Systemförslag: Stryktipset 21/11

Stryktipset promo

10 miljoner extra i jackpot och en klassisk brittisk kupong, kan det bli bättre? Sedvanligt upplägg i form av tre matcher från Premier League samt tio kamper från svårtippade The Championship. Både bra kantbollar och bankers står att finna så nu går vi för de 13 gröna bockar!

Spelstopp: 15:59

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Tottenham Hotspur FC Manchester City FC
1. Tottenham Hotspur FC - Manchester City FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Tottenham, eller skall vi kalla det firma Kane & Son, har startat säsongen mycket väl och tillsammans har radarparet gjort 15 av de 19 målen som laget levererat. Även om Bale har anslutit till Spurs är känslan dock att truppen är för tunn för att hålla hela vägen till en absolut topplacering. Manchester City är på gång nu och obesegrade de nio senaste matcherna. Vad som imponerar än mer är att tränare Guardiola äntligen verkar fått ordning på den tidigare stundom darriga defensiven. Kring offensiven har det aldrig rått några tvivel och nu kan eventuellt Agüero vara klar för spel och spetsa till det ytterligare. City känns som det klart bättre laget här och kan spikas på allt upp till knappa 60 procent.

Manchester United FC West Bromwich Albion
2. Manchester United FC - West Bromwich Albion Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

West Bromwich är en svag nykomling som redan nu får börja inrikta sig på att kämpa för existensen. The Baggies blixtrar dock till emellanåt och 3-0 i halvlek mot Chelsea imponerar. Vid 0-1-förlusten senast mot Spurs var de värda ett bättre öde. Manchester United blandar rena bottennapp med strålande framträdanden och det är mycket svårt att få någon kläm på dem. Truppen och i synnerhet försvarslinjen har varit hårt ansatt av skador och coach Solskjaer skrattade nog inte ihjäl sig när han fick se Lindelöf linka av mot Frankrike med ryggsmärtor. Visst skall United vara klara favoriter här men ojämnheten, samt att strecken kommer att nå oanade höjder, gör att åtminstone skrällkrysset är givet på alla system.

Aston Villa Brighton & Hove Albion FC
3. Aston Villa - Brighton & Hove Albion FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Aston Villa verkar höja sig ju namnkunnigare motståndet är och kanske är det så enkelt att det passar lejonen bättre med matchbilder där man inte förväntas föra spelet. Som oddsfavoriter på hemmaplan förväntas Birmingham-gänget föra denna match och motståndarcoachen, Graham Potter, har exakt rätt smartness för att straffa Grealish och company. Brighton spelar en frejdig, attraktiv och sevärd fotboll. Dessvärre för fiskmåsarna så ramlar inte poängen in i den omfattning som spelet och chansskapandet indikerar. Men trägen torde vinna och retroaktiv utdelning kommer. I grunden är laget från sydkusten minst lika bra som Villa och när ettan streckas i absurdum finns precis allt värde i öst och tecknet för hemmaseger utelämnas.

Middlesbrough FC Norwich City FC
4. Middlesbrough FC - Norwich City FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Tidigt toppmöte i The Championship där, hittills på hemmaplan obesegrade, Middlesbrough tar emot ett formstarkt Norwich. Boros defensiv imponerar å de väldigaste och med fem insläppta mål på elva matcher är de rödvita bäst i hela ligan. Dessa defensiva kvaliteter kan komma väl till pass när kanariefåglarna och dess fixstjärna Teemu Pukki kommer på besök. Finnen verkar ha bössan i ordning och har scorat i de båda Nations League-matcherna han spelat under uppehållet. Precis som oddsen indikerar kan detta gå lite hur som helst och helgardering är ett måste även på de mindre kupongerna.

Luton Town Blackburn Rovers
5. Luton Town - Blackburn Rovers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Högst oklart hur det gått till men Luton har, trots bara nio gjorda mål på elva matcher, lyckats knåpa ihop 17 poäng och en tiondeplats i The Championship. Tur och extremt god utdelning i förhållande till presterat spel är faktorer som hittills gynnat The Hatters men lyckan kan inte att stå dem bi för evigt och raset i tabellen är nog snart ett faktum. Blackburn har med sina 21 mål gjort flest mål i serien men har i motsats till motståndarna inte riktigt haft marginalerna på sin sida för att bli skäligt belönade poängmässigt. Rovers har en bred och fin trupp toppat med skytteligaledare Armstrong som russinet i kakan kapacitet för åtminstone en positiv kvalplats när tabellen skall summeras. När de tabellstirrande tidiga tipparna överstreckar ettan bör man inte tveka att spika tvåan!

Barnsley FC Nottingham Forest
6. Barnsley FC - Nottingham Forest Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Även om viss bättring efter tränarbytet kunnat skönjas så finns det en hel del mer att önska från Nottingham som på pappret har potential för toppstriden. Två raka vinster ser ju hoppfullt ut men dessa har tagits hemma på City Ground mot två relativt svaga nykomlingar och skall således inte övervärderas. Barnsley har kommit igång ordentligt efter en trög inledning och hemma på Oakwell noteras två raka vinster med obruten defensiv nolla. Ettan känns klart troligast här men då den har väl många anhängare kastas den skönt streckade tvåan med för en gaffel (etta-tvåa).

Millwall FC Cardiff City
7. Millwall FC - Cardiff City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Millwall är solida och bygger sitt spel från en stark defensiv, dessa kvaliteter verkar lämpa sig bättre för spel på bortaplan. Där kan man täppa igen för att sedan då och då kontra in en balja. Det var dock ett tag sedan nu och de tre senaste matcherna har The Lions fått lämna mållösa. Cardiff har grundkapacitet för att kriga om kvalplatser men inte riktigt fått till det ännu i år. The Bluebirds trivs på resande fot och har bara en förlust utanför Wales. De fem senaste inbördes mötena mellan lagen har slutat oavgjort och krysset är också det givna utgångstecknet. Den vågade spikar men tryggast känns ändå att täcka upp, skall något tecken utelämnas är det värdemässigt ettan.

Queens Park Rangers Watford FC
8. Queens Park Rangers - Watford FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Queens Park Rangers kämpar på väl med den förhållandevis tunna spelartrupp tränare Warburton förfogar över. Hemma på Loftus Road trivs QPR och noterar endast en förlust på de senaste sju framträdandena. Watford placerar sig just nu på en andraplats i tabellen trots att spelet inte sett något vidare ut, framförallt inte utanför Vicarage Road. Om detta skall tolkas som svaghet eller styrka är en smaksak men rent kapacitetsmässigt är The Hornets definitivt att se som storebror i detta Londonderby. Med detta som utgångspunkt spikas den överstreckade tvåan på de mindre systemen men så fort ekonomin tillåter är gardering att ta i beaktning.

Bristol City Derby County
9. Bristol City - Derby County Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Bristol City rivstartade serien med fyra raka vinster och tidig serieledning för att sedan inte vinna en enda match på hela oktober månad. Nu verkar The Robins vara tillbaka på rätt spår igen och har tagit två raka imponerande segrar på bortaplan. Imponerande är inte ett ord som använts särskilt flitigt i samma andetag som Derbys inledning av säsongen. En seger på de elva inledande bataljerna placerar The Rams absolut längst ner i tabellen och spelet som hittills levererats tyder på att Rooney och gänget är i bottenträsket för att stanna. Inte mycket som talar för något annat än hemmaseger här och trots överdriven streckning lämnas ettan allena på de mindre systemen. Den som har råd slänger sedan med rensarkrysset.

Preston North End Sheffield Wednesday
10. Preston North End - Sheffield Wednesday Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Deepdale är en av världens äldsta fotbollsarenor som det fortfarande spelas på och av hävd har Preston trivts väldigt bra i sin hemmaborg. Så dock inte i år då de liljevita hittills lämnat sin arena helt utan poäng och istället spelat in samtliga sina 13 poäng på resande fot. Möjligt att laget saknar hemmafansen mer än andra lag men här ställs man i alla fall mot lämpligt motstånd för att vända trenden. Sheffield Wednesday fick förvisso tillbaka sex poäng av det engelska fotbollsförbundet nyligen men det är i princip det enda som finns att yvas över den senaste tiden. Onsdagslaget har blivit nollade i fyra av sina fem senaste framträdanden vilket inkluderar förluster mot två av seriens ytterst svaga nykomlingar. Ettan är hårt streckad men den får ändå agera spik.

Stoke City Huddersfield Town
11. Stoke City - Huddersfield Town Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X

Stoke är ett förbryllande fotbollslag, stundtals briljanta och stundtals helt under isen. Lite talande är att The Potters har fem vinster på de senaste nio matcherna men ingen av dem är i rad, ojämnt var namnet. Skulle trenden fortsätta så kan man plocka bort ettan här då de polkagrisrandiga senast besegrade serieledande Reading. Huddersfield kan inte heller beskyllas för att vara jämnheten själv och blandar även de i prestationerna. Hudds trivs dock med rådande förutsättningar, det vill säga komma in som underdogs, backa hem, krympa ytor för att sedan nyttja sin största skill i form av blixtrande kontringar. Ytterst svårt att välja sida här och detta får bli omgångens bästa förslag till singelkryss. De större systemen täcker upp från vänster.

Swansea City Rotherham United
12. Swansea City - Rotherham United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Swansea knep genom sin sjätteplats en kvalplats till Premier League förra säsongen och siktet är inställt på som sämst det samma i år. Svanarna har två raka hemma på Liberty Stadium mot tufft motstånd i form av Blackburn och Stoke. Rotherham inledde säsongens bortaspel med att betvinga nykomlingskollegan Wycombe men efter det har de inte blivit några fler vinster på främmande mark. Sammantaget har The Millers krigat på väl efter sina förutsättningar och fortsätter de så kanske de slipper att dras in i den absoluta bottenstriden. Ettan känns troligast men är väl hårt betrodd så det inte alls omöjliga rensarkrysset skall med.

Wycombe Wanderers Brentford
13. Wycombe Wanderers - Brentford Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Wycombe är en av de svagare nykomlingarna i The Championship på mången god dag. Efter en inledning med sju raka förluster så kom de två raka segrarna nyligen högst oväntat men det bör sägas att vinsterna bärgades mot för dagen väldigt svagt motstånd. Här vankas det helt andra bullar i form av Brentford som efter en svag start nu har fyra raka matcher utan förlust. The Bees missade avancemang till Premier League med minsta möjliga marginal förra säsongen och blev som så ofta i sådana situationer brandskattade på en del spelarkompetens. Men tränare Tomas Frank har värvat klokt och framförallt så verkar köpet av spjutspetsen Ivan Toney vara ett genidrag (tio mål på nio matcher). Här råder klasskillnad och kupongens bästa spiktvåa hamras in med ackuratess.

Kupongens bank! - Brentford

Nykomlingarna Wycombe är med marginal seriens sämsta lag och här ställs de mot ett av, om inte det bästa laget, i serien. Skall Brentford ta en av de så hett eftertraktade direktplatserna till Premier League så skall matcher som dessa bara vinnas på ren klass, bank!

Dagens rensare! - West Bromwich

Det är stor risk/chans att ettan och Manchester United, när det närmar sig spelstopp, kommer att passera 80 procent. Så stora favoriter skall Solskjaers ojämna kollektiv inte vara mot något lag i Premier League. West Bromwich stod upp mycket väl mot Tottenham senast och har redan nypt poäng både från Brighton och Chelsea. Så kan de även göra på Old Trafford.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

144 rader

1
2
2
1
X
3
X
2
4
1
X
2
5
2
6
1
2
7
1
X
2
8
2
9
1
10
1
11
X
12
1
X
13
2

1296 rader

1
2
2
1
X
3
X
2
4
1
X
2
5
2
6
1
2
7
1
X
2
8
1
X
2
9
1
10
1
11
1
X
2
12
1
X
13
2

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1250 kr
9.2
Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas.
9.3
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 100 kr
9.7
18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se
Få 100 kr gratisspel
9.8
18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.
8.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya bettingsidor

Expekt

100 kr extra

endast 1x omsättning

Hämta bonus
18+ år - Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Endast 1x omsättningskrav. stodlinjen.se - spelpaus.se - Spela ansvarsfullt.
10bet

100% upp till 100 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya spelare. Insättning + bonus måste omsättas inom 60 dagar. Minst odds 1.80 på singelspel eller 1.40 på kombinationsspel. Regler & villkor gäller.
888 Sport

100% upp till 100 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se