Systemförslag: Stryktipset vecka 1 – FA-cupbonanza!

Stryktipset promo
Stryktipset är tillbaka med en tvättäkta FA-cupbong. 13 fajter hämtas från världens äldsta turnering och då rör vi oss som sig bör kring lag både från den övre och nedre hyllan. Covid ruskar om kupongerna i dessa dagar och förutom det tidiga jobbet krävs också att man håller utkik framåt spelstopp för att få bästa möjliga chans på miljonerna. Grunden är lagd nedan, välkomna!

Klicka för att rygga vårt Stryktipssystem!

1. Hull - Everton 2

Everton har haft enorma problem den här säsongen. Skadorna på nyckelspelare har avlöst varandra och allra mest saknad har Dominic Calvert-Lewin varit på topp. I matchen mot Brighton var han tillbaka och fick minuter, något som både en löst hängande Benítez och supportrarna prisar. Vidare mot formtoppen för Everton och DCL mot Hull som möter upp i 32-delsfinalen av FA-cupen. En match gästerna, även om det kan roteras en aning, troligen tar på stort allvar när självförtroende och vinster i största allmänhet jagas. Hull återfinns i botten av The Championship och visar ingen vidare form för stunden. Tvåan spikas.

2. Leicester - Watford 1

Nästa cupkamp hämtas från rävarnas rike i Leicestershire där Vardy med vänner blandat och gett den här säsongen. Ska fansen få något att fira så är det FA-cupen som gäller och här antas Rodgers därför trots allt ställa upp med en ganska stark elva mot PL-konkurrenten Watford. Ranieris gäster hänger i sin tur löst i ligan efter sex raka torsk och lär rotera en hel del för att spara krut till rätt matcher. Hemmagräset gör också sitt och således håller vi värdarna som ganska tydlig favorit. Ettan lämnas allena.

3. Wigan - Blackburn X2

Vidare till i Wigan där League One-laget som bär stadens namn tar emot ett ohyggligt slagkraftigt Blackburn. Ben Brereton har med sitt sylvassa målskytte lyft Rovers till en andraplats i The Championship och det skulle inte förvåna om klassikerklubben angör Premier League till hösten. Wigan har en god resultatrad i ryggen även de, men om man bortser från matcherna i blåbärscupen EFL Trophy får man gå tillbaka till oktober för att hitta en seger med mer än uddamålet. Värdarna har klarat sig på marginalen mot klart medgörligare motstånd än detta och känslan är att besökarna blir en tuff nöt att knäcka. X2 ska räcka.

4. West Bromwich - Brighton 2

Brighton är tillbaka på vinnarspåret. Poäng har hämtats i sex av sju matcher trots att motståndet hållit hög klass. Det mest utmärkande hos de så kallade fiskmåsarna från syd är att det, bortsett några få nyckelgubbar, inte spelar så stor roll vilka som snörar på sig skorna. Laget är snudd på lika trygga i grundspelet som City och det räcker för att vi ska hålla Potters gäng högt även vid måttligt till kraftig rotering. West Bromwich är beroende av sin starkaste elva i större mån och med tanke på formsvackan laget går igenom i The Championship så höjs inga ögonbryn om Valérien Ismaëls vaskar detta och sätter sina starkaste kort på bänken för välbehövlig vila. Fördel Brighton.

5. Swansea - Southampton X2

Ett möte från Wales näst på tur. The Saints har lyft sig under julen i Premier League och kliver över gränsen till grannlandet med gott gry. Sämre har det sett ut för det hemmahörande herrskapet som släppt in åtta mål på sina tre senaste Championship-kamper och följaktligen förlorat samtliga. Här gör de sin första match på ett bra tag. Southampton är med det sagt svårplacerade där de blandar högt med lågt. Samtidigt är rotation att vänta hos The Saints. Ett kontringsstarkt Soton får ändå gälla som knapp favorit. X2 i utgång.

6. Birmingham - Plymouth 1X2

Birmingham har det kämpigt för stunden. En poäng finns i facit från de fyra senaste matcherna i The Championship och det krävs bättring för att de inte ska bli ordentligt indragna i bottenstriden. Man kan tänka sig att det speglas i matchen mot Plymouth, där värdarna troligen drar sig för att bränna onödigt krut. Gästerna från League One är lite sämre på pappret men mot ett reservbetonat hemmagäng ska de kunna stå upp på St. Andrew’s. Skrällchans finns i en förmodat jämn tillställning, alla tecken spelas från start.

7. QPR - Rotherham 1X2

Queens Park Rangers har lyckats få in lite lugn i leden efter två raka treor. Mycket återstår dock att göra för att vi ska vara övertygade om lagets kompetens, bägge segrar togs med uddamål och ett visst mått flyt. Rotherham är i sin tur i fint slag och laget toppar League One på ett övertygande sätt. De tillresta är starka i bägge ändar vilket 45 gjorda och 17 insläppta efter 24 omgångar är tydliga tecken på. På Kiyan Prince Foundation Stadium lägger de inga fingrar emellan. Högersidan är ett måste från start, även om helgarderingen föredras.

8. Kidderminster - Reading 2

Det är såklart inte det värsta vi sett på långa vägar, men Readings tapp från 2-0 till 2-2 på några få minuter mot Derby bör ändå vara nog för att vi ska få se Danny Drinkwater och company vara revanschsugna när de äntrar banan i Kidderminster. Ihop med den uppenbara klasskillnad som råder gentemot värdarna, hemmahörandes i National League North, blir spåkulan glasklar. De 90 minuterna på Aggborough Stadium slutar bara på ett sätt. Tvåan singlas.

9. Boreham Wood - AFC Wimbledon 12

Boreham håller till i divisionen ovan Kidderminster och de ska också ha klart bättre chanser att greja ett resultat. Wimbledon, bottenlag i League One, håller inte samma klass som Reading och värdarna är inte heller oävna på egna ben. Vinner The Woods sina hängmatcher är de med viss marginal innehavare av en direktuppflyttningsplats till League Two. Med självförtroendet på topp till vänster förvånas vi inte om AFC får problem. Gästerna har förvisso två divisioner tillgodo men ska inte känna sig säkra. Gubben först, men helst alla tecken.

10. Barnsley - Barrow 1

Poya Asbaghi har fått en medioker start på sejouren i Barnsley. Den gamle Blåvitt-coachen har ännu inte sett sitt lag segra och mycket talar för att The Tykes återfinns i League One till hösten. Mot Barrow finns möjligheter att få upp självförtroendet något snäpp, men någon helt enkel match blir det troligtvis inte. Barrow är ett målsnålt och hårt arbetande sällskap som kommer sälja sig dyrt. Ettan utgör utgångspunkt, men större bongar garderas i jakt på utdelning.

11. Newcastle - Cambridge United 1

Det börjar röra sig i världens rikaste klubb. Trippiers signatur finns snart svart på vitt och fler högst meriterade spelare följer med stor sannolikhet honom när skatorna rustar upp. Då flera nyförvärv förväntas förbättra både bredd och spets i närtid kan Eddie Howe kosta på sig att – i den mån det nu behövs – ställa ett starkt manskap på benen för att blidka fansen och avfärda ett underlägset Cambridge United. Männen från universitetsmeckat spelar sin fotboll på den nedre halvan av League One till vardags och det känns inte som att de har mycket att sätta emot på på St. James’ Park denna eftermiddag. Ettan spikas.

12. Peterborough - Bristol Rovers 1X

Peterborough bommade i nykomlingsmötet mot Blackpool senast och The Posh, som värdarna kallas, kommer få kriga hela vägen in i kaklet för att undvika nedflyttning från The Championship. När de mäter svärd med den ökände Joey Bartons formsvaga pirater ska de dock gälla som favorit. Bristol Rovers agerar ojämnt denna säsong och har svårt att göra mål. 1X räcker hela vägen på Weston Homes Stadium.

13. Port Vale - Brentford 2

Stryket stänger i Stoke-on-Trent där League Two-sällskapet Port Vale ges mycket små chanser i mötet mot Ponnys Brentford. Svensken medverkar visserligen högst troligt inte, men det spelar allt som allt ändå mindre roll i denna fajt. Gästerna har ett fint eget spel och det lär även en reservbetonad elva – som också den är bättre än Port Vales dito – visa med besked. Thomas Franks tillresta bin bokar biljetten till 16-delsfinalen utan bekymmer. Tvåan spikas i sista led!

Kupongens bank! - Brentford

Brentford har imponerat denna höst. Laget har på samma sätt som Brighton nått sina resultat via ett eget spel och det kommer märkas när nivån på motståndet sjunker. Port Vale har inget att hämta, tvåan spikas.

Dagens rensare! - Plymouth

Frågetecken sätts både för Birminghams form och kvalité. I detta möte reser vi ett även för motivationen och då är det ingen tvekan om att Plymouth står med goda chanser att lösa ett resultat. Tvåan är ett måste redan från start.

Systemförslag

144 rader

1
2
2
1
3
X
2
4
2
5
X
2
6
1
X
2
7
1
X
2
8
2
9
X
2
10
1
11
1
12
1
X
13
2

1296 rader

1
2
2
1
3
X
2
4
X
2
5
1
X
2
6
1
X
2
7
1
X
2
8
2
9
1
X
2
10
1
X
11
1
12
1
X
13
2

Klicka för att rygga vårt Stryktipssystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 200% upp till 1200 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.