Speltips: Målrikt? Nej, glöm det!

Olivier Giroud
AC Milan har allt i egna händer när de på onsdagskvällen tar emot Salzburg på San Siro. Gästerna måste vinna, men att besegra Milan borta är ingen enkelt uppgift och det lär synas i protokollet när denna match summeras!

Levande spel

2022-11-02 21:00
Under 3,5 mål @ 1.50
AC Milan
FC Salzburg


Förutsättningarna i grupp E där dessa lag huserar är att AC Mlan är grupptvåa på sju poäng, tre pinnar bakom Chelsea som leder gruppen och då de avslutar mot Din. Zagreb är det troligt att Milan blir just tvåa. Chelea har en målskillnad på 8-3 och Milan har 8-7. Sedan har vi Salzburg på en tredjeplats och dem har just nu sex poäng på kontot, vilket betyder att om de går och vinner denna match - då är det de som spelar vidare i CL-slutspelet och då på Milans bekostnad.

Det lär dock inte hända för Milan borta är ingen lätt match och för hemmalaget räcker det med oavgjort här och det är nog vad de kommer leverera också (som minst!).

Salzburg har hitills i gruppspelet tagit två poäng som bortalag och då är det med en målskillnad på 2-2. Mlan hemma notera för tre poäng av sex möjliga och det med 3-3 i målskillnad. När dessa lag möttes senast var det som ni såklart har koll på ombytta roller och då slutade det 1-1 på Red Bull Arena i Salzburg. Nu ska Milan alltså agera hemmalag och här är det hemmalaget som är favoriter då förutsättningarna ser ut som de gör, det vill säga att gästerna måste gå för seger för att gå upp på topp två-plats, men jag är rätt så klar med min tanke och den är att gästerna inte räcker till här.

Milan kanske inte går för seger, men de kommer vara starka nog att undvika förlust och jag tror dessutom att denna match inte drar iväg målmässigt.

Speltips!

Under 3,5 mål @ 1.50. Resultat som 1-1 igen, eller kanske 2-1 Milan är klart tänkbart, men det lär inte dra iväg målmässigt så max tre mål är taget i detta möte där det trots allt är väldigt mycket på spel.


Levande spel

2022-11-02 21:00
Under 3,5 mål @ 1.50
AC Milan
FC Salzburg


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 1000 kr
9.8
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1250 kr
9.2
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.