Systemförslag: Stryktipset V4 – The Championship och League One!

Stryktipset promo
Det är uppehåll i Premier League och därmed är det The Championship och League One som håller hov under lördagen. I den förstnämnda turneringen förväntas Fulham fortsätta krossa samtidigt som Reading krigar för en knall mot QPR. Grunden är lagd, håll till godo!

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

1. Barnsley - Bournemouth 2

Botten mot toppen i The Championship när Poya Asbaghis Barnsley tar sig an Bournemouth. En tuff uppgift för värdlaget som åkte på 0-3 i baken mot Nottingham i veckan och fortfarande inte vunnit under blågul flagg. Jumbons målskytte, med blott 17 gjorda på 26 omgångar, är den största anledningen till kräftgången. Bra läge för Bournemouth att blåsa på därmed. Gästerna har sin största styrka i offensiven och när lirare som Solanke (som med 18 mål gjort fler än hela Barnsley) får uppbackning finns förutsättningar för en ensidig historia. Tvåan singlas.

2. Hull - Swansea 1X2

Nykomlingarna Hull har lite från ingenstans grävt fram två raka trepoängare. Om segrarna kom lite som en överraskning var det å andra sidan ingenting mot klubbens besked därefter. Tränaren Grant McCann, som förde laget till seger i League One i fjol, fick lämna med omedelbar effekt. Ett minst sagt knepigt beslut av de nya turkiska ägarna och det lär skaka om inför mötet mot Swansea, där chanserna annars borde vara ganska goda. Walesarna kommer närmast från världens kanske tråkigaste match detta år (0-0 mot QPR) och bortaformen är långt ifrån superb. Turbulensen i Hull öppnar dock detta på vid gavel och när vänstersidan streckas för hårt är det bara att mata på. Alla tecken, tack.

3. Luton - Blackburn 1X

Kvalité framför kvantitet. Ett framgångsrecept för Blackburn under säsongen i stort, men även en filosofi som vållar vissa problem. Ben Brereton är i Chile för att lira landslagsfotboll och då tappar The Rovers en ohygglig massa slagkraft. Chilenaren har gjort hela 20 av lagets totalt 45 mål och det märktes hemma mot Middlesbrough senast, där 1-0-segern satt väldigt långt inne. Luton borta blir ett par resor värre och då tror undertecknad att Blackburn får det svårt. The Hatters, som värdarna kallas, har visat framfötterna på senare tid där fyra segrar, en förlust samt ett kryss finns i facit över de senaste sex matcherna. Mycket tack vare Adebayos målskytte, som bland annat var tungan på vågen i tisdags mot Bristol. Luton får favoritskapet, 1X spelas.

4. Millwall - West Bromwich X2

West Brom har hög kapacitet, men insatsen hemma mot Preston senast (0-2) var inte alls bra. Uppryckning krävs pronto om det ska bli någon direktuppflyttning i vår för Valérien Ismaëls tidigare så suveräna manskap. Lägligt då att stöta på Millwall, som bara tagit två segrar på de elva senaste matcherna i alla turneringar och som därtill inte vunnit en hemmamatch på snart två månader. The Den är inte längre en ointaglig borg och känslan är att West Brom är något starkare. X2 är taget på lilla lappen.

5. Middlesbrough - Coventry 1

Middlesbrough gick på pumpen mot Blackburn enligt ovan men i övrigt är formen faktiskt lysande. Laget har gnuggat på lite i skymundan och noterar 7-1-0 på de åtta matcherna innan nyss nämnda nederlag. Chans att hitta tillbaka på vinnande vägar mot Coventry som egentligen gjort en resa i rakt motsatt riktning i stort. Viktor Gyökeres män tog en seger senast men generellt är de svaga för stunden. På Riverside Stadium är gästerna segerlösa sedan 1993. Strecka från vänster.

6. Preston - Bristol City 1

Det danska fotbollsundret fyller på. I och med målet senast har Emil Riis hängt tvåsiffrigt i The Championship och Prestons man från Minklandet lade med det grunden till lagets starka 2-0:a mot West Brom. Mot ett förhållandevis formsvagt Bristol ska segertåget kunna rulla vidare. De tillresta tvingas jobba i motvind i var och varannan kamp på grund av sitt slappa försvar, som släppt in två eller fler mål i de sju senaste matcherna. Preston går sällan bet på poäng hemmavid och vi tänker oss att trenden fortsätter. Ettan spelas.

7. Peterborough - Sheffield United 2

Peterborough klappade ihop verksamheten efter 85 minuter mot Birmingham. För ett lag av deras kaliber är det på tok för tidigt och något de också omgående fick äta upp. En pinne räckte inte för att lyfta The Posh över nedflyttningsstrecket och inte heller matchen mot Sheffield lär försätta värdarna på säker mark. Besökarna från stålstaden är i strålande slag för närvarande och i formtabellen har de få övermän. Faktum är att de plockat hela fem av säsongens totalt tio segrar i The Championship under de sju senaste omgångarna. Dessutom finns blott en förlust noterad under samma period. Tvåan agerar utgång.

8. QPR - Reading 1X2

The Championships näst sista kamp för dagen går av stapeln på The Kiyan Prince Foundation Stadium, där man med fördel kan breda ut sig. QPR har kilat stadigt den senaste tiden men känslan har hela tiden varit att Londonlaget haft ganska mycket flyt. I och med den fantastiskt tråkiga matchen mot Swansea, som alltså slutade 0-0, tog det stopp. Reading kommer inte bjuda på lättare motstånd. Besökarna har en tung säsong bakom sig men med den mäktige målsprutan Lucas Joao tillbaka i både gott slag och målprotokoll senast så förväntas en klar uppryckning under våren. Till rådande streck är högersidan av högsta prio.

9. Fulham - Blackpool 1

73 kassar and counting. Fulham gör mål på allt och lite till, målman Mitrovic och övriga män i vitt är i en klar klass för sig just nu i den engelska andradivisionen. Kupongens tydligaste tecken kommer till oss från Craven Cottage, där Blackpool såklart kammar noll. Laget från ljusmeckat på västkusten har gjort en godkänd säsong men håller inte samma nivå som detta fantastiskt frodiga Fulham – speciellt inte med den brandskattade defensiv nykomlingen kommer till spel med. Tre backar ser ut att fattas och då gäller det snarast att hålla nere siffrorna. Mitrovic gör mål och Fulham vinner, närmare en garanti än så går inte att komma.

10. Bolton - Sunderland X2

I år är året! Man får förmoda att grabbarna som går i graven för Sunderland mår alldeles utmärkt i detta nu. Miljardärssonen Kyril Louis-Dreyfus har fått fart på sina tv-stjärnor och Sunderland återfinns på en av två direktuppflyttningsplatser till The Championship. En position de ska kunna hålla fast i. Om det är något de rödvita fortfarande behöver jobba på är det dock bortaspelet, som endast genererat fem mellanmjölkiga segrar på 14 försök. Desto fler oavgjorda har det emellertid blivit och mot klassiska Bolton är mer av den varan inte helt otänkbart. The Black Cats är favoriter men ett kompletterande kryss känns klokt.

11. Lincoln - Burton 1

Lincoln har kärvat under säsongen men julen verkar ha gett ny bensin. Tre vinster på fyra försök finns i facit för Michael Appletons adepter, bland vilka talangen Anthony Scully och den pånyttfödde åldermannen Chris Maguire stuckit ut mest. Den sistnämde stängde höstens målkonto på noll men har klämt in fyra kassar sedan nyår. Scully har assisterat till flera av dessa och dessutom rakat in sin åttonde balja därtill. Burton har något att bita i, men frågan är om stycket inte är lite för stort. Besökarna vann visserligen borta mot nästjumbon Gillingham senast det begav sig, men dessförinnan noteras blott en enda League One-seger i bortaborg sedan augusti. Ettan går först.

12. Sheffield Wednesday - Ipswich 1X

Sheffield Wednesday tappade både ledning och mark i kampen om playoff-platserna senast mot Oxford. Småsurt för stålstadsjätten men bättre kan det bli redan mot Ipswich. Darren Moores hemmahörande herrar är normalt sett otroligt svårslagna på egen matta, där bara en förlust finns noterad denna säsong. Ipswich, som krigade sig förbi värdarna i tabellen senast, har haft en bra månad hittills men här blir det tuffare emot. 1X först.

13. Wycombe - MK Dons 1

Wycombe vandrade ur The Championship i fjol men det nya lagbygget har redan börjat ta form. En fin form dessutom. Tabellfyran, med megamannen Akinfenwa som mittpunkt och målskytt senast, visar gott gry, inte minst på Adams Park där andra topplag som Sunderland och Oxford haft det väldigt svårt i närtid. Ett fint anfallsspel är en av anledningarna till framgångarna i stort och det ska kunna ligga till grund för framgång även mot tabellgrannen MK Dons. Männen från Milton Keynes förlorade mot jumbon Doncaster så sent som förra lördagen och känslan är att gästerna ska vara glada om de löser en poäng här. Vänstersidan går först.

Kupongens bank! - Fulham

Jomenvisst. Det är klasskillnad när Fulham äntrar hemmamattan mot Blackpool. Värdarna är i ruggigt slag och löser en enkel etta.

Dagens rensare! - Reading

Reading har varit skadedrabbade och underpresterat som en följd. Trycket på sjukstugan börjar nu lätta och då ska även kurvan kunna vända uppåt. QPR såg sega ut senast och med en liknande insats under lördagen får de problem. Alla tecken ska med i match 8.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Systemförslag:

144 rader

1
2
2
1
X
2
3
1
X
4
X
2
5
1
6
1
7
2
8
1
X
2
9
1
10
X
2
11
1
12
1
X
13
1

1296 rader

1
2
2
1
X
2
3
1
X
4
1
X
2
5
1
X
6
1
7
2
8
1
X
2
9
1
10
X
2
11
1
12
1
X
2
13
1
X


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.