Speltips: Sheffield United - Rotherham United: Hett hemmalag mot bedrövligt bortalag

Sheffield United
South Yorkshire-derby mellan Sheffield United och Rotherham United med ett starkt hemmalag som släpper till få målchanser.

Detta speltips gäller South Yorkshire-derbyt mellan Sheffield United och Rotherham United som spelas på Bramall Lane i Sheffield på tisdag kväll.

Sheffield United - Rotherham United

Rotherham United - Sheffield United FC

Lördag 13:30, Championship

Sheffield United har faktiskt vunnit och hållit nollan i de fem senaste tävlingsmatcherna mot Rotherham United på Bramall Lane. Dessa matcher spelades dock mellan 2002 och 2019 så resultaten kanske inte har jättemycket bäring på morgondagens match. Det finns emellertid mer aktuella indikationer på att det mycket väl kan bli ett liknande utfall även denna gång.

Sheffield United

Även om Blackburn Rovers, Burnley och Millwall har tagit marginellt fler poäng per spelad hemmamatch än Sheffield United denna säsong så har The Blades stått för de bästa prestationerna så här långt.

Sheffield United har skapat i genomsnitt 7,6 avslut på mål per match hemma på Bramall Lane denna säsong vilket är överlägset bäst när man summerar alla lagens hemmamatcher. Sheffield United har släppt till i snitt 2,3 avslut på mål per hemmamatch hittills denna säsong vilket också är en av de allra bästa siffrorna i serien. Totalt sett har Sheffield United med marginal den bästa avslut-på-mål-differensen i ligan på hemmaplan.

Rotherham United

Huddersfield Town och Millwall har visserligen skrapat ihop färre poäng per spelad bortamatch än Rotherham United denna säsong men rent prestationsmässigt är nog The Millers faktiskt allra sämst i klassen.

Rotherham har skapat i genomsnitt 2,0 avslut på mål per match på bortaplan denna säsong vilket är den sämsta offensiva siffran i ligan när man summerar alla lagens bortamatcher. Rotherham har släppt till i snitt 6,4 avslut på mål per bortamatch hittills denna säsong vilket är den sämsta defensiva siffran i serien. Föga förvånande så har Rotherham med viss marginal den sämsta avslut-på-mål-differensen i ligan på bortaplan.

Fler odds till Championship hittar du här!

Slutsats & Speltips

Sheffield United är ett av lagen som släppt till allra minst antal avslut på mål per match och har den allra bästa avslut-på-mål-differensen i ligan på hemmaplan denna säsong. Rotherham United är det laget som skapat allra minst antal avslut på mål per match och har den allra sämsta avslut-på-mål-differensen i serien på bortaplan denna säsong.
Jag tycker att oddsen för hemmaseger med marginal och få mål av bortalaget ligger för högt och motiverar spel med standardinsats.
Speltips: Antal mål av Rotherham United: Under 0,5.
Bäst odds just nu finns hos Svenska Spel: 2,09.
Speltips: Sheffield United -1,5 (Asian Handicap).
Bäst odds finns just nu hos Pinnacle: 2,24.
Speltips: Vinner och håller nollan: Sheffield United.
Bäst odds finns just nu hos Betfair: 2,30.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Sheffield United och Rotherham United här!


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.