Systemförslag: Stryktipset vecka 18 – 14 miljoner i jackpot!

Stryktipset promo
Stryktipset tar formen av ett Europatips under lördagen. Kupongen går kontinenten runt och drar fajter från England, Sverige, Italien, Spanien och Frankrike. Med 14 miljoner i jackpot är spänningen på topp, men analysen nedan lugnar nerverna!

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

1. Liverpool - Tottenham 1

Liverpool har skaffat sig ett drömläge i fyra olika turneringar. Frånvarosituationen är i det närmaste optimal och efter vändningen mot Villarreal är också självförtroendet på topp. De röda gjorde fler mål på 45 minuter än vad Bayern och Juventus gjorde tillsammans på 360 minuter. Tottenham är långt ifrån lika välorganiserade som spanjorerna och att de ska kunna hålla Klopps formtoppade gäng stången över 90 minuter är helt enkelt inte troligt, speciellt inte på Anfield. Ettan är en spik i min bok.

2. Chelsea - Wolverhampton 1

Chelsea kan så gott som säkra en Champions League-plats vid seger under lördagen och förutsättningarna får anses goda. Wolverhampton kliver in i kampen med fyra förluster av fem möjliga och utan ett enda gjort mål på de senaste tre. Formen är med andra ord usel och även om Raúl Jiménez kan tänkas vara sugna på West Hams sjundeplats så är det inte särskilt sannolikt att de närmar sig nämnvärt under lördagen. Ettan singlas på lilla lappen, 1X ramar in den stora.

3. Brighton - Manchester United 1X

Man United ser ut att lösa en sjätteplats. Det är såklart en enorm missräkning i grunden, men 36 matcher in på säsongen är känslan att de trots allt ska vara ganska glada. Det är mycket lite, möjligtvis bortsett Ronaldo, som sett okej ut – från kylskåpet Maguire till den vedervärdiga Greenwood till Rashford till nyförvärvet Sancho. Trevligare då att titta på Brighton. Graham Potters grabbar är i gott slag och brukar höja sig när ett storlag står emot. 1X känns som vägen att gå.

4. Burnley - Aston Villa 1X2

Burnley har sannerligen fått effekt på tränarbytet. Sean Dyches avsked var bittert i stunden men desto smakligare nu när laget, efter tio av tolv möjliga poäng, passerat både Everton och Leeds. Än har The Clarets det dock inte sitt på det torra och ytterligare poäng behövs under de avslutande omgångarna. Aston Villa är färdiga med sin säsong, men med lirare som Ings, Buendía och inte minst en hungrigt kontraktsjagande Philippe Coutinho i truppen är Birmingham-laget ingen enkel nöt. Ettan drar iväg på tok för mycket för att singlas, alla tecken trycks in.

5. Brentford - Southampton 1

Mittenmöte utan större betydelse i Brentford. Värdarna står på samma antal poäng som Southampton men det ska sägas att “Ponne” & co verkligen styrt upp skutan mot slutet. Vi ser ett hemmagäng som på senare tid rått på topplag som Chelsea, Spurs och West Ham bland annat. Sällskapet från sydkusten har haft det kämpigare. Försvaret läcker som ett såll och blott en seger samt två kryss finns i påsen från The Saints tio senaste matcher. Brentford visar klart mer och ettan går först runt 50-strecket.

6. Crystal Palace - Watford 1

Allt sket sig för Watford. Nästa år spelar laget sin fotboll i The Championship och att de ska gräva fram någon typ av prestation borta mot Palace är svårt att se efter fem raka torsk. Palace har förbättrats stadigt under Patrick Vieira och inför denna fajt ackompanjeras laget av en imponerande resultatrad i egen borg. Oavgjort mot City, segrar mot Everton och Arsenal samt ytterligare ett kryss mot Leeds. Gemensamt för dessa fajter är att nollan hållits intakt i samtliga. Det mesta tyder på att värdarna rider vidare på vågen under lördagen, ettan spikas.

7. Exeter - Port Vale X2

Exeter och Port Vale öppnar League Two-kontot. De förstnämnda är redan klara för uppflyttning medan vännerna i Vale troligen behöver ta poäng på St James Park för att säkra en playoff-plats. Viktigt möte för de tillresta, mindre så för värdarna alltså. Mellan två i grunden ganska jämna lag är det därmed svårt att köpa streckningen till vänster. Port Vale har rejäl spets i en spelare som Proctor och hela divisionens kanske mest produktive mittfältare, Garrity (mål senast). Med värdet till höger ligger ettan risigt till.

