Manchester United Watford FC
1. Manchester United - Watford FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Kupongen inleds i Manchester där United tar emot Watford och vi har ett hemmalag som är hårt betrodda med 74% streck vid skrivande stund. Detta är även en siffra som troligtvis lär höjas vilket i min bok inte riktigt är motiverat. United har haft fler spelare iväg på landslagsuppehåll än sina motståndare och flera bör vara lite slitna. Två raka förluster har man även och Ole-magin börjar som väntat ebba ut. Man har givetvis goda chanser att vinna matchen men inte i närheten utav dessa procent. Watford är inget strykgäng och tränare Gracia är en otroligt vass tränare. Bortalaget har både form och är ruggigt jobbiga att möta, här är ett suveränt läge att använda X2 som en utgång i reducerat system eller som jag då på detta oreducerade systemförslag helt enkelt gör, tar bort ettan och vi inleder denna jackpot omgång med en bomb.

Brighton & Hove Albion Southampton FC
2. Brighton & Hove Albion - Southampton FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Över till sydkusten och mötet mellan Brighton och Southampton, en ganska jämnt streckad match och lagen ligger på 15e respektive 16e plats i tabellen. Brighton har fortfarande lite andrum ned till nedflyttningsplatserna medans bortalaget mer sitter i en rävsax och här får man absolut inte tappa alla tre poängen. Brighton har både Gross och Andone som högst tveksamma till start vilket är kännbara tapp medans bortalaget fortsatt verkar sakna Ings. Detta blir en jämn kamp och liten fördel tycker jag väl att bortalaget ska ha även om Brighton både är i god form samt är hemmastarka. Hasenhuttl's spelfilosofi passar dock väldigt bra på bortagräs och det är i hans händer jag lägger mitt förtroende.

Burnley FC Wolverhampton Wanderers
3. Burnley FC - Wolverhampton Wanderers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Burnley tar emot Wolverhampton hemma på Turf Moor och precis som Southampton är man farligt nära negativt nedflyttningsplats med Cardiff jagandes bara två poäng bakom. Man är i en urkass form vilket gjort mig ganska besviken då jag haft en liten tro på förbättrade resultat under senaste tiden. Wolves är små favoriter enligt oddsen och nog är det kanske korrekt men även om jag redan avslöjat mina tankar kring Burnley så har lagets offensiva nummer varit överraskande bra och det är bara en tidsfråga innan man inkasserar poäng, Wolves är starka men för Burnley är det nu ett läge om liv och död. Jag räknar med ett Wolves som många kommer att gilla, således lär procenten på bortalaget leta sig uppåt 45% och det köper jag aldrig. Bra läge att stå ut lite och fälla det uppsnackade bortalaget. Krysset ska dock givetvis med.

Crystal Palace Huddersfield Town
4. Crystal Palace - Huddersfield Town Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

I match 4 så har vi det hopplösa Huddersfield som gästar Crystal Palace och det är verkligen ordet hopplösa vi ska använda oss utav här. Man tappar alltså en 3-1 ledning borta mot West Ham under matchens sista kvart och det var definitivt den sista spiken inslagen i lådan. Man har massvis med skador och förbereder sig redan nu för ett liv i Championsship nästa år, då blir givetvis ett formstark Palace med en suverän offensiv för tufft. Hårt streckade är man givetvis, men på denna kupong får man välja sina fighter och här har jag inte plånbok för att hoppas på någon form utav mirakel.

Leicester City AFC Bournemouth
5. Leicester City - AFC Bournemouth Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

En match som lär bli underhållande hittar vi i Leicesters möte med Bournemouth, där bortalaget fått tillbaka både Fraser och Wilson från skador, ihop med Brooks och King på topp utgör dem en otroligt intressant och sylvass offensiv som kan hota de flesta lag i ligan. Leicester under Rogers har varit lite mer framåtgående och här borde det kunna smälla åt båda håll. Jag ogillar det generellt men här går jag för 1-2:an och tar bort krysset i en match jag dock förväntar mig bli jämnare än några 55% på Leicester, streckvänligt dock och när bortalaget har en tendens att helt sluta spela i de bakre leden vågar jag inte gå för Bournemouth helt och hållet.

West Ham United Everton FC
6. West Ham United - Everton FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Vidare till London dit Everton rest för att möta West Ham, detta West Ham som alltså lyckades släppa in tre mål mot Huddersfield. Precis som jag nämnde vände man ju men det är stora frågetecken kring spelarnas motivation och brist på orginisation. Everton har smygit igång lite även om man snöpligt tappade 2-0 borta mot Newcastle förrförra omgången så är min känsla att tränare Silva hittat lite rätt i sin formation där han till och med bänkat superstjärnan Richarlison, vilket garanterat triggat igång honom. Jag finner Everton vara en otroligt intressant spik, med hänsyn till hur uselt West Ham presterat samt att flera utav lagets tongivande spelare är fullständigt iskalla för stunden. 30% är ganska trevligt och oddset på Everton bör även sjunka, notera att detta är en kvällsmatch så sitter man bra till finns det läge att säkra upp externt.

