Speltips: IFK Norrköping vs Djurgårdens IF - Är det fullt blås även ikväll eller har "Super-Bo" fokus på annat?

Bosse Andersson
Vi ska ta oss an mötet mellan IFK Norrköping och Djurgårdens IF som utspelar sig under måndagskvällen.

Levande spel

2022-10-31 19:10
BLGM & Över 2,5 mål @ 1.95
IFK Norrköping FK
Djurgårdens IF


Den allsvenska säsongen fick under söndagen kora sin svenska mästare efter att BK Häcken avslutat sin formidabla säsong, ja det är en omgång kvar efter idag, med att bortaslå IFK Göteborg med hela 4-0. Hatten av. För kvällens gäster nere i Östergötland innebär det att man redan har säkrat sin plats för kvalspel till Europa Conference League nästa säsong samtidigt som man nu istället har möjligheten att rotera och ge spelare som stått lite i skuggan chansen att spela från start. Vi ska ta oss an mötet mellan IFK Norrköping och Djurgårdens IF som utspelar sig under måndagskvällen.

IFK Norrköping

Innan Malmö FFs pulverisering av Varberg under söndagskvällen så var det faktiskt teoretisk, och matematisk, risk för att IFK Norrköping kunde hamna under det negativa kvalstrecket. Men, som vi alla vet blev det 5-2 till Malmö och därmed inte möjligt längre. Det innebär att “Peking” nu, precis som många lag, får chansen att rotera spelare till den gränsen att det inte finns något mer att spela för än ära och heder. Det har varit en lurig säsong för Peking med tränarbyte, spelarruljans och skadebekymmer. Kan man visa på den topp som vi vet finns där någonstans ikväll?

Djurgårdens IF

Det blev som sagt inget SM-guld den här säsongen för “Super-Bosse” och hans mannar den här säsongen. Det spelar nog i slutändan ingen större roll då man visat sig vara en fungerande fotbollsklubb som skördat imponerande framgångar i Conference League den här säsongen. Med säkrat avancemang inför den sista omgången av gruppspelet i Europa och två omgångar kvar av Allsvenskan, med saker i egna händer för “Stora silvret”, så finns det gott om skäl för Kim och Tolle att ge spelare som Ademi chansen från start ikväll. Kommer det dock ske? Tveksamt.

Analys och speltips

Det går som sagt att ta sig an kvällens match på tusentals olika sätt och med tusentals olika “triggers” som anledning och motiv. Jag väljer att vara relativt simpel i min bedömning av kvällens match men undviker den vanliga “1X2” marknaden då det finns risk för såväl rotering som motivationsbrist ikväll. Istället kommer jag ha fokus på den målmarknad som är signifikativt intressant under hela den Allsvenska säsongen som varit. Nämligen, båda lagen gör mål och över totalen 2,5 mål.

Djurgårdens normalt sett stabila försvarsspel har vacklat en del sedan Hien försvann och Ekdal/Danielsson haft skadeproblem. När lagen möttes i våras vann Djurgården med 2-1. Liknande resultat ikväll?






Levande spel

2022-10-31 19:10
BLGM & Över 2,5 mål @ 1.95
IFK Norrköping FK
Djurgårdens IF


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt