Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 35

Stryktipset promo
Stryktipsformen är fortsatt god och på förra veckans förslag blev det elva rätt efter att alla fyra singelstreck satt (inklusive två singelkryss). På en omgång med nästan miljonen i utdelning får det anses godkänt, men det stör naturligtvis en del att missarna satt på favoriterna Leicester och Huddersfield där jag försökte vara lite för smart.

Denna vecka har vi landslagsfotboll och då är det alltid risk för låg utdelning. Jag väljer att singla fyra favoriter men garderar samtidigt Ryssland, Irland, Serbien, Sollentuna och Almeria. Missar några av dessa finns det chans för sexsiffrigt.

Observera att flera spelare har testats positivt för Covid-19 i Trollhättans trupp. Lottas matchen är tvåan mycket trolig.

Veckans singelstreck: Skottland ska bara slå ett svagt Moldavien hemma. Spik trots att den streckas till över 80 procent.

Veckans helgardering: Ryssland åker till Cypern och ska naturligtvis bara vinna. Men jag har ingen bra känsla och Cypern borta är ingen jättelätt match. Helgardering och hemmalagsjobb på Stryktipset.

Veckans mest överstreckade: Kupongen har inte riktigt satt sig ännu och än så länge hittar jag inget tecken som skriker överstreck. Pass än så länge.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


Ukraina Frankrike
1. Ukraina - Frankrike Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Ukraina har inlett kvalspelet med fyra raka kryss! De inledde med ett starkt 1-1 i Frankrike i mars. Men därefter blev det 1-1 också hemma mot Finland och Kazakstan, inte lika starkt. Visade därefter i EM att det finns en hel del kvalitet i laget (även om de inte imponerade något speciellt), men i onsdags var det dags för VM-kval igen och då fick de bara 2-2 i Kazakstan. Var det bättre laget då och såg ut att få in ett sent segermål på tilläggstid när tjugoårige Danylo Sikan grötande in bollen, men lyckades därefter släppa in 2-2 i matchens slutsekunder. Svagt! Målvaktsbekymmer gör att 37-årige Andrij Pyatov stod senast. Nu är dessutom superstjärnan Oleksandr Zinchenko avstängd efter ett gult kort senast. Ett jätteavbräck! Andriy Shevchenko har lämnat tränarbänken.

Frankrike har kanske världens bästa trupp, men får inte alltid till det ändå. Floppade (med Frankrikes mått mätt) i EM och i onsdags fick de bara 1-1 hemma mot Bosnien-Hercegovina. Stördes av en utvisning på Jules Kounde då, men Frankrike ska ju leda över Bosnien redan i paus och svarade för en svag insats. Ännu är det ingen ko på isen för gruppsegern, men behöver en seger här för att inte ge Finland och Ukraina chansen.

Ukraina behöver en seger här efter alla oavgjorda. Men jag gissar att de saknar för viktiga spelare och singlar tvåan. Men stiger den till 65-70 procent någonting garderar jag direkt. Frankrike är inte riktigt att lita på.

Lettland Norge
2. Lettland - Norge Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Lettland är ingen höjdarnation när det kommer till landslagsfotboll, men har åtminstone tagit fyra poäng så här långt i gruppspelet efter seger mot ännu mindre Gibraltar senast och 3-3 borta mot självaste Turkiet i mars. Segern mot Gibraltar kom efter två sena mål, inte speciellt imponerande alltså. Mittbacken Antonijs Cernomordijs efter sitt gula kort senast.

Norge har något mycket intressant på gång med ett par världsspelare och någon ytterligare på väg uppåt. Men det är inget världslag på alla positioner och kanske har många (mig inkluderat) hypat dem lite för mycket. Knep 1-1 hemma mot Nederländerna i onsdags och med raden 2-1-1 har de gett sig chansen att tävla om en VM-plats. Erling Braut Haaland på topp ska räcka mot ett lag som Lettland.

Norge blir säkert stenhårt streckade här, men Lettland ska vara för svaga. Jag spikar.

Slovakien Kroatien
3. Slovakien - Kroatien Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Slovakien är obesegrade så här långt i VM-kvalet, men tre oavgjorda på fyra matcher gör att de än så länge bara ligger trea i gruppen, en poäng efter Ryssland och lördagens motståndare Kroatien. Oavgjort borta mot Slovenien i onsdags i en ganska jämn match. Slovakien har ett ok landslag och viker sällan ned sig, men saknar enligt mig spets.

Kroatien är betydligt mer namnkunnigt än Slovakien, men jag tycker de ser ut att vara lite på nedgång efter att ha varit i VM-final 2018 (även om de gjorde ett godkänt EM). Fick 0-0 i Ryssland i onsdags, inte så pjåkigt. Luka Modric har skadebekymmer och saknades då och ska vara borta här också.

Kroatien är betydligt bättre än Slovakien i grunden så x2 får räcka.

Cypern Ryssland
4. Cypern - Ryssland Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2 (Stryktipset) / X2 (Topptipset)

Cypern ligger i botten av gruppen, men med fyra inspelade poäng har de lika många som Malta och Slovenien. Costas Soterou filmade till sig en utvisning i Malta senast (saknas därför nu) och därefter smällde malteserna in tre baljor. Annars har Cypern tagit sina poäng på hemmaplan (1-0 mot Slovenien och 0-0 mot Slovakien).

Ryssland spelade 0-0 hemma mot Kroatien senast och toppar nu gruppen tillsammans med kroaterna. Spelade inget vidare då och Ryssland färgar inte riktigt för tillfället. Kan ha problem framåt i och med att Artem Dzyuba saknas just nu.

Jag tror inte Cypern är chanslösa här. Krysset är självklarhet på min kupong och får plats på Topptipset. På Stryktipset chansar jag med ettan också, just nu till 14 procent.

Irland Azerbajdzjan
5. Irland - Azerbajdzjan Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Irland ska inte vara ett så dåligt landslag som poängsamlandet indikerar. I onsdags var det synd om dem, trots att de var tillbakatryckta i Portugal ledde de till den 89:e minuten när Ronaldo kvitterade och sedan avgjorde på tilläggstid. Båda målen kom på nick. Hur påverkar det moralen i Irland? Före det uddamålsförluster mot Serbien och Luxemburg i kvalspelet. Truppen består mest av bänkspelare i Premier League och killar i de lägre engelska divisionerna, men också Josh Cullen som är ordinarie på Anderlechts mittfält. Nu ska Irland föra spelet igen, något de inte varit speciellt lyckosamma med de senaste åren.

Azerbajdzjan har, liksom Irland, noll inspelade poäng så här långt efter tre uddamålsförluster. De första två kom mot Portugal och Serbien och är inte mycket att säga något om, men i onsdags blev det förlust i Luxemburg (som i och för sig inte ser sp tokiga ut). Azerbajdzjan är inte så tokiga, men räcker inte riktigt till.

Irland ska naturligtvis bara vinna här, men de har ofantligt svårt att avgöra matcher. Krysset till strax över 20 procent är intressant.

Israel Österrike
6. Israel - Österrike Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Israel har fina offensiva spelare i Munas Dabbur och Eran Zahavi och har inga problem att hitta målet framåt. Speciellt är Zahavi vass och han måste ha ett av världens bästa målsnitt de senaste sju/åtta säsongerna (i svaga ligor, men ändå). Israel har inlett kvalspelet ok med segrar mot svaga Moldavien och Färöarna, oavgjort mot ganska bra Skottland och förlust mot riktigt bra Danmark. Nu blir det ganska tufft motstånd igen.

Österrike har ett ganska starkt landslag och bör komma utvilade till Israel efter att ha spelat mot Moldavien senast, bland annat med David Alaba på bänken nästan hela matchen (men segern satt faktiskt ganska hårt inne). Har, liksom Israel, sju inspelade poäng än så länge med likadana resultat som israelerna (segrar mot blåbären, oavgjort mot Skottland och förlust mot Danmark), men ska vara ett något bättre lag på pappret. Israel borta är ingen lätt match dock. Det ser ut att bli ganska varmt i Haifa på lördag, men inte alltför farligt.

Österrike är bättre i grunden, men borta mot Israel tror jag det kan bli tufft och väljer att chansa på 1x. Kan vi få ettan till 25 procent eller lägre vid spelstopp?

Skottland Moldavien
7. Skottland - Moldavien Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Skottland har ett ganska intressant landslag på gång med nästan idel Premier League-spelare och flera relativt unga stjärnor. De gjorde ett helt ok EM och var egentligen inte sämre än motståndarna då. Lider av att flera av de största är vänsterbackar och i matchen mot Danmark i onsdags fick Andy Robertson (Liverpool) agera högerback istället. Danmark blev för svåra och nu behöver Skottland tre poäng för att inte halka efter Israel och Österrike. Scott McTominay (Man United) saknas denna samling och det är naturligtvis ett bakslag.

Moldavien är otroligt svaga och ett av Europas sämsta landslag. Lyckades spela till sig en poäng hemma mot Färöarna, men var inte bättre än motståndarna då. Utöver det klara förluster mot de mer namnkunniga motståndarna. Gjorde dock en ganska bra insats mot Österrike senast och släppte bara två mål, ett under tilläggstid i första och ett under andra halvlek.

Moldavien ska bara vara för dåliga för Skottland. Trots att ettan troligtvis streckas till över 80 procent spikar jag.

Serbien Luxemburg
8. Serbien - Luxemburg Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Serbien är inte ett lag att hålla hårt i när det blåser. Den högsta nivån är hög och de kan spela jämnt mot alla landslag i världen, men går det emot tar de ibland tvärstopp. Har gjort ett bra kval med uddamålssegrar mot Irland och Azerbajdzjan och kryssat mot Portugal. Kommer utvilade nu efter att ha träningsmatchat mot Qatar i onsdags.

Luxemburg ser bättre ut än någonsin och står just nu med sex inspelade poäng efter tre matcher. Detta efter en seger i Irland i mars och en ny i onsdags hemma mot Azerbajdzjan. Tar de poäng här också så kan de börja drömma om andraplatsen. Farliga i omställningarna och det kan passa bra på lördag.

Grundettan garderas med kryss.

IF Sylvia Hudiksvalls FF
9. IF Sylvia - Hudiksvalls FF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

IF Sylvia har stabiliserat sig med talangerna från IFK Norrköping som en stark stomme. Kommer från förlust borta mot omöjliga Brommapojkarna och ett ganska bra 2-2 i Umeå. På hemmaplan visar de storform och har tre raka ligasegrar och till det två cupvinster.

Hudiksvalls FF går trögt och nu ligger nedflyttningsplatserna farligt nära. Fyra raka förluster nu och de kommer till Norrköping med fyra avstängda spelare, bland annat bästa målskytten Cihan Sener. Med tanke på att Hudik har problem med målskyttet även med honom på planen får de problem här.

Sylvia ska ha en bra chans här och oddsmarknaden ger dem över 70 procents chans. Singeletta!

Sollentuna FK Täby FK
10. Sollentuna FK - Täby FK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Sollentuna Fotbollsklubb är ett mittenlag i norrettan som antingen vinner eller förlorar, resultatraden just nu är 7-3-8, men på hemmaplan är de svaga än så länge (rad 2-3-3). Visar god form och spelar målrika matcher.

Täby FK inledde säsongen ordentligt svagt, men har spelat upp sig på slutet och har två segrar och en oavgjord på de senaste tre matcherna. Bra insats hemma mot Örebro Syrianska senast. Täby är svaga borta, men den här gången slipper de åtminstone resa.

Norrortsderby där Sollentuna bör vara favoriter, men Täby ska inte underskattas. Jag hade gärna helgarderat här, men tvingas välja sida och fegar då med 1x.

Lunds BK FC Trollhättan
11. Lunds BK - FC Trollhättan Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Lunds BK räcker inte riktigt till för att kriga kring toppskiktet i år och det är bortaspelet som är för dåligt. Sju inspelade poäng på nio bortamatcher är för dåligt. På konstgräset på Centrumplanen på Klostergården är de däremot otroligt starka och har sex segrar, tre oavgjorda och inte en enda förlust. Till det imponerar 25 mål framåt på dessa matcher.

