Speltips: Winnipeg Jets återfår stjärnglans inför nattens match mot Tampa Bay Lightning!

Winnipeg Jets Lowry
Winnipeg har varit en positiv överraskning den här säsongen och har trots skador på nyckelspelare radat upp segrar. Inför natten väntas flera av stjärnorna vara tillbaka i truppen och med fansen i ryggen blir de svårstoppade när Tampa Bay kommer på besök.

Levande spel

2023-01-07 02:00
Winnipeg Jets ML @ 2.13
Winnipeg Jets
Tampa Bay Lightning


En underhållande och spännande match väntar i Canada Life Center när Winnipeg får ordentlig förstärkning i form av flera offensiva nyckelspelare!

Har du inte redan ett konto hos Coolbet kan du registrera dig här och samtidigt ta del av deras välkomstbonus på 100% upp till 500kr!

Nyckelspelare tillbaka i truppen

Winnipeg har dragits med mycket skadebekymmer men ser ut att få tillbaka en hel uppsjö viktiga spelare inför nattens match mot Tampa Bay Lightnings. Blake Wheeler, Cole Perfetti och Nikolaj Ehlers var samtliga med på gårdagens träning och förväntas vara tillbaka i uppställningen mot Tampa. Ehlers som är en viktig kugge i en redan stark offensiv hann bara spela två matcher innan han blev långtidsskadad. Blake Wheeler fortsätter ha gudabenådat läkkött och är tillbaka tidigare än väntat och Perfetti som blivit en given topp sex forward i Winnipeg är även han tillbaka. Summa summarum får Winnipeg tillbaka tre av lagets topp sex forwards. Laget ser även ut att få tillbaka Nate Schmidt, en välkommen förstärkning på en backsida jag sällan är sen att kritisera för att jag tycker den är för tunn.

Connor Hellebuyck

Det kanadensiska laget har överraskat positivt på mig den här säsongen och återfinns på en fjärdeplats i Western Conference. Som väntat fortsätter de producera framåt och med de offensiva förstärkningarna som kommer tillbaka lär det knappast avta. De som hört mig på vår Twitch-Stream eller tagit del av mina tidigare texter vet att jag inte är sen att kritisera Winnipegs backsida som jag tycker är för tunn. Men likt tidigare säsonger har Jets fortfarande en av ligans bästa målvakter i Connor Hellebucky som skapar trygghet och räddar laget när defensiven brister. För oss som gillar underliggande siffror kan vi se att hans “Goals Saved Above Expected” den här säsongen är smått galna 18.6 efter 29 matcher i målet (Moneypuck). Det betyder i enkelhet att om han hade presterat medelmåttigt i ligan skulle ytterligare 19 puckar letat sig förbi honom. Hellebucky fortsätter vara tungan på vågskålen för Winnipeg.

Tampa Bay Lightnings

Finbesök i form av de tidigare dubbelt regerande Stanley Cup-mästarna kommer på besök till Kanada. Efter att ha radat upp fyra raka segrar mot något enklare motstånd gick Lightnings på plumpen mot Minnesota Wild senast. Det hjälpte dem inte att Brian Elliott fick vakta kassen två nätter på rad efter att Andrei Vasilevskiy kände sig dassig. Inför natten kan vi nog dock räkna med att stjärnmålvakten är tillbaka för Tampa. Laget gör återigen en stabil säsong och är säkerligen att räkna med i ett slutspel även den här säsongen. De har även unnat sig att bilda någon form av “superkedja” med Stamkos, Point och Kucherov som öser in mål, Winnipeg vet vilka de måste hålla kolla på. Någon som har det lite kämpigare är backstjärnan Victor Hedman som inte riktigt kommit upp i samma nivå som tidigare säsong. Han har för stunden bara ett mål i protokollet och även om han fortsätter göra assistpoäng är det inte med samma frenesi som tidigare.

Slutsats och speltips

Winnipeg som får tillbaka en fullgod toppkedja i form av Wheeler, Ehlers och Perfetti tycker jag ska ha god chans att utmana Tampa Bay om segern i Canada Life Center. Jets har något längre vila med sig, spelar på hemmais och får tillbaka flera viktiga nyckelspelare. Det ska även tilläggas att laget spelat bra trots skadorna och även om min respekt är stor för Tampa Bay gillar jag Jets chanser att vinna nattens drabbning!

Spelet jag tar blir Winnipeg Jets ML till 2.13 hos Coolbet (spelet inkluderar övertidsseger).


Levande spel

2023-01-07 02:00
Winnipeg Jets ML @ 2.13
Winnipeg Jets
Tampa Bay Lightning


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.