Speltips: Perfekt slagläge för Buffalo Sabres när Pittsburgh Penguins kommer på besök!

Victor Olofsson
En av säsongens hittills positiva överraskningar är Buffalo Sabres som imponerat ordentligt den inledande månaden av NHL. Laget har stått för flera fina insatser och ställs i natt mot ett Pittsburgh Penguins som kommer från en ny tung förlust så sent som föregående natt.

Levande spel

2022-11-03 00:30
Buffalo Sabres -0.5 @ 2.75
Buffalo Sabres
Pittsburgh Penguins


Det fanns tydligt positiva tendenser redan i slutet av föregående säsong när Buffalo avslutade säsongen på ett imponerande vis och radade upp segrar på löpande band. Det är tydligt att huvudtränare Don Granato byggt vidare på framgången och Sabres ser på riktigt ut som ett lag att passa sig för!

Har du inte redan ett konto på Snabbare kan du enkelt registrera det här för att ta del av deras välkomstbonus!

Buffalo Sabres

Don Granato tog över huvudtränare ansvaret för ungefär 18 månader sedan och han har fått ordning på laget. Sabres spåddes länge en ljus framtid, men efter många år av att missat slutspel stod det klart att klubben hade skyndat för fort i rekonstruktionen och satsningen hade fallit platt. Nu bara någon säsong senare och med stjärnspelare som Sam Reinhart och Taylor Hall borta ser Buffalo hetare ut än på mycket länge. Laget har inlett säsongen med sex segrar på nio matcher och visst höjde nog flera på ögonbrynen när Calgary, Edmonton, Ottawa och Vancouver städades av direkt i inledningen. Några matcher senare kan vi konstatera att laget är bra och spelar bra. Det är fortfarande inget slutspelslag i min bok, men nog får vi betrakta Sabres som en tuffare utmaning än vad spelbolagen först indikerade inför säsongen.

Mycket av framgången kommer bland annat via Rasmus Dahlin som inledde helt lysande med att göra mål i fem raka matcher. Han hittade även nätet senast när Buffalo totalt körde över Detroit Red Wings med 8-3. Den bara 22 år gamla backen sväljer matchminuter som ett fullblodsproffs och ser tydligt ut att ha tagit ytterligare ett kliv i rätt riktning. Framför honom har Tage Thompson imponerat stort och gjorde smått otroliga sex poäng senast mot Detroit! Laget som helhet verkar spela med stort självförtroende och även om det ibland ser lite naivt ut bakåt har offensiven kompenserat för det. Backsidan som jag tidigare nämnde i speltipset mellan Montreal och Buffalo är fortfarande decimerad men jag tror att de ska klara uppgiften som väntar dem i natt ändå!

Pittsburgh Penguins

Det är svårt att inte ha massivt med respekt för det namnkunnig lag Penguins kan mönstra, men det har hackat på slutet. Laget kommer precis från sin femte raka förlust när de fullständigt tappade matchen mot Boston Bruins i natt efter att ha haft en 5-2 ledning. Jag skulle inte dra för stora växlar av de senaste matcherna, laget skapar fortfarande mycket offensivt men pucken har inte riktigt velat leta sig in. Det som har varit mer oroväckande är i så fall att laget tillåtit mycket bakåt. Med en xGA (Expected Goals Against) på drygt 33 efter 10 omgångar finns en del att önska i det defensiva arbetet. Totalt har det letat sig in 35 puckar bakom Tristan Jarry och Casey DeSmith. Det är inte heller otippat om Penguins roterar in DeSmith inför nattens match då Jarry stod hela matchen igår. Något som är att betrakta som en nedgradering.

I matchen mot Boston saknades backstjärnan Kris Letang, en av ligans bästa backar. Det är i dagsläget oklar vad hans status är och om vi kan förvänta oss se honom tillbaka inför natten. Även om han skulle vara tillbaka gillar jag hemmalagets förutsättningar!

Slutstas och speltips

Pittsburgh som helhet är det bättre laget av dessa två, det råder det ingen som helst tvekan om. Men inför nattens match kommer Pittsburgh från en tuff batalj mot Boston där laget tappade en tremålsledning och fick slita ont. Buffalo med rykande färskt självförtroende och pigga ynglingar som gillar att åka skridskor kommer göra det jobbigt för Penguins. Med Tristan Jarry i målet igår finns även chans på rotation inför nattens match och Casey DeSmith som är andremålvakt är en tydlig nedgradering, ytterligare något som talar till fördel för hemmalaget!

Mitt speltips inför natten blir Buffalo Sabres -0.5 @ 2.75 hos Snabbare!


Levande spel

2022-11-03 00:30
Buffalo Sabres -0.5 @ 2.75
Buffalo Sabres
Pittsburgh Penguins


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.