Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 41

Stryktipset promo
Vi har jackpott på Stryktipset med en mycket intressant och svårlöst kupong på förhand. Kupongmakarna har lämnat bort Manchester City - Burnley för att öka svårighetsgraden. Helt rätt enligt mig.

Veckans singelstreck: Leeds ser ut att gå mot en tung andra säsong och saknar flera nyckelspelare just nu. Trots att Southampton inte vunnit ännu tror jag de har toppchans på lördag och spikar till fina 43 procent just nu.

Veckans helgardering: Huddersfield ska ha god chans hemma mot Hull, men streckas alldeles för hårt. Jag plockar alla tecken och jobbar x2.

Veckans mest överstreckade: Reading streckas just nu till 68 procent hemma mot Barnsley, men oddsmarknaden ger dem bara 44 procents chans. Stort spelvärde i x2 i match 12!

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


Leicester City FC Manchester United FC
1. Leicester City FC - Manchester United FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2 (Stryktipset) / 2 (Topptipset)

Leicester City har börjat ligaspelet sisådär med två segrar, två oavgjorda och tre förluster. Till det ska konstateras att det var ordentlig medflyt i de båda segrarna! Dessutom nyligen förlust borta mot Legia i europaspelet. Tog ledningen med 2-0 borta mot Crystal Palace utan att ha skapat något mer än de två chanserna, men blev smått överkörda i andra halvlek och fick till slut nöja sig med 2-2. Har störts en hel del av skador i inledningen och Evans, Fofana och Ndidi verkar vara fortsatt borta.

Manchester United har mittbacksproblem med Raphael Varane definitivt borta och Harry Maguire mycket tveksam. Gissningsvis blir det Lindelöf och Bailly där bak och det är givetvis inte detsamma. Problem mot Vardy och Ihenacho i Leicesters anfall? United blandar och ger en hel del och Ole Gunnar blir ständigt ifrågasatt trots en fjärdeplats och två poäng upp till Chelsea just nu. Ganska svag insats hemma mot Everton före uppehållet och 1-1. Uselt försvarsspel vid Evertons mål och United räddades av VAR i slutet av matchen. Framåt kryllar det av klasspelare och det kan räcka mot dagens Leicester.

Två lag som inte sett så bra ut än så länge. Jag imponeras inte alls av Leicester just nu och med tanke på att skadeläget är fortsatt tungt får x2 räcka på Stryktipset. På Topptipset går jag ett steg längre och lämnar tvåan ensam.

Brentford Chelsea FC
2. Brentford - Chelsea FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Brentford har inlett säsongen fantastiskt och har bara förlorat en ligamatch än så länge (hemma mot Brighton) och hade fram till segern mot West Ham senast faktiskt vunnit samtliga sex matcher statistiskt (inklusive hemma mot Liverpool). Blytungt avgörande senast mot ett toppat West Ham! Kristoffer Ajer saknades skadad senast och är osäker nu. Vetaly Janelt saknas också. Yane Wissa har målat ordentligt på slutet trots skralt med speltid.

Chelsea är kupongens klart största favorit och ser ju oftast otroligt bra ut. Men då och då tappar de konceptet en aning. Före uppehållet såg det (åtminstone resultatmässigt) något sämre ut med uddamålsförluster mot Manchester City och Juventus och avgörandet mot Southampton kom sent. N'Golo Kanté har saknats ett tag, men kan vara tillbaka här. Blytungt! Däremot är Romelu Lukaku något osäker på grund av skada och Thiago Silva har varit i Sydamerika och startar inte redan på lördag.

Brentford ser ju jättefina ut och ska inte på något sätt underskattas. Men Chelsea bör vara för tunga och hamnar tvåan under 70 procent lämnar jag den ensam i ett av Premier Leagues alla londonderbyn. Det är en svår kupong och då känns det vettigt att spika veckans mest troliga tecken. Just nu gillar alla Brentford och det gör kanske att strecken på tvåan inte drar iväg alltför mycket?

Southampton FC Leeds United
3. Southampton FC - Leeds United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Southampton har sett fina ut under säsongen, men saknar trots det seger så här långt. Störde Chelsea före uppehållet (men förlorade) och var klart bättre än Wolves före det (men förlorade då också...). Före det tog de bland annat poäng mot de båda superlagen från Manchester. Negativt: (1) Har bara gjort fem mål på de inledande sju matcherna. (2) Kapten James Ward-Prowse, som inte missat en ligamatch sedan säsongen 2018/19, är avstängd.

Leeds United har en tung andra säsong i högstaligan och jag tror att de kommer få slita hela säsongen denna gång. Tog säsongens första seger precis före uppehållet, men Watford är inget vidare så jag ger inte den segern alltför mycket vikt. På lördag har Leeds ett jätteavbräck i Raphinha, som är i Sydamerika med Brasilien (han är inte confirmed out, men spelade 71 minuter för Brasilien i morse och kan naturligtvis inte spela). Saknar dessutom Luke Ayling och Patrick Bamford och kanske Kalvin Phillips.

Leeds ser inget vidare ut och saknar flera nyckelspelare. Southampton är bättre än resultaten visat. Gott spelvärde i singelettan till just nu 42 procent.

Aston Villa Wolverhampton Wanderers FC
4. Aston Villa - Wolverhampton Wanderers FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Aston Villa har en mycket namnkunnig trupp och jag tycker att de bygger klokt. Spelare som Watkins, Ings, McGinn, Luiz, Buendia, Martinez med flera håller enligt mig hög PL-klass. Men backlinjen håller kanske inte riktigt samma klass. Kan de stå emot Wolves ibland frejdiga offensiv? Och blir Douglas Luiz och Emiliano Martinez spelklara efter att ha varit i Sydamerika och spelat i morse? Omöjligt!?

Wolverhampton Wanderers började säsongen bra, men hade extrema marginaler mot sig. Före uppehållet tog de dock två viktiga segrar och hade dessutom lite medflyt istället. Anfallsparet ser jättestarkt ut, men nu har Raul Jimenez varit i Mellanamerika och Hee-Chan Hwang i Asien under landskampsuppehållet. De var strålande mot Newcastle senast, men är kanske slitna nu? Båda ska åtminstone vara tillbaka i England. Woles släpper in få mål och trots att båda lagen sällan kryssar tror jag inte det är omöjligt att derbyt slutar 0-0 eller 1-1.

Derby och jag har krysset som utgångstecken. Trots att jag tycker att Villa är utmärkta garderar jag med tvåan som är betydligt mer intressant till omkring 20 procent än Villa till omkring 55. Med stor plånbok hade jag helgarderat direkt.

Norwich City FC Brighton & Hove Albion FC
5. Norwich City FC - Brighton & Hove Albion FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Norwich City har inlett säsongen under all kritik, men spelschemat har varit mördande och senast mot Burnley visade de att de kan kriga till sig poäng i Premier League. I andra halvlek kändes de till och med bättre än motståndarna. Todd Cantwell har missat några matcher på grund av "personliga skäl" på slutet. Om han är åter ger det en kreativitet som Norwich annars saknar. Mathias Normann är ytterligare en kreatör som är något osäker, men han ser ut att vara redo. Cristoph Zimmermann kan också vara tillbaka.

Brighton & Hove Albion har inlett säsongen strålande, men - till skillnad från förra säsongen - har de haft en hel del medstuds i inledningen av säsongen. Mot Arsenal före uppehållet var de i och för sig jättebra och ska vara missnöjda med 0-0. Stjärnan Yves Bissouma har saknats ett tag på grund av skada, men han har också gripits av polis efter misstänkta idiotier. Det snackas om att han ska vara spelklar på lördag, vilket kan tyckas tveksamt. A andra sidan är jag inte ett dugg inläst på fallet.

Brighton är bra. Norwich har inlett svagt. Trots det väljer jag 1x här. Gissningsvis kommer Brighton spelas till över 60 procent och kan vi få bort så många kuponger blir det ett enkelt val att plocka bort tvåan.

Blackburn Rovers Coventry City
6. Blackburn Rovers - Coventry City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Blackburn Rovers har inlett lite sådär lagom med fyra segrar, fyra oavgjorda och tre förluster. Kommer från dubbla bortaförluster, men på hemmaplan har det sett betydligt bättre ut, bland annat efter 5-1 mot Cardiff i den senaste hemmamatchen. Har ett stort avbräck nu i att anfallsstjärnan Ben Brereton Diaz varit i Sydamerika och startat tre matcher för Chile. Han kommer inte till spel på lördag.

Coventry City har inlett säsongen på ett alldeles utmärkt sätt och ligger otroligt nog trea i tabellen just nu. Jag tror dock inte att de kommer sluta topp sex och än så länge är nästan samtliga poäng inspelade på hemmaplan. Borta är de ett helt annat djur och där är Blackpool det enda lag de lyckats besegra. Jag tror inte att de räcker till seger på Ewood Park heller.

Etta och kryss känns som ett bra lås.

Bristol City AFC Bournemouth
7. Bristol City - AFC Bournemouth Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Bristol City är inte lika dåliga denna säsongen som de avslutade den förra, men statistiskt sett har de överpresterat och jag tror att de kommer dala i tabellen efterhand. Än så länge har de vunnit sina matcher på bortaplan och kryssat på hemmaplan. Jag tror inte att de blir mer än kryss på lördag heller.

AFC Bournemouth toppar tabellen efter sju segrar, fyra oavgjorda och inte en enda förlust så här långt. Jag tjatar vidare om att jag tycker att de ha en trupp byggd för Premier League och de kommer troligen kriga om uppflyttning ända in i maj, men de har haft en del flyt med sig än så länge. Vann, med lite tur, med 2-1 i regnvädret mot Sheffield United före uppehållet. Solanke och Billing hittade som så ofta målet då. Före det fick de bara 0-0 i Peterborough, men var bättre än motståndarna. David Brooks har nyligen diagnosticerats med cancer. All bättring!

Kryss och två bör räcka.

Huddersfield Town Hull City
8. Huddersfield Town - Hull City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2 (Stryktipset) / 1X (Topptipset)

Huddersfield Town har gjort det bra så här långt och ligger sjua efter fem segrar, två oavgjorda och fyra förluster. Två matcher med poäng före uppehållet, men mot Luton hade de lite flyt som lyckades hålla nollan. Hudds skapade nästan ingenting då och Luton skapade flera halv- och helchanser som de skulle kunna ha förvaltat på ett bättre sätt. Jag är inte såld på Huddersfield.

Hull City är inget vidare, speciellt inte på bortaplan där de bara vunnit i säsongsinledningen, och de kom till matchen mot Middlesbrough före uppehållet med en sorglig resultatrad. Segern då efter två ganska sena mål bör ha gett lite råg i ryggen.

Hull är inget vidare, men här ser Huddersfield ut att streckas till 70 procent och då tycker jag att både krysset och tvåan blir jätteintressanta (oddsmarknaden ger Hudds cirka 47 procent). Jag vågar inte plocka bort ettan helt (den är ganska trolig) och helgarderar därmed. På Topptipset får jag nöja mig med 1x.

Middlesbrough FC Peterborough United
9. Middlesbrough FC - Peterborough United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Middlesbrough borde vara ett lag för övre halvan, men än så länge har de allt annat än imponerat över säsongen. Fyra förluster på de senaste sex matcherna och förlusterna har kommit mot Coventry, Blackpool, Reading och (senast) Hull. Uselt! Med stor skadeoro och allmän dålig form är Boro till 72 procent just nu bara att gardera (oddsmarknaden ger dem 53 procent). Helst med alla tecken. Jag får nöja mig med krysset.

Peterborough United kommer att behöva slita för kontraktet och har minst antal inspelade poäng i The Championship så här lång (Derby ligger efter i tabellen, men har ju fått poängavdrag). Men de är inte usla och krigar och sliter hela tiden. Lyckades bland annat slita till sig 0-0 hemma mot Bournemouth näst senast. På bortagräs har det varit värre. Fem raka förluster och målskillnad 3-16 imponerar naturligtvis inte.

Etta och kryss med motivering ovan!

Millwall FC Luton Town
10. Millwall FC - Luton Town Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X

Millwall FC är svårslagna och har bara förlorat två matcher än så länge. Men de har inte vunnit speciellt mycket heller. Raden 3-6-2 visar varför, mer än hälften av matcherna så här långt har slutat oavgjort. Dock segrar på slutet efter två gånger 1-0 i jämna matcher. Det sprudlar inte om Millwall...

Luton Town är bra och liksom Millwall svårslagna. Raden 3-5-3 är snarlik och Luton kryssar alltså också en del. Något bättre än Huddersfield senast trots 0-0 och före det körde de fullständigt över poplaget Coventry. Dessförinnan förlust i Bournemouth, men Luton var minst lika bra i spelet! Luton har allmänt bra underliggande stats så här långt.

Två kryssglada lag som dessutom har en hel del inbyggd rivalitet mellan varandra. Målsnålt och 0-0 eller 1-1? Jag chansar på singelkrysset.

