Speltips: Stekhett Timrå sårar ett defensivt svajigt Färjestad!

Jonathan Dahlén
Fin form just nu med fem raka vinstgivande speltips här på hemsidan och vi jagar sjätte raka under lördagen då det vankas full SHL-omgång. Här tar jag sikte på mötet mellan Färjestad och Timrå som spelas under lördagseftermiddagen.

Levande spel

2022-12-03 15:15
Timrå Över 2.0 Lagmål @ 1.63
Färjestads BK
Timrå IK


Tabellfyran Färjestads BK tar emot tredjeplacerade Timrå IK hemma i Löfbergs Arena under lördagseftermiddagen. Nedsläpp klockan 15.15.

Färjestads BK-Timrå IK

Färjestads BK - Timrå IK

Tisdag 19:00, SHL

Färjestads BK

De regerande mästarna återfinns även i år i toppskiktet av tabellen och placerar sig i dasgläget som fyra när knappt halva grundserien är färdigspelad. Tomas Mitells manskap kommer närmast från ett möte i Skåne där Rögle blev en för svår nöt att knäcka, och värmlänningarna fick åka hem med noll poäng i bagaget efter 4-2 på tavlan. Laget är ett namnstarkt sådan med for fortsatt klara sig utan sin försvarsgigant Theodor Lennström som är skadad, och det är framförallt hos forwardsgruppen man har sina starka pjäser i bland annat Marcus Nilsson, Michael Lindqvist och Joakim Nygård. Defensiven är desto svajigare såväl på pappret som spelmässigt då man är ett av de lag som släpper till flest målchanser per match och då det bara är fem lag som släppt in mål hittills under säsongen. Man kommer från en lite halvsvag period då man fallit i tre av de fem senaste matcherna, och i de två vinstmatcherna mot Leksand och Örebro har man till stor del räddats av sina målvakter Dennis Hildeby och Matt Tomkins som svarade upp när lagets defensiv tillät en stor mängd målchanser mot egen kasse.

Timrå IK

Ett av seriens formstarkaste lag hittar vi i Medelpad och Timrå som åker till Karlstad med fyra raka segrar och fem segrar på de sex senaste matcherna. I fjol tvingades de rödvita kvala sig kvar i högstaserien men värvningarna av de välmeriterade pjäserna Emil Pettersson, Jonathan Dahlén, Anton Lander och Anton Wedin har burit frukt och laget placerar sig i dagsläget som trea i tabellen och kommer som ovan nämnt från en fin period med fyra raka segrar där man dessutom svarat för nitton mål i och med 5-2, 5-1, 4-1 och nu senast 5-0, vilket är otroligt starka papper av ”Ante” Karlssons manskap. Kan man fullfölja den positiva trenden under besöket i Karlstad?

Slutsats och speltips

Ett formsvagt och defensivt svajigt Färjestad tar emot ett formstarkt och stekhett Timrå hemma i Löfbergs Arena under lördagseftermiddagen. Gästande Timrå har fyra raka segrar i bagaget och öser in mål, och att de rödvita från Medelpad svarar för minst två baljor i Värmland tycker jag är troligt.

Timrå Över 2.0 Lagmål @ 1.63 hos Unibet

Insatsen tillbaka vid exakt två gjorda mål av Timrå under ordinarie matchtid






Levande spel

2022-12-03 15:15
Timrå Över 2.0 Lagmål @ 1.63
Färjestads BK
Timrå IK


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt