Speltips: Kan Vancouver Canucks vända på den katastrofala inledningen?

Vancouver
Inledningen på säsongen för Vancouver Canucks med Elias Pettersson i spetsen har varit allt annat än lyckad. Laget har ännu inte vunnit en match efter sex spelade omgångar. Inför natten väntar Carolina Hurricanes, en av ligans tuffaste motståndare!

Vancouver-fansen väntar fortfarande på att se sitt lag plocka säsongens första vinst. Mycket talar emot kanadensarna inför nattens drabbning, men om vi höjer blicken och tittar bortom formtabellen ska detta vara en jämnare fight än vad oddset indikerar.

Vancouver Canucks

På förhand är det inte mycket som talar för Vancouver inför nattens uppgörelse hemma i Rogers Arena. Canucks kommer senast från en 5-1 förlust mot Buffalo Sabres och laget har stått för några katastrofala tredje perioden i matcherna innan det. Kanadensarna har med undantag för matchen mot Buffalo inte legat under inför en enda tredje period, för att sedan tappa matchen och se sig besegrade. Resultatraden är såklart inte gynnsam för Vancouver, men det har drivit upp oddset på hemmalaget inför nattens match!

Sportpressen i Nordamerika är inte nådig och har kallat laget för “a mentally weak team”. Och visst är det oroväckande att man ännu en säsong verkar vara nästan “rädda för att vinna matcher”, min subjektiva uppfattning vittnar om att det kryper i kroppen när jag spelet på laget och de har en ledning inför sista perioden. Det kan ligga något i det men tuffa rubriker i all ära, någonstans får vi behålla fötterna på jorden och syna laget för vad de faktiskt är. I grund och botten är det ett mycket talangfullt lag som Vancouver kan mönstra, det råder ingen brist på offensiv kvalitet. Backsidan är det orosmoment jag tidigare lyfta i bland annat min guide inför säsongen. Men tack vare en bra målvakt i Thatcher Demko klarar laget ibland av att värja sig ändå. Inför nattens match ser laget ser just nu att få klara sig utan Quinn Hughes (B).

Carolina Hurricanes

Laget som kommer på besökt till Rogers Arena är ett av NHLs bästa. Carolina är fortsatt som de varit de senaste säsongerna med i snacket om Stanley Cup-racet. Hurricanes har efter en fin inledning på säsongen sprungit på lite patrull de senaste matcherna på sin bortaresa i Kanada. Laget ha fått se sig besegrade av Edmonton Oilers och Calgary Flames, ingen skam i det, då bägge motståndarna är toppnoterade lag i NHL.

Den unge stjärnspelaren Andrei Svechnikov har fått en lysande inledning på säsongen och redan hunnit med att göra sex mål och två assist. Med högt upp i den interna poängligan är även Sebastian Aho, de två unga spelarna visar fortsatt vägen för Carolina i det offensiva spelet. Lagets största styrka är kanske deras förmåga att stänga ner många motståndarlag och släppa till väldigt få farliga målchanser. Trots det kommer jag att spela emot Carolina inför nattens match, de ska äga favoritskapet, men det har blivit för nerpressat odds!

Slutsats och speltips

Mycket talar egentligen emot hemmalaget vid första anblick. Men om vi ser bortom formtabellen ska denna drabbning i grund och botten vara en mycket jämnare match än vad oddset i dagsläget indikerar. Just nu erbjuds vi ett odds på 2.49 att Vancouver vinner matchen inklusive övertid och straffar, det motsvarar lite drygt 40%. Jag har svårt att acceptera att Canucks med den truppen till sitt förfogande på hemmaplan inte ska ha bättre chans än så att stå som slutsegrare. Jag väljer därför att spela Vancouver Canucks moneyline till 2.49 hos Pinnacle!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt