Systemförslag: Stryktipset 24/4

Stryktipset promo
Lördag och ett bekant Stryktips vilket känns tryggt och bra. The Championship utgör stommen med hela nio matcher, resterande fyra kamper delas upp broderligt mellan Premier League och League One. Enligt oddsmakarna lyser solklara storfavoriter med sin frånvaro och som om inte det vore nog är det jackpot vilket borgar för fint spelvärde! Många av analysens speldrag hämtas i det faktum att motivation ofta slår klass. Häng med nu kör vi!

Spelstopp: 15:59

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

West Ham United FC Chelsea FC
1. West Ham United FC - Chelsea FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Då de båda Manchesterlagen redan säkrat spel i Champions League kommande säsong så finns det bara två sådana kvar att slåss om. Jakten på dessa är infernaliskt spännande då minst sex lag är inblandade i den striden. Två av dessa är detta Londonderbys kombattanter. West Ham är denna säsongs stora överraskning och har gjort det strålande rakt igenom. Coach Moyes har byggt ett homogent lag med tjecken Tomás Soucek som stor dirigent. The Hammers sena förvärv av Jesse Lingard har minst sagt fallit väl ut då denne satt nio strutar på de tio matcher han spelat. Med det sagt så saknas rutinen från ödesmatcher likt denna, något som dagens motståndare Chelsea har ett överflöd av. Så trots halvsvajjig form är den klara känslan att The Blues tar sig samman och gör det som behövs för tre pinnar här.

Sheffield United FC Brighton & Hove Albion FC
2. Sheffield United FC - Brighton & Hove Albion FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Sheffield United har sedan länge varit uträknade från Premier League och nu har även matematiken kommit ikapp och konfirmerat detta faktum. The Blades kämpade länge men verkar nu efter sex raka torsk (alla tävlingar) med målskillnaden 1-15 kastat den berömda yxan i sjön. Hur Brighton med sitt fina spel och digra chansskapande lyckats hamna i bottenstriden är en gåta men tillika ett faktum. Här har Fiskmåsarna iallafall ett gyllene läge till tre poäng och i så fall i princip säkra kontraktet då 37 poäng har räckt gott och väl de senaste fyra åren. Strecken på tvåan lär rinna iväg en del men på en mycket lurig och svår kupong måste de säkra spikarna tas om hand och detta är en sådan!

Blackburn Rovers Huddersfield Town
3. Blackburn Rovers - Huddersfield Town Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Ett möte i The Championship mellan två lag som i förhållande till grundkapacitet underpresterat hela säsongen. Blackburn har, trots att de i Adam Armstrong har seriens trea i skytteligan i sina led, sånär blivit indragna i nedflyttningsstriden och säsongen totalt får ses som ett misslyckande. Nu guppar Rovers lite behagligt i ingenmansland och det är mycket svårt att veta vad man får för leverans från gång till annan. Huddersfield har mer att spela för då det nog krävs någon pinne till för säkrat kontrakt. Men inte ens med motivationsfaktorn i ryggen vågar man lita på The Terriers då de trots kniven mot strupen levererat ett par riktiga bottennapp i närtid. Matchen känns totalt sett omöjlig att tippa och helgardering är i princip ett måste.

Coventry City Preston North End
4. Coventry City - Preston North End Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Preston har haft en konstig säsong. Det normalt hemmastarka laget har faktiskt plockat fler poäng på resande fot än på Deepdale. Trenden verkar dock vara övergående för de liljevita har på sina sex senaste bortamatcher bara lyckats scora två gånger och därmed bara vunnit en av dessa matcher (1-1-4). Coventry har för att vara nykomlingar spelat en överraskande fin fotboll hela säsongen men inte riktigt fått med sig poäng i paritet med spelet. Nu har dock The Sky Blues tagit sig samman och via fyra vinster på de fem senaste kamperna fixat förnyat kontraktet. På nya St. Andrew’s uppvisas ett imponerande facit då de bara torskat fem av de 21 hemmamatcherna. Känslan är att segertåget fortsätter och ettan spikas rakt av.

Derby County Birmingham City
5. Derby County - Birmingham City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Bottenmöte och viktiga poäng på spel i nedflyttningsstriden. Wayne Rooneys första anställning som renodlad manager kan snart vara över. För skulle Derby inte reda ut sin prekära situation och till slut landa i League One lär Premier Leagues näst bäste målskytt genom tiderna få besöka arbetsförmedlingen. The Rams ser verkligen inte bra ut för stunden och med en vinst på de tolv senaste försöken (1-3-8) är självförtroendet i botten. Birmingham verkar göra som vanligt, det vill säga spela uselt de första 35 omgångarna och dras in i bottenstriden, allt för att till slut skärpa till sig och landa i spektrat 17-20:e plats. Så har iallafall Blånäsorna gjort de fyra senaste säsongerna och historien ser ut att upprepa sig. Gästerna kan behöva någon pinne till för att vara helt säkra och det lär de fixa här varpå X2 känns som heltäckt.

Nottingham Forest Stoke City
6. Nottingham Forest - Stoke City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Mittenmöte mellan två lag som truppmässigt ska ha slagstyrka för att åtminstone slåss om kvalplatser. Så är som bekant inte fallet vilket är en missräkning för ledningarna hos dessa anrika klubbar. Nottingham var på väg att dras in i den nedre streckdramatiken men har tagit sig samman något och via poäng i fem av de sex senaste matcherna avvärjt detta hot. Stoke har verkligen försökt att hitta något hela säsongen och det finns toppar att plocka med sig, men totalt sett är dalarna allt för vanligt förekommande hos The Potters för att de ska kunna slåss i toppen. Detta är två av seriens kryssgladaste lag, så att utgå från mitten känns givet. Värdarnas lilla uppryckning det senaste gör dock att ettan bör säkra upp.

Watford FC Millwall FC
7. Watford FC - Millwall FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Elfteplacerade Millwall verkar sedan ett tag ha gjort bokslut, städat ur lokalerna och börjat förbereda sig inför nästa säsong. Förutom det faktum att detta är ett Londonderby har Lejonen inte mycket annat än äran att spela för. Watford ramlade tillsammans med Norwich och Bournemouth ut ur Premier League förra säsongen, föga överraskande är dessa tre lag nu placerade överst i tabellen med tre omgångar kvar. Elton Johns gamle gäng har åtta poäng tillgodo på Körsbären och seger här skulle innebära att återinträde i engelsk fotbolls finrum är ett faktum. Även om det inte finns någon större publik att fira inför så säkrar nog gärna The Hornets uppflyttningen på hemmaplan. Med detta samt högre grundkunnande och bättre form som starka argument spikas ettan trots viss överetablering av streck.

Middlesbrough FC Sheffield Wednesday
8. Middlesbrough FC - Sheffield Wednesday Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Här ställs vi inför ytterligare ett möte där ena laget taxat ut och det andra har allt att spela för. Middlesbrough slog förvisso ett formlöst Rotherham senast men innan dess hade Boro bara spelat in en poäng på de fem senaste matcherna och rent allmänt sett måttligt intresserade ut. Sheffield Wednesday har en del emot sig här i form av nerver och ligans uslaste bortafacit. Sådan statistik finns dock bara noterat på pappret och nu när det är skarpt läge för Ugglorna så spelar det ingen roll var matchen spelas, tre poäng ska bara bärgas. Av någon outgrundlig anledning blir ettan överstreckad och valet att gå all in på onsdagslaget känns därmed givet, spiktvåa!

Barnsley FC Rotherham United
9. Barnsley FC - Rotherham United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Barnsley har på den andra halvan av säsongen höjt sig både en och två nivåer och har med elva vinster på de 15 senaste ligamatcherna tagit sig upp på playoff-plats. Med nio poäng kvar att spela om och sex poäng tillgodo mot jagande Reading kommer inte The Tykes lämna något åt slumpen här. En formsvacka är sällan eller aldrig välkommen men den Rotherham har hamnat i nu kommer för dem sällsynt olägligt. Trots hemmaplan i de fyra senaste kamperna har The Millers tre raka torsk. Med ovan fakta tillhanda går det inte hur gärna man än vill att jaga det magnifika värdet till höger på de mindre kupongerna. På större system är det dock okej att låta sig lockas.

Cardiff City Wycombe Wanderers
10. Cardiff City - Wycombe Wanderers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Wycombe är lite som katten med de nio liven för redan efter ett tiotal omgångar av serien räknade många (inklusive undertecknad) bort dem från vidare spel i The Championship. Med fyra vinster och bara två förluster på de åtta senaste fighterna har The Chairboys återigen tagit sig in i kampen om förnyat kontrakt. Motståndet har förvisso varit lämpligt och formsvagt men poängen har trots allt hämtats vilket imponerar. Cardiff har tappat fart och chansen till playoff har därmed glidit dem ur händerna. I de två senaste har de dock sett fint ut spelmässigt och walesarna har varit väl värda poängen de fick med sig både mot Brentford och Reading. Med det sagt så blir ettan ändå väl hårt streckad. För att slippa ikläda oss dumstruten och räkna bort de vilt kämpande nykomlingarna ännu en gång så får det bli helgardering och skrälljobb i öst.

Queens Park Rangers Norwich City FC
11. Queens Park Rangers - Norwich City FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Queens Park Rangers har gjort en fin andra halva av säsongen och har sedan länge lämnat bottenstriden bakom sig. The Hoops verkar dock inte vilja lägga ner verksamheten för det utan trummar på oförtrutet med sex segrar på de tio senaste bataljerna som resultat. Norwich har redan säkrat avancemang till Premier League och har eventuellt slagit av på takten då de kommer från något så ovanligt som två raka förluster. Sägas ska dock att nederlagen kommit mot tuffast möjliga motstånd i form av tvåan och trean i tabellen. Känslan är trots allt att de gröngula gästerna vill avsluta med flaggan i topp och framförallt försöka hjälpa sin stjärnstriker Teemu Pukki till skytteligatiteln (ligger tvåa, fyra baljor efter Ivan Toney). Båda lagen är målglada och känslan är att detta blir en frejdig och böljande historia. Då brukar gaffeln (etta-tvåa) passa som handen i handsken.

Charlton Athletic Peterborough United
12. Charlton Athletic - Peterborough United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Kupongens två avslutande matcher hämtas från Englands tredje division, League One, och båda matcherna är riktiga toppmöten. Peterborough ligger för närvarande tvåa, tillika plats för direkt uppflyttning, och en seger här skulle vara ett stort steg på vägen. The Posh, som fansen kallar gästerna, förlorade förvisso senast mot Gillingham men en hel del otur låg bakom resultatet (0-1) och någon fara med formen är det inte. Charlton har tio raka matcher utan förlust jämnt fördelat mellan oavgjorda och vinster. Den fina sviten har fört dem upp till sjätte plats och kvalspel. För att vara ett topplag oroar dock The Addicks klena hemmafacit en aning då det där bara blivit sex vinster på 19 försök. Med dessa fakta till hands känns det tryggt att stänga med halvgardering i österled.

Lincoln City Hull City
13. Lincoln City - Hull City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X

Hull har tolv raka matcher utan förlust i ligan (9-3-0), vilket tagit dem till topp av tabellen och bara någon eller några pinnar saknas för att avancemanget till The Championship ska vara helt klart. Lincoln är ett av lagen som teoretiskt kan hota Hulls direktplats, mer logiskt och troligt är dock att de i så fall snuvar nuvarande tvåan Peterborough på deras direktuppflyttning. The Imps, som värdarna kallas, har med tre raka vinster dokumenterad form. Hemma på Sincil Bank har de dock inte varit omöjliga att komma till tals med då de på hemmaplan tappat poäng i tolv av de 21 hittills spelade (9-4-8). Allt sammantaget känns det svårtippat och ovisst och ett oavgjort resultat ligger närmast till hands. Stora plånböcker garderar fullt ut.

Kupongens bank! - Brighton

Även om Brighton stundtals haft svårt att utnyttja spelövertag i faktisk målproduktion så kommer ett redan utslaget desillusionerat Sheffield United aldrig orka stå emot över 90 minuter här. Banken på tvåan är gjuten. Go Seagulls!

Dagens rensare! - Wycombe

Wycombe har varit uträknade ett flertal gånger denna säsong men likt en luttrad proffsboxare rest sig på nio. Cardiff är bättre i grunden men har inget direkt att spela för. Därmed står det klart att The Chairboys kämpaglöd ger dem poäng här långt mycket oftare än vad Stryktipstipparna ger dem cred för.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

144 rader

1
2
2
2
3
1
X
2
4
1
5
X
2
6
1
X
7
1
8
2
9
1
10
1
X
2
11
1
2
12
X
2
13
X

1296 rader

1
2
2
2
3
1
X
2
4
1
5
X
2
6
1
X
7
1
8
2
9
1
X
2
10
1
X
2
11
1
2
12
X
2
13
1
X
2

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1250 kr
9.2
Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas.
9.3
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 100 kr
9.7
18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se
Få 100 kr gratisspel
9.8
18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.
100% upp till 100 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Insättning + bonus måste omsättas inom 60 dagar. Minst odds 1.80 på singelspel eller 1.40 på kombinationsspel. Regler & villkor gäller.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
10000 kr
Prispool
18:00
Spelstopp
18:00
18:00

Nytt poolspel på matcherna i EM

Varje dag kan du nu delta i EM-tävlingar hos Fsport och ta del av fina priser. Ta ut ditt lag och delta helt gratis.