Speltips: Har Edmonton Oilers vaknat? Vegas kommer på besök!

Connor McDavid vs Vegas
Efter en horribel inledning på säsongen har Edmonton Oilers sett bättre ut de senaste omgångarna och kommer nu med två raka segrar i ryggen. Men under natten mot onsdag är det tufft motstånd som väntar när Vegas Golden Knights kommer på besök till Rogers Palace.

Levande spel

2023-11-29 03:00
Edmonton Oilers FT @ 2.30
Edmonton Oilers
Vegas Golden Knights


Det har inte varit en rolig inledning för Edmonton Oilers som inför säsongen var en av Stanley Cup-favoriterna. Det har dock sett bättre ut de senaste omgångarna och någon som verkligen har tänt till är superstjärnan Connor McDavid som i de senaste två segrarna mot Anaheim Ducks och Washington Capitals har gjort hela nio (!) poäng. Vegas Golden Knight kommer “back to back” inför matchen efter ytterligare en förlust, denna gång mot Calgary Flames i natt.

Har det äntligen vänt för Oilers?

Det känns onekligen som det. Connor McDavid ser definitivt ut att ha vaknat till liv på allvar. Nio poäng på de senaste två matcherna vittnar om att kanadensaren ser ut som sitt gamla jag igen. Det positiva är att det inte bara är McDavid som öser in poäng. Likt många tidigare säsonger är Leon Draisaitl en poängmaskin och toppar just nu den interna poängligan med sina 28 inspelade poäng. Ingen av dem är dock den bästa målskytten i Oilers. Det är Zach Hyman som med 12 mål som just nu toppar målskyttet för Edmonton och bakom honom har Evander Kane sett pigg ut och hittills hunnit med att göra 10 mål. Om Hyman och Kane kan fortsätta produktionen finns det fler offensiva hot tillsammans med backarna Evan Bouchard och Mattias Ekholm som kan producera framåt och göra McDavid och Draisaitl sällskap, en skrämmande tanke för motståndarna.

De senaste två matcherna har Edmonton även sett bättre ut i det defensiva spelet. Mot Capitals fick de spelet i boxplay att fundera bättre och lyckades döda fem två minuters utvisningar, även mot Anaheim höll de tätt i boxplay. I mål verkar Stuart Skinner ha fått bygga lite mer självförtroende.

Vegas Golden Knights hackar

Vegas Golden Knight är ett av ligans bättre lag och de toppar tabellen i Western Conference. Trots det har det hackat lite för Golden Knights de senaste omgångarna, bland annat har de förlorat mot Philadelphia Flyers, Pittsburgh Penguins och Arizona Coyotes. Framförallt har målskyttet varit lite haltande och både mot Penguins och Coyotes blev de nollade. I segern mot Dallas stod Mike Amadio för det enda målet under ordinarie tid. Även spelet i powerplay har inte fått med sig några framgångar. Även mot Calgary Flames blev det bara ett mål under ordinarie tid, det kommer inte hålla om man ska försöka avgå med seger mot Edmonton Oilers.

Inför matchen mot Edmonton Oilers kommer Vegas Golden Knights “back to back” efter match mot Calgary Flames. En match där Knights stora delar av matchen var ordentligt tillbakapressade. Det blev även en fysisk match och känslan är att det kommer vara slitna kroppar som ska ta sig an ett taggat Oilers på uppgång, det kan bli en jobbig uppgift.

Speltips och slutsats

Jag har stor respekt för Vegas Golden Knights som med sitt trygga grundspel sällan blir utspelade och allt som ofta är med i matcherna in i det sista. Men inför denna match kommer de till spel efter en fysiskt krävande match mot Calgary Flames. På hemmais står dessutom en Connor McDavid i högform tillsammans med ett Edmonton Oilers som ser bestämda ut på att vända den här säsongen. Efter två starka insatser mot Anaheim Ducks och Washington Capitals är känslan att Oilers är tillbaka och redo att ta sig an uppgiften som väntar dem i natt.

Jag spelar Edmonton Oilers FT @ 2.30 på bet365!


Levande spel

2023-11-29 03:00
Edmonton Oilers FT @ 2.30
Edmonton Oilers
Vegas Golden Knights


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.