FC Trollhättan är ett av söderettans bästa lag och ligger just nu tvåa med lika många inspelade poäng som ettan Oskarshamn. Offensiven är vass och under normala omständigheter hittar Trollhättan alltid målet. Men nu är det inte normala omständigheter. Det rapporteras om ett covidutbrott i truppen och frågan är med vilket lag de kan ställa upp på lördag (om det blir match alls).

Här finns det stor risk för lottning med tanke på sjukdomsutbrottet hos bortalaget. Blir det lottning har tio tidningar fördelningen 1-0-9 och då är det bara att spika tvåan. Blir det inte lottning ska ettan vara vettig. Med tanke på att vi inte har status klart i nuläget väljer jag ettan och tvåan just nu, men läs på inför imorgon!

UD Almería Málaga CF
12. UD Almería - Málaga CF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

UD Almería, kom fyra i ligan förra säsongen, men misslyckades kvala upp till La Liga. Nya tag igen och de har börjat säsongen bra med segrar mot Cartagena och Real Oviedo. Därefter förlust som favoriter borta mot Amorebieta, men då förstördes matchen av en tidig utvisning på mittfältaren Lucas Robertone. Har en stark offensiv i unge belgaren Largie Ramazani och storskytten Umar Sadiq från Nigeria. Med 61 mål framåt förra säsongen var det vara serievinnarna Espanyol som hittade målet fler gånger. Oddsmarknaden håller just nu Almeria som andrafavorit att ta hem seriesegern.

Málaga CF är obesegrade så här långt, men med två oavgjorda har de ändå bara fem poäng inspelade på de inledande tre matcherna. Seger hemma mot Alcorcon senast betyder naturligtvis mycket. Sen utvisning för mittfältaren Alberto Escassi då och han är avstängd nu, ett avbräck! Málaga tippas bli ett mittenlag i år.

Andalusienderby där Almeria ska vara klara favoriter. Men krysset får plats på kupongen.

SD Eibar CD Leganes
13. SD Eibar - CD Leganes Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

SD Eibar trillade ned i andraligan efter att ha slutat jumbo i La Liga ifjol. Började säsongen svagt med förlust i Huesca och därefter som klara favoriter mot Ponferradina hemma. Men i båda matcherna dominerade de spelet och speciellt i den andra borde de tagit poäng. Viktig seger i Burgos senast efter ett ganska sent avgörande.

CD Leganes slutade trea ifjol, men missade i kvalspelet mot Rayo Vallecano. I år har det börjat tyngre med två uddamålsförluster och bara 0-0 hemma mot Burgos trots att motståndarna fick en utvisning redan efter 19 minuter. Måste helt enkelt höja spelet snarast.

Två lag med sikte på upplyftning. Hemmaplansfördelen gör att jag väljer 1x, men tvåan ska med på stora system.


Spelförslag till Stryktipset på 768 rader:

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1
2
2
2
3
X
2
4
1
X
2
5
1
X
6
1
X
7
1
8
1
X
9
1
10
1
X
11
1
2
12
1
X
13
1
X


Spelförslag till Topptipset på 32 rader:

1
2
2
2
3
X
2
4
X
2
5
1
X
6
1
X
7
1
8
1
X

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1250 kr
9.2
Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas.
9.3
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
9.9
18+ år - Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Endast 1x omsättningskrav. stodlinjen.se - spelpaus.se - Spela ansvarsfullt.
100 kr riskfritt spel
9.2
18+ Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se
Få 100 kr gratisspel
9.8
18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya bettingsidor

Expekt

100 kr extra

endast 1x omsättning

Hämta bonus
18+ år - Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Endast 1x omsättningskrav. stodlinjen.se - spelpaus.se - Spela ansvarsfullt.
10bet

100% upp till 100 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya spelare. Insättning + bonus måste omsättas inom 60 dagar. Minst odds 1.80 på singelspel eller 1.40 på kombinationsspel. Regler & villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 100 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se