Speltips: Nederländerna vs Ecuador - Säkras gruppsegern i eftermiddag för Van Gaal och hans mannar?

Cody Gakpo
En första omgång var det, som bjudit på högt och lågt samtidigt som det varit en tuff spelmarknad att röra sig omkring. Nu laddar vi batterierna och tar oss an omgång två, först ut: Nederländerna mot Ecuador.

Levande spel

2022-11-25 17:00
Nederländerna -0,5 AH @ 1.78
Holland
Ecuador


Den första omgången av gruppspelet i VM 2022 är officiellt avslutad efter att Brasilien besegrade Serbien med bekväma 2-0. För egen del blev det en ny vinst här på hemsidan efter att överspelet i Portugal - Ghana gick in efter 3-2 till portugiserna. En första omgång var det, som bjudit på högt och lågt samtidigt som det varit en tuff spelmarknad att röra sig omkring. Nu laddar vi batterierna och tar oss an omgång två, först ut: Nederländerna mot Ecuador.

Nederländerna

Det blev tillslut en öppningsmatch för deras del som började lite körigt men som avslutades med glädje. 1-0 och 2-0 kom sent mot Senegal och det innebar att man har goda chanser att vinna den här gruppen och skaffa sig ett bra utgångsläge inför slutspelet. Gakpo såg fortsatt intressant ut, Frenkie De Jong hittade hem i sin roll och det blev faktiskt bättre “flow” i spelet när Depay kom in och man spelade med en mer renodlad forward istället för Berghuis och Bergwijn. Status på Memphis är fortsatt oklar men något säger mig att förbundskapten Louis Van Gaal nog gärna kliver över på en renodlad forward om det är möjligt.

Ecuador

Det blev en succé i premiären mot värdlandet Qatar när man efter 2-0 i den första halvleken var både tre och fyra nummer för stora. Den evige VM-kungen Enner Valencia gjorde två mål och såg till att Ecuador i allra högsta grad är med om slåss om avancemanget. De två stora frågetecknen? Hur mår egentligen Enner Valencia och hur bra var egentligen deras egen insats i premiären? Jag vill tro att det var Qatars oförmåga att komma upp i nivå som spelade roll till det resultat vi fick se i premiären, så pass imponerad blev jag inte av Ecuador.

Analys och speltips

Med lite avstånd till den första gruppspelsomgången så är det ju så att Grupp A inte är den grupp man såg fram emot på förhand eller nu i skrivande stund heller. Känslan är att det blir lite av en resa innan slutspelet med denna grupp och att vi får nöja oss med den matchen mellan Senegal och Ecuador som den mest spännande och avgörande. Jag tror nämligen att Nederländerna är både det ena och det andra numret för stort här i eftermiddag. Ecuadors premiär var inte så imponerad som många vill få det till anser jag samtidigt som premiärnerverna i ett orutinerat Nederländerna, på den här scenen, mest troligt kommit igång ordentligt nu. Det blir möjligtvis inte några stora siffror men det blir en seger. Spelet blir:

Nederländerna -0,5 till oddset 1,78 hos Coolbet med 3/5 units.






Levande spel

2022-11-25 17:00
Nederländerna -0,5 AH @ 1.78
Holland
Ecuador


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt