Systemförslag: Stryktipset vecka 13 – 13 miljoner i jackpot!

Stryktipset promo
I helgen är Stryktipset åter i klassisk skrud med en tudelad bong som består av Premier League samt The Championship. Tabellgrannar möts på både Stamford Bridge och AmEx Stadium. Bäst av allt är att vi ska jaga 13 miljoner i jackpot!

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

1. Chelsea - Aston Villa 1X2

Derbi della Terry! Att Chelsea skulle vara tabellgranne med Aston Villa vid det här laget hade varken Thomas Tuchel eller Graham Potter räknat med. Inte Steven Gerrard heller men möjligtvis Unai Emery. Lejonen från Birmingham har lyft sig rejält sedan spanjoren tog över de vinröda spakarna, sett till de fyra senaste omgångarna har gästerna inkasserat tio poäng. Detsamma kan inte sägas om Chelsea under Potters styre även om trenden är godkänd med sju pinnar inom nämnda spann samt avancemang i Champions Leagues slutspel. Ettan ser ut att streckas en bit över 60 procent, då ställer vi hoppet till att Villa kan reprisera höstens 1-0-viktoria. Rubbet in och rensarjobb.

2. Arsenal - Leeds 1

Ett annat lag som bytt tränare under säsongen tar sin flykt till Emirates Stadium. Leeds flög inget vidare under Jesse Marsch, nu är det upp till Javi Gracia att lösa nytt kontrakt i finrummet åt Påfåglarna. Gracias grabbar hissade segerflagg med 4-2 på Molineux Stadium inför uppehållet, den föreställningen påminner föga om vad som väntar i norra London. Arsenal är serieledare med ett tydligt försprång gentemot Manchester City. Mikel Artetas mannar vann med god marginal över Crystal Palace inför uppehållet och har för vana att asfaltera Leeds. The Gunners har vunnit elva av 14 hemmamatcher medan The Peacocks vunnit två av 14 borta, nio av dessa är nederlag. Spik utan snack!

3. Bournemouth - Fulham 1

Båda 2022 års inbördes möten mellan Bournemouth och Fulham slutade oavgjort. Båda gångerna målade Aleksandar Mitrovic, som han brukade göra på den tiden. Den serbiske centertanken har därefter drabbats av blött krut i kanonen, enda PL-baljan på denna sida årsskiftet kom 3:e januari. Och i helgen är han avstängd, liksom Willian. Fulham som lag har också tagit ett kliv tillbaka sedan sin sensationellt starka höst. Bournemouth agerar nästjumbo inför återstarten och ska ses med god möjlighet att ta tre friska pinnar mot ett mindre motiverat mittengäng. The Cherries segrade mot Liverpool när körsbärslunden senast bjöd in till föreställning. Pennan fattas från vänster.

4. Brighton - Brentford 1

Tillsammans med Fulham och Arsenal är kombattanterna på AmEx Stadium de största positiva överraskningarna i Premier League. Brentford har tagit ytterligare ett kliv med sin skandinaviska koloni, mycket tack vare bettinggalningen Ivan Toneys målsökande missiler. The Bees har lika många poäng som Brighton men till protokollet skall föras att värdföreningen har två matcher färre under bältet. Roberto De Zerbi har förädlat Graham Potters projekt med The Seagulls som väller fram i ligaliret parallellt med säkrad semifinalplåt i FA-cupen. Med sunda streck räcker ettan långt.

5. Crystal Palace - Leicester 12

Det djuriska mötet på Selhurst Park anbelangar föreningar som är i skriande behov av pinnplock. Crystal Palace har inte varit så tokiga defensivt sett men inget lag har gjort färre mål än Wilfried Zaha och company. Fyra raka förluster och endast en kasse är trist tobak för The Eagles som skeppat iväg Vieira för att låta Hodgson göra comeback. Leicester knep en 1-1-poäng borta mot Brentford inför uppehållet men innan dess var resultatraden blodröd. The Foxes tillhör bottentrion vad gäller insläppta kassar och kan halka ner på nedflyttningsplats i kommande omgång. Svårsiat, högläge att förbruka en heltäckningsmatta.

6. Nottingham - Wolverhampton 2

City Ground slår upp sina portar för ännu ett möte på den tigha under halvan i Englands högsta serie. Wolverhampton och Nottingham ingår i den stora skara om nio klubbar som snittar färre än en pinne per fight och således riskerar degradering. På det stora hela har hemmaspelet klickat för Nottingham men trenden talar emot nykomlingen som övervärderas å det grövsta. Trippeldeg på Oddset och 40 procent på Stryket är inte okej. Wolverhampton har tveklöst klass nog för att rida ut stormen i träsket, vinsten mot Spurs i närtid vittnar om detta. Dubbla gubbar på botbänken talar emot Vargarna men samtidigt är Nottinghams rehabrum knökfullt. Med rådande vänstervridning är det bara en fil som finns för en värdejägare. Högerfilen.

