Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 33

Stryktipset promo
Den engelska fotbollen har kommit en bit in i säsongen och det börjar möjligen gå att se några indikationer hur lagen kommer prestera. Men det är fortfarande tidigt och odds- och stryktipsspelarna värderar kanske inledningarna lite för hårt. Det försöker jag dra nytta av.

Helengelskt på kupongen igen och på förhand tycker jag att det är riktigt lurigt där mer eller mindre alla förhandsfavoriter streckas hårt. Jag vaskar några hemmafavoriter i Premier League och helgarderar Bournemouth-Arsenal i jakten på rader som kan ge vettig utdelning.

Veckans singelstreck: Naturligtvis trist att reka en lottad match som veckans singelstreck, men jag gissar att vi får spelvärde på ettan i Coventry - Huddersfield och med tanke på att den har 50 procents sannolikhet blir det spik.

Veckans helgardering: Arsenal ser ganska bra ut, men hypen är lite för stor i min bok. Jag tar alla tecken i Bournemouths hemmamatch mot The Gunners och jobbar hemmaskräll.

Veckans mest överstreckade: Jag gillar mycket av det jag sett i Crystal Palace, men nu ser de ut att streckas alltför hårt hemma mot Aston Villa. Oddsmarknaden ger ettan ca 38 procent, men den ser ut att streckas nära 50!

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


AFC Bournemouth Arsenal FC
1. AFC Bournemouth - Arsenal FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2 (Stryktipset) / X2 (Topptipset)

AFC Bournemouth har bottentippats, men inledde säsongen strålande med 2-0 hemma mot Aston Villa efter ett tidigt mål av Jefferson Lerma och ett sent av Kieffer Moore. De hade dock en del marginaler med sig. Därefter blev det storstryk borta mot Manchester City. Inte mycket att säga något om... Bournemouth har inte värvat något speciellt, men å andra sidan värvades det kraftigt i vintras och de får förlita sig till stommen som tog dem till Premier League. Där finns målskytte och tyngd i Solanke och Moore och från mittfältet trycker Billing på med ännu mer fysik.

Arsenal ser ut att vara något på spåren, men samtidigt tycker jag att det är lite tröttsamt med alla experter som drar slutsatser så här tidigt in på säsongen. Strålande start mot Crystal Palace, men i perioder tycker jag att Palace var lika bra. Bra insats mot Leicester, men de släppte ju trots allt in två mål. Gabriel Jesus skulle kunna vara en perfekt matchning!

Arsenal är bra, men kanske inte riktigt lika bra som alla vill få det just nu. Alla tecken och skrälljobb på Stryktipset. På Topptipset får jag nöja mig med x2.

Crystal Palace FC Aston Villa
2. Crystal Palace FC - Aston Villa Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Crystal Palace var helt ok mot Arsenal i premiären trots att de inte fick låna bollen i inledningen av matchen. Därefter 1-1 i Liverpool och Palace visar att de har klass även om de hjälptes av en utvisning. Eberechi Eze och Wilfried Zaha hittar varandra mer och mer. Cheick Doucoure ser ut att bli ett bra tillskott på mittfältet.

Aston Villa hade lite otur när de föll i premiären, men 0-2 mot Bournemouth imponerar inte. Därefter lite tur hemma mot Everton istället (Everton skapade två heta lägen i slutet), men segern var rättvis. Ollie Watkins assisterade till båda målen och det andra var snyggt.

Ettan blir överstreckad och för att få till en vettig kupong "tvingas" jag vaska i nuläget. Palace är svårbesegrade på Selhurst Park, men streckas ettan nära 50 procent är den riktigt ful.

Everton FC Nottingham Forest
3. Everton FC - Nottingham Forest Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Everton inleder säsongen på samma sätt som stora delar av den förra, det vill säga svagt. Två förluster och ganska svaga insatser på de inledande matcherna, men förlusterna har i och för sig varit med uddamål i båda matcherna. Det är tunt med anfallare i truppen och med Dominic Calvert-Lewin skadad har det ryktats om att det finns intresse för förvärv, bland annat hade Oskar Kiisk info om intresse för Viktor Gyökeres.

Nottingham Forest har ju roterat truppen ordentligt sedan uppflyttningen. Många är tveksamma till det (mig inkluderat), men de hade faktiskt inte speciellt mycket val med tanke på att de hade flera spelare på lån förra säsongen. Det har fortsatt värvats den senaste veckan, Remo Freuler är en tung värvning från Atalanta. Cheikhou Kouyate och Emmanuel Dennis är också klara och nu snackas det om att Morgan Gibbs-White är klar för en halv miljard... Houssem Aouar (Lyon) ska också vara på ingång. Forest inledde säsongen svagt mot Newcastle, men studsade tillbaka med en viktig seger i hemmapremiären mot West Ham. Behöver tid att få ihop laget?

Med tanke på Evertons offensiva bekymmer chansar jag med krysset och tvåan.

Fulham FC Brentford
4. Fulham FC - Brentford Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Fulham har inlett starkt som nykomlingar. Först skrällde de till sig 2-2 hemma mot Liverpool efter två mål av Aleksandar Mitrovic och därefter blev det 0-0 börta mot Wolves efter att samme Mitrovic missat straff med tio minuter kvar.

Brentford inledde säsongen ganska bra med att vända 0-2 till 2-2 borta mot Leicester. Därefter körde de fullständigt över ett uselt Manchester United efter 4-0 i första halvlek. Fortsätter att bygga metodiskt och Mikkel Damsgaard kan nog bli ett kanonförvärv på sikt. Men blir de överbetrodda nu efter den senaste insatsen?

Derby i västra London! Utgångskrysset garderas med ettan som jag gissar blir något mer spelvärd än tvåan.

Leicester City FC Southampton FC
5. Leicester City FC - Southampton FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Leicester City är svårbedömda i nuläget. Det ryktas om flera av deras spelare (snack om Wesley Fofana till Chelsea bland annat), men än så länge är truppen faktiskt ganska stark även om ekonomin inte tillåtit nyförvärv. Spelar underhållande, men defensiven svajar. Bättre än Brentford i en timme, men släppte två bollar sista halvtimmen. Två mål framåt mot Arsenal är bra, men fyra bakåt inte lika vasst. Nu ska Harvey Barnes vara redo för spel.

Southampton ser ganska tunna ut och de värvar ungdomar för framtiden, men risken är att det i nuläget blir lite för junioraktigt. Räckte inte alls till mot Tottenham trots att James Ward-Prowse gav dem en tidig ledning. Underläge mot Leeds, men starkt att vända till 2-2 på slutet.

Här finns goda möjligheter till en målrik match. Jag tror och hoppas att Leicester ska få till det defensvia spelet och åsnespikar ettan trots att den blir överstreckad. Jag tror att många smarta spelare vaskar eller garderar ettan och då kan den möjligen bli en vettig spik trots att den är riktigt överstreckad när alla spelade rader sammanfattas.

Burnley FC Blackpool FC
6. Burnley FC - Blackpool FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X

Burnley inledde med att spela fint och vinna premiären i Huddersfield och blev uppskrivna. Men därefter har de spelat 1-1 hemma mot Luton, förlorat borta mot Watford och bara fått 1-1 hemma mot Hull senast. Men både mot Watford och framför allt Hull var de det bättre laget och skapade flest chanser. Svårt att göra mål så här långt alltså och det ser ibland lite uddlöst ut. Ketchupeffekt eller fortsatt så på lördag?

Blackpool har två segrar och två förluster så här långt, men jag tycker inte att spelet direkt imponerar och två mål framåt är inget vidare. Ingen välspelad match från något av lagen i segern borta mot QPR senast, men en bortaseger imponerar ju på något sätt.

Här finns det risk att det blir målsnålt om inte Burnley plötligt hittar målet. Ettan ser ut att överstreckas och med tanke på det tar jag en favorit i repris och vaskar en favorit genom att spika krysset till under 20 procent på Stryktipset. Både 0-0 och 1-1 är relativt troliga resultat.