8. Mansfield - Forest Green 1

Héctor Bellerín mår. Regnet i London byttes mot spansk solkust i somras och förutom att den högerspringande veganhipstern hunnit baxa hem en Copa del Rey-buckla med sitt Betis så har hans hundraprocentigt klimatkompenserande Forest Green Rovers också tagit klivet upp från League Two. Inget bortsett en meningslös förstaplats står på spel för de tillresta här, och då ska Nigel Cloughs direktplatsjagande (de tre främsta slipper playoff) Mansfield ha goda chanser att roffa åt sig poängen. Etta!

9. Malmö FF - Mjällby X

Allsvenskt toppmöte står på tur i Skåne. Malmö FF har gnetat sig till tolv poäng men spelet imponerar inte det minsta trots att de ljusblå innehar Sveriges bästa trupp. Matchen mot Hammarby (0-0) var ett sömnpiller utan dess like och poängtappen mot Elfsborg och Värnamo dessförinnan följde samma recept. Försvaret gör förvisso sitt jobb men mål framåt bjuder inte malmöiterna på ens om man ber snällt – speciellt inte utan skadade mittfältsmaestron från andra sidan sundet, Anders Christiansen. Mjällby återfinns ovan MFF i tabellen inför och med tanke på vad gästerna visat upp under inledningen skulle det inte förvåna om de där håller sig kvar. Tänkbart spikkryss som rensar friskt.

10. Lazio - Sampdoria 1X

Tre omgångar to go i Serie A. Lazio krigar för en plats bland de sex bästa, men de har knappast varit att lita på under våren. Efter två raka poängtapp lyckades Sarris sällskap med nöd och näppe gräva fram en stopptidsseger borta mot Samps tabellgranne Spezia senast. Sampdoria vann sitt derby mot Genoa ungefär samtidigt och vi väntar oss att Abbe och gänget tar med sig den goe känslan till Rom. Gör man det kan man mycket väl störa Lazio här. Gardera!

11. Real Betis - Barcelona X2

La Liga-toppen har stått för en kollektiv kollaps bakom Real Madrid. Barcelona lyckades förvisso vinna hemma mot Mallis senast (2-1) men insatsen som sådan var, precis som lagets övriga den gångna månaden, högst medioker. Detsamma gäller givetvis också Belleríns Betis, som haft det kämpigt sedan den ovan nämnda cuptriumfen. Tre raka mållösa matcher har fullt logiskt inte resulterat i en enda seger och även om Barcas försvar knappast kan betraktas som vattentätt så är den övergripande känslan att katalanerna får med sig åtminstone en pinne från Benito Villamarín. X2 får räcka.

12. Cádiz - Elche 1

Cádiz är hotat. Inför lördagen har man bara en pinne tillgodo på Granada under strecket och tre poäng är således av högsta vikt för Villarreals tvilling. Att döma av de senaste veckornas insatser är det ingen omöjlighet. “Den gula ubåten”, ett namn som alltså även Cádiz går under, visar fin form med en seger borta mot Barca och ett kryss mot Sevilla som givna höjdpunkter. Elche, som i grunden får anses vara det sämre laget, har inte lika mycket att spela för. Fördel Cádiz – ettan spikas.

13. Nice - Nantes 1X2

Final i Coupe de France. Neutral plan gäller och det jämnar ut styrkeförhållandena betänkligt. Nice tillhör toppen av Ligue 1 och ska gälla som favoriter, men inte så stora som strecken gör gällande. Nantes är svåra att bryta ner och har så visat, inte minst under våren. En trygg sista utpost finns i form av det före detta underbarnet Lafont och framåt hittas målgarantier som Kolo Muani och Ludovic Blas. Öppet. Då är det främst X2 som ska jobbas in till låg procent.

Kupongens bank! - Liverpool

Liverpool fick en väckarklocka i Spanien och reagerade på bästa sätt. I nuvarande form ser undertecknad inte dem förlora några matcher alls. Tottenham vänder hem tomhänta från Anfield. Etta.

Dagens rensare! - Nantes

Det blir en jämn final i Frankrike och då är ett understreckat Nantes en utmärkt rensare. Ettan streckas för hårt på den neutrala mattan och X2 är av högsta prio.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Systemförslag:

144 rader

1
1
2
1
3
1
X
4
1
X
2
5
1
6
1
7
X
2
8
1
9
X
10
1
X
11
X
2
12
1
13
1
X
2

1296 rader

1
1
2
1
X
3
1
X
4
1
X
2
5
1
6
1
7
X
2
8
1
9
1
X
2
10
1
X
2
11
X
2
12
1
13
1
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
120 kr gratisspel
9.3
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
7.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Syndikatet
 • 50
  andelar
 • 400 kr
  per andel
 • 15:59
  lördag
Syndikatet
Syndikatet
Expert på 1x2.se
Syndikatets stora system
Andelsspel av Syndikatet
 • 20
  andelar
 • 1000 kr
  per andel
 • 15:59
  lördag
Syndikatet
Syndikatet
Expert på 1x2.se
Syndikatets jackpotsystem
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
888 Sport

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se