7. West Bromwich - Millwall 1

Förståsigpåarnas favoritförening huserar på The Hawthorns med stark statistik. West Bromwich har vunnit lejonparten av tillställningarna hemmavid, det är den skrala skörden på bortabana som gjort att The Baggies återfinns utanför toppsextetten. På den sjätte och sista åtråvärda placeringen återfinns Millwall. Lejonen från London föll innan uppehållet mot bottenlaget Huddersfield hemma i lejonkulan. Grundstyrkan, trenden samt spelplatsen talar för att West Bromwich drar längsta stickan i streckstriden. Etta.

8. Norwich - Sheffield United X2

Millwall jagas i första hand av Norwich, inte vad Teemu Pukki och hans kumpaner hade planerat. Jojolaget på Carrow Road var topptippade men efter 38 omgångar är Kanariefåglarna i praktiken avhakade från slaget om de två direktplatserna. 8-4-7 i den gulgröna fågelburen är inte gott nog för en finrumsaspirant. Bättre upp i bortalägret hos tabelltvåan som gått segrande från merparten av sina uppgörelser på resande tass. The Blades har förvisso darrat en del på manschetten under vårens begynnelse. Såväl streck som odds vittnar om att denna dust blir en strid på kniven. Valet faller på X2.

9. Birmingham - Blackburn 1

West Bromwichs raka motsats stavas Blackburn. Jon Dahl Tomassons gäng har överpresterat på ett sällan skådat vis. Sett till underliggande siffror är Rovers ett bottenlag, något som uppenbarligen flyger över huvudet på tabelltittarna. Birmingham är felaktigt nedgraderade till underhundar hemma på St. Andrew’s och därav ska vi profitera. Blånäsorna plockade sju poäng på fyra kamper i mars månad, vinster mot både QPR och Rotherham bådar gott för Scott Hogan och hans kumpaner. Prima spiketta!

10. Cardiff - Swansea X2

Draknästet serverar ett derby i The Championships nedre region. Nåväl, plats 16 är inte mycket att skryta över men Swansea är snarare ett mittenlag än ett bottenlag. Russell Martins mannar hade en liten dipp när vinter övergick i vår men 2-0-triumfen mot Bristol City måhända vara vändningen. Cardiff ligger riktigt risigt till, främst med anledning av den uddlösa offensiven, 28 fullträffar är solklart sämst i klassen. The Bluebirds har blandat och gett i närtid och vantrivs i dessa derbyduster, senaste tre upplagor har renderat i trippla segrar för Svanarna med tillhörande 9-0 i målskillnad. X2.

11. Coventry - Stoke X2

Viktor Gyökeres är hett villebråd för både Janne Andersson och Premier Leagues managers. Och för stryktipparna. Coventry har häng på en playoff-plats men är inte att anse som några övermän i förhållande till Stoke, nio poängs marginal är inget tecken på klasskillnad efter 38 omgångar. The Potters har plockat poäng i bortaspelet vid över hälften av fallen och formen är en positiv pryl för de rödvita som gick på uppehåll efter att ha nollat Norwich. När Gyökeres fanclub går bananas på hemmasegern får jackpot-jägarna vända på klacken. Avslag på den sönderstreckade ettan.

12. Hull - Rotherham 1X2

Som väntat blev det ingen speltid för Viktor Johansson i EM-kvalet men Rotherhams succékeeper har fått ett kvitto på att han håller landslagsklass. The Millers håller inte samma kollektiva klass som den blågula målmannen men de är ett kollektiv i paritet med Hull, även om streckningen påskinar annat. The Tigers har slagit av på takten längs vårkanten och är knappast lika laddade som de kontraktssuktande besökarna. Högersidan är vital.

13. Wigan - QPR X

Sista striden sker via ett blåvitt möte på DW Stadium. Några problem med motivationen har inte dessa herrskap, i synnerhet inte Wigan. Andreas Granqvists forna arbetsgivare hänger löst på jumboplatsen i andradivisionen. Två raka poängplock mot starka sällskap på den övre halvan skänker åtminstone lite hopp åt The Tics. Risken för QPR är att Londonlaget checkat ut i förtid, efter 6-1 i ändalykten mot Blackpool har gästerna släppt in lika många mål som jumbogänget Wigan. Krysset först, ettan därefter.

Kupongens bank! - Arsenal

Ett 40-tal poäng skiljer mellan kombattanterna på Emirates Stadium. Hemma hos serieledarna ska det bara vara ett lag på banan, dagens största favorit är oemotståndlig.

Dagens rensare! - Rotherham

Viktor Johansson har spikat igen sin bur mot tuffare opponenter än Hull. Tigrarna har bara en seger på sina åtta senaste strider och är heller inte lika motiverade som undervärderade Rotherham.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Systemförslag:

144 rader

1
1
X
2
2
1
3
1
4
1
5
1
2
6
2
7
1
8
X
2
9
1
10
X
2
11
X
2
12
1
X
2
13
X

1296 rader

1
1
X
2
2
1
3
1
X
2
4
1
5
1
X
2
6
2
7
1
8
X
2
9
1
10
X
2
11
X
2
12
1
X
2
13
1
X


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 500 kr
9.8
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.2
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
100% upp till 500 kr
9.4
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Andreas Nord
  • 50
    andelar
  • 100 kr
    per andel
  • 15:59
    lördag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Byggs LIVE på lördagsstreamen 12:00!
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 500 kr

+10 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.