Coventry City Huddersfield Town
7. Coventry City - Huddersfield Town Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Coventry City - Huddersfield Town lottas till 50-27-23 procent.

I sådana lägen vågar stryktipsspelarna inte spika favoriten och jag gissar att vi kan få spelvärde på ettan. Spik upp till 52-53 procent någonting! Vid gardering tar jag helt enkelt det tecknet som ger störst spelvärde på lördag.

Preston North End Watford FC
8. Preston North End - Watford FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Preston North End har jag småhypat i inledningen av säsongen och jag ger mig delvis rätt trots att de bara vunnit en match. Samtidigt är de obesegrade så här långt, mest beroende på att de har svårt att gära mål. Eller vad sägs om 0-0 i Wigan (jämn match), 0-0 hemma mot Hull (Preston överlägsna i spelet), seger med 1-0 i Luton (Luton skapade mer) och senast 0-0 hemma mot Rotherham (storspel av Viktor Johansson i Rotherhams mål)? Målskillnad 1-0 totalt alltså! Kuriosa: Preston är den enda klubb som spelat i "The Football League" alla säsonger sedan 1888.

Watford har en stark trupp för andraligan, men tappade Emmanuel Dennis till Nottingham Forest efter att han spelat de två inledande matcherna och det ryktas om flera av de offensiva stjärnorna. Det har gett ytterligare offensiv plats för Ken Sema och han stod för mål eller assist i 1-1-matchen mot Birmingham senast (skott som möjligen styrdes in...). Svagt resultat då, men Watford skapade flera chanser. Före det tre riktigt tuffa matcher så två segrar och två oavgjorda så här långt är bra.

Jag tycker att Preston ser bra ut och med tanke på att Watford ser ut att köpas sönder tror jag att 1x är ett bra val.

Queens Park Rangers Rotherham United
9. Queens Park Rangers - Rotherham United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Queens Park Rangers imponerar inte i år och truppen har försvagats. Mycket kommer hänga på att Chris Willock kommer vara skadefri, men säsongen har inte börjat speciellt med bra för honom med tanke på att han missat de tre senaste tävlingsmatcherna och bara spelat en totalt. Men nu ska han och Taylor Richards (som bara spelat i premiären) vara tillbaka från skador och det kan vara viktigt. Dessutom är yttern Ethan Laird inlånad från Man United. QPR stod för en svag insats mot Blackpool senast, men borde gjort mål. Före det stark upphämtning till 2-2 i Sunderland och dessförinnan stark seger hemma mot Middleasbrough i Willocks enda match så här långt. Någon slags potential finns alltså!

Rotherham United bottentippas som vanligt när de spelar i Championship, men har inlett ganska starkt med en storseger hemma mot Reading och oavgjort hemma mot Swansea och senast 0-0 i Preston. Viktor Johansson har varit vass i mål. Kan de fortsätta plocka poäng med ett kompakt spel?

Med några viktiga pjäser tillbaka i QPR blir det 1x.

Reading Middlesbrough FC
10. Reading - Middlesbrough FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Reading har problem i klubben och har inte ekonomi att värva något speciellt. Har inlett säsongen bra hemma (segrar mot Cardiff och Blackburn och noll mål bakåt) och svagt borta (förluster mot Blackpool och Rotherham och noll mål framåt). Hyperviktige Lucas Joao var tillbaka från skada senast och hittade målet direkt under sina 21 minuter på plan. Tom Ince, Junior Hoilett och återvändande Shane Long bidrar med rutin och kvalitet.

Middlesbrough är bra, men har inlett med en förlust (QPR borta) och tre oavgjorda så här långt. Motståndet har dock varit ganska tufft och spelmässigt har det inte alls sett dåligt ut. Var det bättre laget och hade ledningen till tilläggstid mot Stoke senast. Före det blev det 2-2 hemma mot Stoke efter att Boro kvitterat ganska sent, men sett till spelet var de något bättre. Sett till förväntat antal mål har Middlesbrough faktiskt vunnit samtliga matcher så här långt.

