Speltips: Kan Nashville Predators kvittera matchserien mot Vancouver Canucks?

Roman Josi
En väldigt spännande match sex väntar mellan Nashville Predators och Vancouver Canucks i Bridgestone Arena. Nashville vänder hem efter att ha tagit en blytung seger senast som innebar att serien lever vidare. Momentum för Nashville, nu är frågan, kan de kapitalisera på det?

Levande spel

2024-05-04 01:00
Nashville Predators FT @ 2.40
Nashville Predators
Vancouver Canucks


Det har varit en jämn matchserie mellan Nashville och Vancouver där små marginaler har fällt avgörandet. Vancouver klev in som favoriter i serien, men Nashville har definitivt visat att de kan utmana och har i flera matcher varit det bättre laget av de två.

Något skaver i Vancouver

Quinn Hughes, stjärnan i backuppsättningen, är inte sig lik – det har spekulerats att han inte är helt frisk. Och så är det med hela Canucks offensiv, de verkar ha tappat stinget. Mycket av detta beror på Elias Pettersson inte verkar få det att stämma heller. Istället har det varit J.T. Miller och Brock Boeser som sett till att Vancouver överhuvudtaget är i 3-2 överläge i matcher. Det hade mycket väl kunnat vara ombytta roller inför match sex.

Inte nog med att Canucks har tappat momentum, de dras också med en jobbig skada på stjärnmålvakten Thatcher Demko. Kanadensarna har istället fått förlita sig på Casey DeSmith, som också blev skadad, men nu är tillbaka, samt trejdespaden, Arturs Silovs. Inte optimalt i en matchserie som står och väger.

Nashville stänger till

Trots att det är Vancouver som har ledningen i serien, är det Nashville Predators som imponerar mest. Laget har lyckats pressa tillbaka Vancouver i match efter match och hållit dem till extremt få skott på mål. Efter fem spelade matcher har Vancouver bara lyckats få iväg 91 skott på Juuse Saros, Predators har sett till att Vancouver får slita ont för att skapa farligheter framåt.

Det är inte heller förvånande att matchserien har riktigt låga xG-siffror åt båda håll. Det är jämnt och tight mellan lagen, men känslan är att det är fördel för hemmalaget när dessa två åter drabbar samman i Bridgestone Arena.

Speltips och slutsats

Vancouver befinner sig i brygga. Nashville dominerar förvisso inte spelet fullständigt men känslan är att momentumet är på deras sida, speciellt när målvaktssituationen i Canucks är prekär. Det skiljer mycket i kvalitet mellan Demko och DeSmith, även om den senare är en helt okej målvakt.

Senast lagen möttes i Bridgestone Arena stängde Nashville som klara favoriter, 2.10-2.20, vilket förmodligen var en överreaktion. Men att vi nu får dem till 2.40 med en stark insats i ryggen stärker bara min tro på att Predators är rätt sida att sitta på!

Nashville Predators FT @ 2.40 på bet365!






Levande spel

2024-05-04 01:00
Nashville Predators FT @ 2.40
Nashville Predators
Vancouver Canucks


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt