Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 51

Stryktipset promo
Annandagen bjuder på jättejackpott på Stryktipset och läge för fin utdelning. Tre matcher är inställda och lottas just nu, men det ser ut som att förra veckans fiasko med inställd omgång inte upprepas. Se till att hålla utkik efter nyheter och oddsrörelser nära spelstopp för att dra nytta av eventuellt sena ändringar.

Jag väljer att singla tre storlag i Premier League denna gång och nöjer mig därmed med att dela trettonrättspotten med några andra. Som vanligt gäller det dock att plocka bort några favoriter från kupongen och jag har inte med Brighton, Huddersfield och ettan i den lottade match 12.

Veckans singelstreck: Manchester City är ruskigt bra just nu och trots att Leicester är bra och trots hård streckning på ettan lämnar jag den ensam.

Veckans helgardering: West Ham har toppchans hemma mot Southampton, men till streck runt 72 procent är det bara att gardera. Oddsmarknaden ger ettan drygt 50 procents chans. Alla tecken!

Veckans mest överstreckade: West Ham nämndes ovan, men också Huddersfield ser ut att streckas för hårt. Oddsmarknaden ger dem 43-44 procent, medan de streckas till 59 procent just nu. Jag plockar bort ettan i match 8.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


Brighton & Hove Albion FC Brentford
1. Brighton & Hove Albion FC - Brentford Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Brighton & Hove Albion har en lång lista av skadade och sjuka spelare som saknas även om flera spelare ska vara tillbaka nu. Dessutom är viktige Yves Bissouma avstängd här efter att ha tagit sitt femte gula kort (fyra på de senaste sex matcherna). Brighton har inte vunnit någon match sedan mitten av september och nu har de tappat sin fina tabellplacering och ligger med 20 poäng faktiskt efter Brentford i tabellen (sämre målskillnad). Har inte spelat på länge nu och haft tid att få ihop spelet igen. Behöver hitta målchanser och målet igen.

Brentford räckte inte till mot Chelsea i cupen senast och före det hade de ett litet (covid)uppehåll. Före det vände de sent, men rättvist, hemma mot Watford och den segern var oerhört viktig för att hålla avståndet till lagen längre ned i tabellen. Pontus Jansson målade och Samman Ghoddos låg bakom båda målen! Har haft problem på bortaplan de senaste omgångarna och inte vunnit på fyra matcher trots relativt snällt motstånd.

Utgångskryss och jag hade gärna tagit alla tecken. Men jag impas inte speciellt mycket av Brighton just nu och tycker Brentford är bättre än ryktet. Chansartat x2 väljs i kvällsmatchen.

Aston Villa Chelsea FC
2. Aston Villa - Chelsea FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Aston Villa ser starka ut under Steve G och det är bara Manchester City och Liverpool (med uddamål) som besegrat Gerrard. Stabil seger i Norwich senast och valet att sätta Ings på bänken och agera inhoppare har visat sig vara rätt.

Chelsea strular en hel del just nu och titeln är på väg att rinna dem ur händerna redan nu. Två raka kryss på slutet och senast mot Wolves ska de vara glada att de hade 0-0 i paus. I andra halvlek tog Chelsea över ganska ordentligt, men skapade bara en eller ett par riktigt heta chanser. Några spelare har saknats på grund av covid, men är på väg tillbaka.

Jag är inte alls övertygad om att Chelsea bara vinner här, men just nu ger oddsmarknaden dem ca 57 procents chans och de streckas till 53. Sund spik!

Manchester City FC Leicester City FC
3. Manchester City FC - Leicester City FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Manchester City ser sådär löjligt bra ut igen som nästan bara de kan göra när allt flyter på. Åtta raka trepoängare i ligaspelet med målskillnaden 24-3 och i de senaste två är målskillnaden 11-0... Toppar tabellen totalt, men också både hemma- och bortatabellen. Skadeläget är gott och truppen bred. Allt ser fantastiskt ut i den blå delen av Manchester.

Leicester City har en ordentlig lista med skadade och sjuka spelare (framför allt i backlinjen) som antingen redan lämnat återbud eller som är ytterst tveksamma till spel imorgon. Formen är svårbedömd med flera förluster, men det har varit i tuffa matcher. Senast förlust efter straffar mot Liverpool i cupen efter att Leicester varit 3-1 upp i paus. Trötta ben nu? Inget vidare bortalag så här långt.

Manchester City streckas till hela 81 procent just nu, men jag spikar upp till 85 åtminstone. Leicester är bra, men skade- och sjukdomsläget oroar och när hemmalaget ser ut som de gör just nu kan jag inte gå emot

Norwich City FC Arsenal FC
4. Norwich City FC - Arsenal FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Norwich City hade en lite bättre period för ett tag sedan, men nu har de tre raka förluster och inget mål framåt och det är helt enkelt så att de inte är tillräckligt bra i offensiven just nu. Nu störs de av en hel del skador och dessutom härjar covid i truppen. Några ska vara tillbaka efter att ha testat positivt tidigare, men bland annat Tim Krul ska ha testat positivt relativt nyligen. Risk för inställd match?

Arsenal är plötsligt riktigt fina och nu har de tre raka stenklara segrar i ligan och en överkörning av Sunderland i cupmatchen i veckan. Med Lacazette, Saka, Martinelli och Ödegård har Arsenal en ordentligt spännande offensiv. Speciellt Martinelli ser ut att blomma ut till något riktigt stort just nu.

Läget är ytterst tveksamt i Norwich och ser bättre ut än på många år i Arsenal. Spiktvåa trots att den lär streckas över 75 procent!

Tottenham Hotspur FC Crystal Palace FC
5. Tottenham Hotspur FC - Crystal Palace FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Tottenham Hotspur ser förbättrade ut under Conte och på de senaste fem ligamatcherna har de tre segrar och två oavgjorda. Stabil, men inte helt rättvis, viktoria mot West Ham i cupspelet senast och före det en stark insats hemma mot Liverpool i ligaspelet, framför allt offensivt. Bra chans här, men till de här strecken spikas inte Spurs.

Crystal Palace är fortsatt bra och efter en lite tyngre period med tre förluster har de nu vunnit hemma mot Everton och spelat 2-2 mot Southampton. I den senare matchen var de det bättre laget. Nu har de inte spelat på länge och lär komma utvilade. Truppen i Crystal Palace är bred nu och med spelare som Edouard, Zaha, Ayew, Gallagher med flera hålls förra årets stjärnskott Eberechi Eze på bänken trots att han är skadefri sedan flera veckor tillbaka.

Här hade jag gärna tagit alla tecken, men tar till slut beslutet att plocka bort tvåan trots att Palace är bra. Tottenham ser ut att vara på uppgång.

West Ham United FC Southampton FC
6. West Ham United FC - Southampton FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2 (Stryktipset) / 1X (Topptipset)

West Ham United har tappat fart på slutet och har nu tre förluster och en oavgjord på de senaste fyra tävlingsmatcherna och två raka förluster. Å andra sidan har de tre senaste matcherna varit på bortaplan och nu är de tillbaka hemma igen. Jag dömer absolut inte ut West Ham och tycker inte det sett katastrofalt ut på slutet. De ska ha en toppchans här. Stjärnan Michail Antonio har testat positivt för ett tag sedan, men kan vara tillbaka här. Han är viktig!

Southampton blandar och ger en del, men har haft svårt att hitta segrar på slutet. Tre oavgjorda och tre förluster på de senaste sex matcherna är inget vidare, å andra sidan har två av förlusterna kommit mot Arsenal och Liverpool. James Ward-Prowse slog återigen in en snygg frispark mot Crystal Palace senast. Vilket vapen han är! Skadeläget har varit lite problematiskt på slutet hos Southampton, men det börjar ordna upp sig.

Jag var först helt inne på att spika ettan här, men den ser ut att bli sanslöst överstreckad. Alla tecken på Stryktipset och 1x på Topptipset.

Burnley FC Everton FC
7. Burnley FC - Everton FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Burnley - Everton lottas med fördelningen 35-30-35 procent. Jag tar de två mest sannolika tecknen. Men invänta streckfördelningen till strax före spelstopp

Huddersfield Town Blackpool FC
8. Huddersfield Town - Blackpool FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Huddersfield Town gör det ok och en mittenplacering kan nog vara rimligt även när säsongen är slut. Bra insats i Bristol senast. Huddersfield har inte i närheten av samma statistisk kring bollinnehav i år och fokuserar lite mer på poäng kortsiktigt än en långsiktig process som bygger på bollinnehav.

Blackpool Football Club har en utmärkt säsong bakom sig så här långt och trots en tyngre period resultatmässigt har de inte sett så farligt dåligt ut på slutet heller. Studsade tillbaka utmärkt mot Peterborough senast och körde över motståndet då. Har en ganska lång skadelista och Richard Keogh har testat positivt för covid för ett tag sedan. Han kan vara tillbaka här.

Huddersfield har såklart en hyfsad chans här, men streckas just nu kring 59 procent. Oddsmarknaden har den ungefärliga fördelningen 43-29-28 och då väljer jag bort den överstreckade ettan.

Hull City Blackburn Rovers
9. Hull City - Blackburn Rovers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Hull City har kommit ned på jorden en aning nu efter en fantastisk period och gissningsvis kommer de fortsätta vara ett lag som krigar om att få stanna kvar. Bara en poäng mot vardera Reading och Hull och senast blev det torsk mot ett för dagen starkt Nottingham Forest. Manager Grant McCann ska ha testat positivt för covid.

Blackburn Rovers är Championships mest formstarka lag sett till en tabell baserad på de tio senaste matcherna. Åtta segrar, en oavgjord och en förlust (0-7 mot Fulham) är otroligt starkt, speciellt med tanke på att snittåldern i startelvan är ung. Ben Brereton (Diaz) öser in mål och defensiven sitter. Fem raka utan insläppt mål är otroligt bra! Å andra sidan har Blackburn haft en del marginaler med sig i några av dessa matcher och snart smäller det kanske igen.

Blackburn ser jättefina ut, men streckas också lite för hårt. Krysset åker med tidigt.

Luton Town Bristol City
10. Luton Town - Bristol City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Luton Town går ganska bra, men statistiskt sett borde de ha plockat ytterligare 5-6 poäng så här långt. Starkt att plocka poäng av Fulham senast och före det enkel seger i Blackpool. Fick förra veckans match inställd och bör vara taggade här. Gott skadeläge med bara Luke Berry borta.

Bristol City ser inget vidare ut och jag tycker det känns som att defensiven är svag. Det vittnar bland annat fem insläppta i de senaste två matcherna om. Aldrig riktigt nära hemma mot Huddersfield senast trots ett tidigt mål av Andreas Weimann. Han reducerade också på tilläggstid, men däremellan hade Huddersfield stänkt in tre.

Luton hålls som stora favoriter av både oddsmarknaden och stryktipsspelarna. De har naturligtvis en bra chans här, men verkar trivas bättre som underdogs. Jag tar med krysset.

Middlesbrough FC Nottingham Forest
11. Middlesbrough FC - Nottingham Forest Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Middlesbrough är bra sedan managerbytet tidigare i år och spelar enligt Wilders spelsätt nu. Efter fina resultat är den offensiva kvalplatsen mycket nära. Mycket stark insats hemma mot Bournemouth senast och seger 1-0, trots en öppen match och målchanser åt båda hållen. Speciellt i andra halvlek tog Middlesbrough över spelet.

Nottingham Forest visar också toppform och har nu nio raka utan förlust och tre raka segrar. Slog ett likaså formtoppat Hull senast trots underläge i paus. Arsenallånet Jordi Osei-Tutu har varit tillbaka efter skada och gjorde sin andra match mot Hull senast. Han inledde strålande, men slog upp skadan strax före paus och kommer nu saknas i månader. Hans ersättare Alex Mighten skadades också senast och saknas ett bra tag. Forest är starka borta i år med resultatraden 5-4-2.

Jag tycker att Middlesbrough ser något bättre ut än Forest och med tanke på hemmaplansfördelen känns 1x korrekt trots att Forest har varit bra på bortaplan.

Millwall FC Swansea City
12. Millwall FC - Swansea City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Millwall - Swansea lottas med fördelningen 41-27-32 procent. Just nu ser ettan ut att streckas för hårt och då är krysset och framför allt tvåan mycket intressanta. Men invänta streckfördelningen till strax före spelstopp!

Preston North End Sheffield United FC
13. Preston North End - Sheffield United FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Preston - Sheffield U lottas med fördelningen 33-29-38 procent. Just nu ser det ut att streckas ungefär efter den fördelningen och då väljer jag att chansa rejält och lämna tvåan ensam. Med tanke på att jag går på favoriter längre upp måste nästan någon chansspik väljas. Men invänta streckfördelningen till strax före spelstopp!


Spelförslag till Stryktipset på 768 rader:

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1
X
2
2
2
3
1
4
2
5
1
X
6
1
X
2
7
1
2
8
X
2
9
X
2
10
1
X
11
1
X
12
X
2
13
2


Spelförslag till Topptipset på 32 rader:

1
X
2
2
2
3
1
4
2
5
1
X
6
1
X
7
1
2
8
X
2

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.