Aston Villa Blackburn Rovers
7. Aston Villa - Blackburn Rovers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Det är dags för Championsship att träda in på kupongen och det i form utav ett otroligt formstarkt Aston Villa som även är väldigt överstreckade. Här står Blackburn för motståndet och det är ett bortalag som blandar sina prestationer ganska rejält, men man har stört topplag tidigare och Aston Villa är inte där dom är idag för att de är särskilt pålitliga utan chocksmällen väntar alltid runt hörnet. Här streckar vi på och hoppas på en skräll.

Leeds United Millwall FC
8. Leeds United - Millwall FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

I match nummer 8 har vi även här ett väldigt starkt streckat hemmalag och som alltid när Leeds är på kupongen kommer strecken att välla in på detta kärvänliga lag hos det svenska folket. Motståndet för dagen är Millwall som ja, inte direkt är kända som ett starkt bortalag. Dock behöver man rycka upp sig för man har enbart 1 poäng till godo på Rotherham som ligger på nedflyttningsplats och nu när man inför landslagsuppehållet åkte ur FA-cupen så måste fokuset bli bättre. Bortaslog Birmingham gjorde man senast i ligan men utöver det är det ingen vacker resultatrad under de fem sista matcherna. Vi slänger dock givetvis med ett kryss och hoppas att Leeds får svårt å spräcka nollan, de har flaxat en del under säsongen och har gjort det lite som en vana att tappa poäng under slutspurten - Tillåter plånboken ska alla steck med.

Middlesbrough FC Norwich City
9. Middlesbrough FC - Norwich City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Vidare tar vi oss till match nummer 9 där Middlesbrough tar emot ett serieledande Norwich i en otrolig form. Sex raka vinster och endast en förlust på de tio senaste matcherna. Här är man favoriter både hos det Svenska folket men även oddsmarknaden vilket känns ganska korrekt, särskilt när hemmalaget har förlorat tre raka - dock mot väldigt formstarkt motstånd. Tränare Pulis är dock ganska duktig på att få matcherna till en sluggerfest där man grisar till sig resultat och mot ett Norwich som trots sin otroliga form faktiskt överpresterat något enormt i sin målkolumn framåt ska man väl ändå ses med god chans att ta poäng i mitt tycke. Jag förväntar mig att streckprocenten på Norwich lär öka fram tills på lördag och även här som i match två anser jag det vara ett ganska klokt drag att gå för 1X och få iväg alla dessa som enbart kollar på tabell och resultatrad.

Nottingham Forest Swansea City
10. Nottingham Forest - Swansea City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

I match 10 har vi Nottingham som tar emot Swansea hemma och det är ett Nottingham som under en liten stund flög på bra under sin nya tränare Marton O'Neill, men som alltid med dessa stofiler till tränare så börjar det ofta bra för att ganska snabbt övergå till något helt annat och det är precis vad som ser ut att ha hänt med hemmalaget här. Swansea var minuter från en stor bragd mot Manchester City i FA-cupen men har även dom en ganska dålig form i ligan, däremot ska det sägas att utan Graham Potter hade laget utan snack varit inblandade i en bottenstrid och det är fantastiskt att se vad han fått ut av sitt begränsade material. Här har oddsmarknaden hemmalaget uppe på 2.40 medans Svenska folket streckat dem över 50% och då måste vi helt enkelt gå emot det, jag litar mer på Potter och hans verktygslåda än hans kollega på andra sidan bänken. X2!

Reading FC Preston North End
11. Reading FC - Preston North End Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

I match elva hittar vi Readings möte med Preston där lagen ligger på varsin sida utav tabellen och har helt olika säsonger bakom sig. Reading är visserligen inte sist men är ligans absolut sämsta lag om man tittar på lagets underliggande siffror och även om Preston överpresterat en del så är det en klasskillnad lagen emellan i mitt tycke. Preston har varvat igång nu igen och ska ses med toppchans mot ett uddlöst hemmalag, spiktvåan är trevlig här.

Sheffield United Bristol City
12. Sheffield United - Bristol City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Sheffield United är ett lag jag fattat tycke utav och laget har bombat sig igenom 2019 på ett otroligt imponerande sätt, man ligger nu på en andra plats och ser helt ostoppbara ut. När då Bristol City, som helt klappat ihop, kommer på besök har jag svårt å se dem stoppa hemmalaget. Detta är kupongens bästa spik utan tvekan och det är bara att hoppas att procenten på hemmalaget inte stiger allt för mycket.

Stoke City Sheffield Wednesday
13. Stoke City - Sheffield Wednesday Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Sist ut i match 13 hittar vi Stoke som gästas utav Sheffield Wednesday och olikt sin namne i matchen ovan är det inte lika kul att spela i Wednesday som United även om formen är god. God form hittar vi även i Stoke som äntligen verkar ha varvat igång, alldeles försent dock och denna säsong går inte att rädda men det är en del spelare med feta kontrakt som spelar för sin framtid här vilket inte ska underskattas. Jag tror Wednesday dock får svårt att bibehålla denna form säsongen ut och Stoke ska absolut vara favoriter i den här matchen och 1X räcker väldigt långt är min övertygelse.

Kupongen i sin helhet (768 raders)

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

1
X
2
2
X
2
3
1
X
4
1
5
1
2
6
2
7
1
X
2
8
1
X
9
1
X
10
X
2
11
2
12
1
13
1
X

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Ett inlägg av