Systemförslag: Stryktipset 1/5

Stryktipset promo
Lördag, Stryktips och jackpot (13 miljoner) på en kupong som till tolv trettondelar hämtas från Englands två högsta divisioner vilka är inne i ett spännande slutskede – mycket bättre än så blir det inte! Det ser dessutom extremt svårt ut då ett flertal lag med högre kunnande i grunden inte har så mycket att spela för och ställs mot lag som skriker efter poäng. Att inget av analysens spikval oddsmässigt står i under dubbla degen belyser svårighetsgraden ytterligare. Ett par magiskt fina kantbollar står att finna så häng på, nu kör vi!

Spelstopp: 15:59

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Brighton & Hove Albion FC Leeds United
1. Brighton & Hove Albion FC - Leeds United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Det är dags att sluta skylla Brightons magra poängskörd på otur och istället inse att Fiskmåsarna är sällsynt ineffektiva. Tränare Potter får placera finliret i malpåse och istället mana blåställ på, allt för att plocka de poäng som behövs för att rädda kontraktet utan att det kanske ser så vackert ut. Lite så här i säsongens elfte timme är det lätt att glömma av att Leeds faktiskt är nykomlingar och ska ha cred för en strålande återkomst i Premier League. Nu ståtar Påfåglarna med sex raka utan förlust och när man tar i beaktande att båda Manchesterlagen, Chelsea och Liverpool stått för motståndet under denna period så är det bara att lyfta på hatten. Fortsätter Bielsas mannar i samma anda resterande fem matcher är Europaspel nästa säsong ingen utopi. Allt sammantaget är matchen svårtippad så full gardering är vad som gäller.

Chelsea FC Fulham FC
2. Chelsea FC - Fulham FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Londonderby där båda lagen verkligen har allt att spela för i respektive ände av tabellen. Statistik bör tas med en nypa salt men att Chelsea har 20 raka utan förlust i detta derby är ändå frapperande (13-7-0). Inga träd växer till himlen och att vilja kan försätta berg är två floskler som Fulhams tränare Scott Parker bör dra som ett mantra på träningarna fram till denna match. För The Cottagers måste verkligen gå för full pott här då det är hela sju poäng upp till Brighton närmast ovanför strecket. Även värdarnas coach Tuchel torde ha en del huvudbry här då returmötet i CL mot Real Madrid spelas redan på onsdag, hur mycket av den bästa startelvan vågar tysken “spara” här? The Blues är normalt numret för stort men då ettan streckas till skyarna och osäkerhetsfaktorer finns blir det heltäckt och skrälljobb.

Everton FC Aston Villa
3. Everton FC - Aston Villa Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Det kan inte nog beskrivas hur viktig Jack Grealish är för Aston Villa och det faktum att det bara blivit två vinster under dennes tio matcher långa skadefrånvaro är ytterligare ett bevis. Kapten Jack saknas även till denna match och då blir det svårt att grabba det lilla halmstrået som fortfarande finns om Europaspel. Everton är inne i en liten formsvacka men har visat god moral med att trots halvrisigt spel vända den tre matcher långa förlustsviten till fyra raka utan förlust. Därmed är The Toffees i allra högsta grad fortfarande med i racet kring topp 7. Ytterst viktige Calvin-Lewin fick senast, vid den blytunga segern mot Arsenal, 90 minuter i kroppen efter skada och med honom tillbaka samt motivationsfaktorn i ryggen är ettan en stabil spik.

Brentford Watford FC
4. Brentford - Watford FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Ytterligare ett Londonderby men denna gång från The Championship. Med sex poäng kvar att spela om har Brentford på tredjeplatsen sju poäng upp till andraplacerade Watford vilka därmed är klara för avancemang till Premier League. Det lär ha firats en del i The Hornets läger sedan i lördags och även om det är fullblodsproffs vi talar om kan det komma att saknas en del inställning till denna fight. Hemmalagets skytteligaledare Ivan Toney har lämnat planen mållös de fyra senaste vilket oroar en del inför stundande kvalspel. I det stora hela går dock “Bina” som lag fint och ståtar med tio raka matcher utan förlust (4-6-0). Värdarna vill säkert vårda den goa känslan av framgång för kommande duster och ettan känns som en sund spik.

Luton Town Middlesbrough FC
5. Luton Town - Middlesbrough FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Ett möte i mittens rike där inget av lagen har mycket annat än äran att spela för. Men ingen av de inblandade parterna verkar helt ha slagit av på takten. Middlesbrough har haft det svårt på resande fot ett tag, förvisso blev det seger senast borta mot Rotherham men det satt långt inne trots att de fick spela med en man mer i över 70 minuter. Luton kommer från fyra raka utan förlust där de bland annat slagit topplaget Watford medan dessa fortfarande hade allt att spela för. I en på förhand mycket oviss match så känns The Hatters något mer intresserade och i kraft av hemmaplan går ettan först även om vidare garderingar välkomnas.

Preston North End Barnsley FC
6. Preston North End - Barnsley FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Preston är ett tydligt mittenlag men trivs inte särskilt väl hemma på Deepdale och skulle det skapats en serie för enkom spel på hemmaplan hade det bara varit målskillnad som skiljde de liljevita från degradering. Barnsley har gått starkt på slutet och vunnit fyra av de fem senaste kamperna, mycket tack vare stekhete yankeen Daryl Dike som satt fyra baljor vid dessa viktorior. The Tykes är därmed klara för kvalspel och tränarstaben står nu inför en grannlaga uppgift då formen ska konserveras samtidigt som trötta huvuden och ben ska få så mycket vila som möjligt. Summeras ovan fakta så talar det mesta för gästerna och stannar tvåan kring 50-55 procent är det en klart duglig spik.

Stoke City Queens Park Rangers
7. Stoke City - Queens Park Rangers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Stoke har huserat i The Championships mittenskikt ett bra tag där många trodde de skulle klättra men så inte skett. Nu verkar The Potters istället helt lagt ner verksamheten för säsongen och kommer från fem raka matcher utan vinst. Queens Park Rangers visar, trots att inte heller de har mycket annat att spela för än en placering på tabellens övre halva, fin form. The Hoops har tagit full pott i fem av de åtta senaste kamperna och skotten Lyndon Dykes visar härlig målaptit med sex pytsar på de sex senaste matcherna. Tvåan går först men finns det deg så bör man strecka på.

Huddersfield Town Coventry City
8. Huddersfield Town - Coventry City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Huddersfield har, trots att de sedan ett tag är indragna i nedflyttningsstriden, sett mer än lovligt tama och omotiverade ut på slutet. Tack vare att lagen placerade under dem inte heller rosat marknaden ser The Terriers nu ändå ut att klara sig kvar och vid vinst här är det även matematiskt bekräftat. Coventry tog sig sent om sider samman och fick samtidigt lite utdelning för det stundtals fina spelet. Detta innebär att nykomlingarna klarat målet för säsongen som var att hänga kvar. Att lita helhjärtat på hemmalaget är lite som att luta sig mot ett duschdraperi men med tanke på att gästerna bara vunnit fyra av 22 bortamatcher känns det ändå safe att stänga ner med 1X.

Swansea City Derby County
9. Swansea City - Derby County Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Swansea säkrade via en pinne senast mot Reading kvalspel till Premier League. Walesarna verkar i övrigt vara inne i en liten svacka och har bara vunnit i två av sina nio senaste framträdanden. Till denna match kommer Svanarna mest för att försöka upprätthålla matchtempo och undvika skador inför de långt viktigare uppgifterna framöver. Med det sagt blir det tydligt att motivationsfaktorn landar hos gästande Derby som är i stort poängbehov för att undvika degradering. The Rams har fem raka torsk vilket som tippare måste förbises när streckningen av ettan är rent löjeväckande. Känslan är att tränare Rooney plockar fram lite av den vinnargnista han visade som aktiv och får styrkorna med sig för att bärga minst en pinne. Reken blir därmed att låsa på X2 till magiskt värde.

Millwall FC Bristol City
10. Millwall FC - Bristol City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Bristol City inledde säsongen med att i ett flertal matcher få utdelning långt över förväntat värde. Därmed var kontraktet tidigt säkrat och sedan verkligheten kommit ikapp har The Robins gått som ett sänke genom tabellen. Inte heller Millwalls formrad ser särskilt rolig ut då endast en pinne plockats på de fyra senaste försöken. Sägas ska dock att motståndet i samtliga fall varit av topp 5-kaliber. Lejonen och dess ledning skulle nog gärna bärga en topp 10-placering när säsongen summeras och det är incitament nog för att ge dem den tydliga tipsnicken här. Tyvärr har strecken för ettan dragit i väg en del men på en sällsynt svår kupong kan ingen hänsyn till detta tas. Spik!

Rotherham United Blackburn Rovers
11. Rotherham United - Blackburn Rovers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Efter att ha varit hårt ansatta av Covid-19 har Rotherham haft ett extremt späckat spelschema den senaste tiden, allt för att spela ikapp de uppskjutna matcherna. Detta blir därmed den tionde matchen på 29 dagar. Kanske är det detta som beseglar The Millers öde, skulle det bli förlust här och Derby vinner sin lördagsmatch är degraderingen till League One ett faktum. Blackburn guppar behagligt i mittens rike och verkar med ett undantag ha slagit av en del på takten. Rovers Adam Armstrong är undantaget och har efter sin skadefrånvaro gjort fem mål på de fyra senaste matcherna och därmed inte helt gett upp hoppet om skytteligatiteln. Motivationsfaktorn talar starkt för ettan men skulle krafterna vilket en hel del tyder på vara förbrukade så kan nämnde Armstrong och company fira stora triumfer här, varpå också tvåan får plats på kupongen.

Birmingham City Cardiff City
12. Birmingham City - Cardiff City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

En spelare är ju som bekant ingenting utan sina lagkamrater men de fem poäng som Cardiff plockat på de tre senaste matcherna har Kieffer Moore i princip fixat själv då han stått för lagets samtliga fyra strutar. Birmingham har i vanlig ordning kommit igång sent och har med fem vinster på de åtta senaste tagit sig upp på säker mark. Fortsätter Blånäsorna från Englands näst största stad på inslagen väg kan de plocka sin bästa placering i ligan sedan säsongen 2015/16. I en mycket jämn och på förhand svårtippad tillställning nödgas vi med värdarnas på senare tid fina hemmafacit som argument gå rakt ut på ettan.

Hammarby IF BK Häcken
13. Hammarby IF - BK Häcken Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

På senare år har båda dessa allsvenska kombantter nämnts som allvarlig utmanare i guldstriden och så också inför denna säsong. Även om serien bara är i sin linda så kan man inte med bästa vilja i världen säga att något av lagen ser ut att infria förväntningarna. Hammarby har det väl förspänt på forwardssidan men riktigt bra lag byggs bakifrån och defensiven har så här långt lämnat en hel del i övrigt att önska. Häcken har kammat noll så här långt och saknaden efter den långtidsskadade mittfältsstrategen Irandust är stor. Oddsmakarna förutspår en relativt jämn kamp medan streckspelarna målar upp “Söders stolthet” som solklara favoriter. Kupongen avslutas därmed med en gaffel (etta-tvåa) då ettan är troligast och renset på den inte omöjliga tvåan är magiskt.

Kupongens bank! - Everton

Extremt svårt att hitta säkra spikar denna vecka och efter noggrant övervägande faller valet på Everton som kupongens bank. De blåklädda ska vara mer motiverat och är i grunden det bättre laget, särskilt när Grealish saknas hos Villa. Go, Toffees!

Dagens rensare! - Derby

Swansea samlar kraft inför stundande kvalspel och kommer inte att gå all in för alla poängen här. Derby spelar å sin sida med kniven mot strupen. När ettan streckas i absurdum lirar vi från höger till fantastiskt värde.

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

144 rader

1
1
X
2
2
1
X
2
3
1
4
1
5
1
6
2
7
2
8
1
X
9
X
2
10
1
11
1
2
12
1
13
1
2

1296 rader

1
1
X
2
2
1
X
2
3
1
4
1
5
1
X
2
6
2
7
1
X
2
8
1
X
9
X
2
10
1
11
1
2
12
1
13
1
2

Klicka här för att rygga vårt Stryktipssystem!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1250 kr
9.2
Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas.
9.3
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 100 kr
9.7
18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se
Få 100 kr gratisspel
9.8
18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.
100% upp till 100 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Insättning + bonus måste omsättas inom 60 dagar. Minst odds 1.80 på singelspel eller 1.40 på kombinationsspel. Regler & villkor gäller.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
10000 kr
Prispool
18:00
Spelstopp
18:00
18:00

Nytt poolspel på matcherna i EM

Varje dag kan du nu delta i EM-tävlingar hos Fsport och ta del av fina priser. Ta ut ditt lag och delta helt gratis.