Det ser ut som att Middlesbrough blir en spelvärd favorit och skulle kunna chansspikas. Men Reading är nog något underskattade och jag tar med krysset.

Stoke City Sunderland AFC
11. Stoke City - Sunderland AFC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Stoke City är för mig en ordentlig negativ överranskning så här långt med en seger, en oavgjord och två förluster och jag förstår inte varför de inte får till det bättre. Jag tycker truppen ser stark ut och att de värvat smart de senaste två åren, men det hjälper inte. Starkt att hitta kvitteringen sent mot Middlesbrough, men det var inte direkt rättvist även om Stoke tryckte på bra i slutminuterna. Poängen plockas på hemmaplan.

Sunderland har inlett återgången till The Championship ganska bra trots att det bara blivit en seger än så länge. Fick spela nästan hela matchen mot Sheffield United med tio man och med tanke på det. Det var dock spel mot ett mål och poängen var aldrig riktigt nära. Före det tappad 2-0-ledning till 2-2 mot QPR, stark seger borta mot Bristol City och 1-1 hemma mot Coventry i premiären. Ellis Sims har lånats in från Everton och inlett med tre mål på sina tre matcher.

Hemmaplansfördelen avgör och jag tar 1x.

Sheffield United FC Blackburn Rovers
12. Sheffield United FC - Blackburn Rovers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Sheffield United har en stark trupp, men mängder av skador stör en del. Har inlett godkänt med två segrar, en oavgjord och förlust i premiären mot Watford. Överlägsna mot Sunderland senast, men den matchen ska inte överanalyseras med tanke på att Sunderland spelade med tio man i en timme. Anel Ahmedhodzic stod för mål och assist då och har inlett strålande.

Blackburn Rovers inledde säsongen resultatmässigt strålande med tre raka segrar, men det var statistiska överprestationer och senast fick de betala med 0-3 i Reading. Det finns offensiv kvalitet i truppen och får de behålla Brereton Diaz med flera kan det nog bli övre halvan åtminstone. Blackburn trivs bättre när de slipper föra spelet och så bör det bli på lördag.

Jag tror att Sheffield United har vettig chans här, men samtidigt kan denna typen av matcher passa Blackburn. Krysset får plats.

West Bromwich Albion Hull City
13. West Bromwich Albion - Hull City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

West Bromwich Albion har en trupp som bör vara med och kriga om uppflyttning, men än så länge har poängsamlandet varit skralt. Statistiskt borde de dock ha vunnit några av matcherna i inledningen och gissningsvis vänder det snart. Haft svårt motstånd så här långt, men senast mötte de Cardiff hemma och lyckades inte få hål på walesarna. De förde spelet och skapade en del halvchanser, men West Brom känns lite trubbiga när de förväntas vinna. Likadant på lördag eller blir det proppen ur? Hemmapubliken lär kräva mer än senast.

Hull City har däremot börjat poängmässigt bra, men de har överpresterat kraftigt sett till den underliggande statistiken. Fick 1-1 i Burnley senast med en hel del flax (23 procent bollinnehav). Före det en meriterande seger hemma mot Norwich, men fär hade de också marginalerna med sig. Dalar i tabellen snart?

Det tar emot att spika West Brom med tanke på att de har svårt att vinna matcher, men ettan ser ut att bli en vettig värdespik med relativt hög sannolikhet.


Spelförslag till Stryktipset på 768 rader:

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1
1
X
2
2
X
2
3
X
2
4
1
X
5
1
6
X
7
1
8
1
X
9
1
X
10
X
2
11
1
X
12
1
X
13
1


Spelförslag till Topptipset på 32 rader:

1
X
2
2
X
2
3
X
2
4
1
X
5
1
6
X
7
1
8
1
X

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 500 kr
9.8
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.2
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
100% upp till 500 kr
9.4
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 500 kr

+10 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.