Speltips: IFK Norrköping vs Mjällby AIF - Kan något av lagen göra något av denna säsong?

Christoffer Nyman och Musa Qurbanli
Kan någon av lagen kliva in i den här hösten med sikte på att klättra i tabellen?

Levande spel

2023-09-18 19:00
BLGM @ 1.84
IFK Norrköping FK
Mjällby AIF


Efter två utav två spel med vinst så kliver in till måndagen med en god form i hopp om att göra ett “hat-trick” av denna 23 omgång av Allsvenskan. Under måndagskvällen så ska IFK Norrköping gästas av Mjällby. Kan någon av lagen kliva in i den här hösten med sikte på att klättra i tabellen?

IFK Norrköping

Efter en fin form som visats upp under Juli och i stort sett hela Augusti månad så har det blivit nästintill ett platt fall i de två senaste matcherna. Förlust borta mot Elfsborg med 3-2, en match som det dessutom stod 3-0 i samt senast en förlust hemma mot Djurgården med 0-2. Årets upplaga av Peking är givetvis hästlängder bättre än det man visade upp under 2022 men den övergripande känslan är att man fortsatt har ett stort steg att ta för att bli ett topplag som klarar av att prestera match ut och match in. Ska den här hösten inledas med en positiv stämpel?

Mjällby AIF

MAIF gör det man blivit van med de senaste säsongerna. Man tar poäng titt som tätt och ser alltid till att göra det i en takt som gör att man undviker att blandas in i en bottenstrid. Men visst hade man förväntat sig något lite mer än det man visat upp den här säsongen. Våren, med en cupfinal bland annat, var lovande och visst ska man kunna hamna på den övre halvan av tabellen. För att göra det behöver man kunna bibehålla en form och inte prestera varannan match. Bryts den trenden mot Norrköping?

Analys och speltips

Det är två mittenlag som gör upp under strålkastarna i Norrköping kl 19:00 och rimligtvis kommer det största fokuset från media vara på bottenmötet i Solna. Men vi ska alltså fokusera på mötet mellan Norrköping och Mjällby som jag tror kan bli en rätt så rolig historia. Som nämnt tidigare så har bägge dessa klubbarna sett till att man är alldeles för långt ifrån en bottenstrid samtidigt som man också varit tillräckligt okonsvekventa för att blanda sig in i en toppstrid. Med andra ord finns det alltså inte särskilt mycket att spela om. Eller? Jag tror iallafall att bägge lagen kommer komma ut till den här matchen med fokus på sin filosofi och idé, vilket brukar tenderar att vara ibland lite övermodigt och nonchalant. När vi då får ett högt odds på att bägge lagen hittar nätet så kan jag inte undvika att spela:

Båda lagen gör mål till oddset 1,84 hos Pinnacle med 3/5 units.


Levande spel

2023-09-18 19:00
BLGM @ 1.84
IFK Norrköping FK
Mjällby AIF


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 1000 kr
9.8
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1250 kr
9.2
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.