Nottingham Forest Blackpool FC
11. Nottingham Forest - Blackpool FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Nottingham Forest är ett helt annat lag sedan Chris Hughton fick lämna. Steven Reid tog först över och ersattes snart av Steven Cooper (ex Swansea) och sedan dess har Forest tre segrar på bortaplan och en oavgjord hemma. Det finns en underliggande kvalitet i truppen och det har verkligen visat sig i resultaten. Det underliggande spelet har varit bra, men inte lika övertygande som resultaten och jag gissar att den initiala euforin lägger sig snart. Men att Steve & Steve har fått fart på spelarna i Nottingham Forest och jag tror inte segertåget stoppas mot ett ganska svagt Blackpool, som dock visar god form de också.

Blackpool ser resultatmässigt precis lika bra ut som Forest med tre segrar och en oavgjord de senaste fyra matcherna. Jag tycker dock att motståndet varit ganska svagt och mot Blackburn senast hade de en hel del flax som gick iväg med alla poängen. Jag tror att det tar stopp nu för Blackpool.

Spelvärd etta upp till åtminstone 57 procent och jag spikar! Just nu till 53 procent.

Reading Barnsley FC
12. Reading - Barnsley FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Reading har trots skador på flera nyckelspelare lyckats vända sin svaga form och vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Men det underliggande statistiken har inte varit alls lika imponerande och jag tycker att Reading ser ut att bli otroligt överstreckade på lördag. Just nu (fredag morgon) streckas de till 67 procent medan oddsmarknaden ger den 44 procents sannolikhet! I den senaste segern (imponerande 1-0 borta mot Cardiff) var antalet registrerade målchanser 27 för Cardiff och 2 för Reading.

Barnsley Football Club ser ut att gå en mycket tung säsong till mötes och nu ligger de under nedflyttningsstrecket med åtta inspelade poäng på de inledande elva matcherna (rad 1-5-5). Tung förlust hemma mot Millwall senast efter att bortalaget fått in 1-0 i den 89:e minuten. Det underliggande spelet har inte varit lika uselt som resultaten och så som strecken ligger nu är det bara att spela x2.

Reading kan absolut vinna här, men till streckprocenten 68-19-13 just nu (oddsmarknaden: 44-29-27) kan jag inte ta med ettan.

Sheffield United FC Stoke City
13. Sheffield United FC - Stoke City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Sheffield United har en tung säsong även i år och efter att till synes vara på kraftig uppgång har de nu två raka förluster borta mot Middlesbrough och Bournemouth. Men The Blades var inte chanslösa i någon av matcherna och jag gissar att de kommer fortsätta klättra upp mot de offensiva kvalplatserna.

Stoke City har jag trott på hela säsongen och de ser ut att vara på riktigt i år med en fjärdeplats än så länge. I de fyra senaste tävlingsmatcherna har de tre segrar och en oavgjord, inklusive en stark seger borta mot Watford i cupen och 1-0 hemma mot West Brom senast. Nick Powell var skadad en period, men är nu tillbaka med besked. Mål i varje match de fyra senaste! Stoke ska alltså inte underskattas, men är trots allt ett annat lag borta än hemma.

Jag är livrädd för Stoke här, men jag tror att hemmaplansfördelen kan fälla avgörandet och nöjer mig med 1x. Som det ser ut just nu är ettan spelvärd till 41 procent.


Spelförslag till Stryktipset på 768 rader:

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1
X
2
2
2
3
1
4
X
2
5
1
X
6
1
X
7
X
2
8
1
X
2
9
1
X
10
X
11
1
12
X
2
13
1
X


Spelförslag till Topptipset på 32 rader:

1
2
2
2
3
1
4
X
2
5
1
X
6
1
X
7
X
2
8
1
X

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
1000 kr riskfritt spel
9.2
18+ Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se
100% riskfritt upp till 500 kr
9.2
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
8.9
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
100% upp till 5000 kr
9.3
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Syndikatet
 • 50
  andelar
 • 400 kr
  per andel
 • 15:59
  lördag
Syndikatet
Syndikatet
Expert på 1x2.se
Syndikatets stora system
Andelsspel av Syndikatet
 • 50
  andelar
 • 200 kr
  per andel
 • 15:59
  lördag
Syndikatet
Syndikatet
Expert på 1x2.se
Syndikatets lilla system
Andelsspel av Gsonbetting
 • 50
  andelar
 • 100 kr
  per andel
 • 15:59
  lördag
Gsonbetting
Gsonbetting
Expert på 1x2.se
Tas ut i sändningen
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya oddsbonusar

Hajper

1000 kr riskfritt spel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se
Snabbare

100% upp till 5000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
ComeOn!

300% upp till 750 kr

Fyrdubbla din insättning

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se