingen Peterborough tar emot Coventry. Gyökeres besökare har svårt att hitta segrar på resande fot men lagets uselhet på främmande mark är ändå kraftigt överdriven. Inför detta möte har livet i kappsäck genererat tre raka kryss och blott en torsk på de sex senaste försöken. Peterborough trivs klart bäst med hemmagräset under fötterna men här tror vi ändå att Coventrys svit, tack vare en bättre kompetens spelare för spelare, förlängs. Krysset först, tvåan sedan.

12. Preston - Birmingham 1X

På tal om lag som mår bättre hemma än borta. Preston äntrar Deepdale med gott gry på eget gräs. Endast en förlust sedan augusti månad finns att finna och då har de ändå nyligen mött lag som Fulham, vars gospel vi redan nämnt ovan. Bäst trivs Preston visserligen när de inte måste föra matchbilden själva, vilket de troligen behöver göra här, men det är bevisligen sällan som botten går ur. Birmingham har långt ifrån samma siffror att luta sig mot, bara en seger noteras på lagets nio senaste fajter. En bortapinne är inte helt otänkbar, men mer än så blir det inte även om ettan streckas hårt. 1X känns tryggt.

13. QPR - West Bromwich 2

Tabelltrean West Bromwich behöver bättra på formen på Kiyan Prince Foundation Stadium. The Baggies är ett av seriens bästa lag vilket tabellen och senaste FA-cupinsatsen mot Brighton också påvisar, men resultaten har varit ganska svala på senare tid. Helt okej då att möta QPR som gått nollade från två raka hemmafajter i The Championship och som dessutom behövde straffar för att besegra League One-laget Rotherham här i den gångna veckans FA-cup. West Brom lär lufta sin nye amerikanske forward Daryl Dike, som haft ett fint målsnitt i MLS, och framför ett kompetent kollektiv kan det vara tungan på vågen. Tvåan är ett trevligt tecken i match 13.

Kupongens bank! - Fulham

Det stundar en slakt på Craven Cottage. Fulham är ett av seriens bästa lag, Bristol är ett av de sämsta. Det slutar bara på ett sätt. Bank.

Dagens rensare! - Reading

Middlesbrough har jobbat in en herrans massa uddamålssegrar och de små marginalerna bör snart tippa åt andra hållet. Tar de för lätt på matchen mot Reading kan det sluta hur som helst. Högersidan rensar fint och testas tidigt.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Systemförslag:

144 rader

1
1
X
2
2
2
3
X
2
4
1
5
2
6
2
7
X
2
8
1
X
2
9
1
X
10
1
11
X
12
1
X
13
2

1296 rader

1
1
X
2
2
2
3
1
X
2
4
1
X
5
2
6
2
7
X
2
8
1
X
2
9
1
X
2
10
1
11
X
2
12
1
X
13
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 1000 kr
9.8
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1250 kr
9.2
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.