Speltips: Två formsvaga lag drabbar samman i Gävle!

Brynäs Niklas Friman
Vi har en full SHL-omgång framför oss under tisdagen då vi bjuds på sju matcher från den svenska ishockeyns finrum. Jag tar i detta inlägg sikte på matchen i Gävle där Brynäs tar emot Oskarshamn.

Levande spel

2022-11-29 19:00
Oskarshamn Över 2.0 Lagmål @ 1.56
Brynäs IF
IK Oskarshamn


Niondeplacerade Brynäs IF tar under tisdagskvällen emot tabelljumbon IK Oskarshamn hemma i Monitor ERP Arena. Nedsläpp klockan 19:00.

Brynäs IF-IK Oskarshamn

Brynäs IF - IK Oskarshamn

Torsdag 19:00, SHL

Brynäs IF

Brynäs såg för en dryg vecka sedan ut att vara på gång på allvar då man besegrade Malmö med 4-0 och följde upp den segern med att bortabesegra Färjestad med 3-2. Den gångna veckan blev sedan inte lika lyckosam för Mikko Manners manskap då man kammade noll av sex möjliga poäng i och med förlust borta mot Leksand med 4-1 och förlust hemma mot HV71 med 5-1. Att tvåvägsbacken Johannes Kinnvall och tvåvägscentern Johan Larsson återfunnits på frånvarolistan varit kännbara tapp för Brynäs i och med att det är två av lagets klart viktigaste spelare. Med seriens svagaste målvaktspar i Lindbäck/Karhunen har det runnit iväg i de senaste matcherna, och detsamma gäller om man ser till säsongen i sin helhet då bara Oskarshamn och Linköping släppt in fler mål än Brynäs.

IK Oskarshamn

De blåvitröda från Småland har jag varit inne på ett flertal gånger denna säsong och lyft att man har en stark offensiv, med spelare som Suomela, Karlkvist, Smejkal och Oksanen att tillgå, men att defensiven minst sagt är bristfällig då man är det lag som släpper till flest skott mot eget mål och det lag som släpper in flest mål av samtliga i serien. Gällande offensiven har man som nyligen nämndes, ett starkt manskap på pappret, och man är också ett av de lag som skapar allra flest målchanser och bara Skellefteå har gjort fler mål. Oskarshamn gör i snitt tre mål per match, men med lagets svajiga defensiv rinner det ofta iväg åt fel håll.

Slutsats och speltips

Två lag med sviktande form drabbar samman i Gävle, där Brynäs står för värdskapet och under veckan fått klara sig utan såväl långtidsskadade Johan Larsson och dag-till-dag-skadade Johannes Kinnvall. Det har varit två kännbara tapp för Gävlelaget som den gångna veckan släppte in nio mål på två matcher. Att Oskarshamns starka offensiv sårar detta ihåliga och skadeskjutna Brynäs två gånger, som dessutom har seriens svagaste målvaktspar, tycker jag är troligt.

Oskarshamn Över 2.0 Lagmål @ 1.56 hos Unibet

Insatsen tillbaka vid exakt två gjorda mål av Oskarshamn under ordinarie tid.


Levande spel

2022-11-29 19:00
Oskarshamn Över 2.0 Lagmål @ 1.56
Brynäs IF
IK Oskarshamn


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.