Speltips: Gillingham - Salford City: Klena kanoner i Kent

MEMS Priestfield Stadium
På lördag möts Gillingham och Salford City på Priestfield Stadium och jag tror att hemmalaget gör få mål i matchen.

Levande spel

2022-12-03 16:00
Totalt antal mål av Gillingham: Under 0,5 @ 2.76
Gillingham FC
Salford City


En av de tidiga lördagsmatcherna i engelska fjärdedivisionen League Two spelas mellan Gillingham och Salford City på Priestfield Stadium i Gillingham. Mitt senaste speltips från League Two gav halv vinst och jag har nu tre positiva resultat i rad från just den ligan. Jag tycker att detta speltips är minst lika bra som de föregående.

Gillingham - Salford City

Salford City - Gillingham FC

Lördag 16:00, League Two

Oddsbolagen förväntar sig en synnerligen målfattig tillställning och oddsen för få mål totalt i matchen är redan så låga att det knappt kan motivera spel. Däremot finns det en annan vinkel där det finns väldigt bra spelvärde.

Gillingham

Gillingham har misslyckats att göra mål i 13 av 19 ligamatcher denna säsong (i genomsnitt 0,32 mål per match). Gillingham har misslyckats att göra mål i 5 av 9 hemmamatcher i ligan denna säsong (i genomsnitt 0,44 mål per match).

Detta rimmar väl med den underliggande statistiken. Summerar man hemmamatcherna i ligan så har Gillingham skapat i genomsnitt 3,0 avslut på mål per match, den näst sämsta offensiva siffran i ligan. Gillingham har samtidigt släppt till i genomsnitt 3,0 avslut på mål per match, vilket är under genomsnittet i serien.

Salford City

Salford har hållit nollan i 8 av 19 ligamatcher denna säsong (i genomsnitt 0,95 mål per match). Salford har hållit nollan i 4 av 9 bortamatcher i ligan denna säsong (i genomsnitt 0,78 mål per match).

Räknat enbart på bortamatcher i ligan så har Salford skapat i genomsnitt 3,6 avslut på mål per match, vilket är strax över genomsnittet i ligan. Salford har samtidigt släppt till i genomsnitt 3,0 avslut på mål per match, vilket är den näst bästa defensiva siffran i ligan på bortaplan.

Fler matcher och odds från League Two hittar du här!

Slutsats & Speltips

Gillingham har misslyckats att göra mål i 5 av 9 hemmamatcher i ligan och är ett av två lag som skapat allra minst antal avslut på mål på hemmaplan denna säsong. Salford har hållit nollan i 4 av 9 bortamatcher i ligan och är ett av två lag som släppt till allra minst antal avslut på mål på bortaplan denna säsong.
Jag tycker att oddsen för att hemmalaget gör få mål i matchen ligger på tok för högt.
Speltips: Totalt antal mål av Gillingham: Under 0,5.
Bäst odds just nu finns hos Svenska Spel: 2,76.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Gillingham och Salford City här!

Det är 5 miljoner i jackpott på VM-tipset hos Svenska Spel på tisdag! Analys och systemförslag till VM-tipset hittar du som vanligt på vår avdelning dedikerad till VM-tipset och Europatipset och du kan hålla utkik efter andelsspel från såväl medlemmar och experter på vår sida för andelsspel.






Levande spel

2022-12-03 16:00
Totalt antal mål av Gillingham: Under 0,5 @ 2.76
Gillingham FC
Salford City


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt